Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Ако в темата пише г-жа Мария Захариева, София, Младост 1а, да се свърже с мен, тъй катона моя адрес е изпратена нейната поръчка.
Мисля, че е редно да я върнеш на превозвача да не стане грешка.

# 256
  • Във въображаемия ми свят
И аз се присъединявам към темата!
От скоро открих темата и виждам, че сте доволни!
Но не знам как се поръчва и за какви намаления говорите?
Ако някой ми обясни, ще съм благодарна Simple Smile)

# 257
Ако в темата пише г-жа Мария Захариева, София, Младост 1а, да се свърже с мен, тъй катона моя адрес е изпратена нейната поръчка.

Сега се уговорихме, всичко ще се върне. Лошото е, че отгоре на пакета е моето име, вътре не са моите неща. Просто за инфо попитах, тъй като жената е близо до мен като локация, можехме да избегнем процедурата по връщане. За съжаление сега нито аз, нито тя ще си получим желаните неща, тъй като ще трябва да се върнат на сайта покупките и няма никакъв начин да ни ги изпратят наново. Единствената възможност е възстановяване на сумата.  Tired

# 258
Здравейте, някой получи ли вече тези ботушки? Моля за коментар дали са удобни и стават ли са по-пухкаво стъпало? Мерси   bouquet

# 259
  • софия

Сега се уговорихме, всичко ще се върне. Лошото е, че отгоре на пакета е моето име, вътре не са моите неща. Просто за инфо попитах, тъй като жената е близо до мен като локация, можехме да избегнем процедурата по връщане. За съжаление сега нито аз, нито тя ще си получим желаните неща, тъй като ще трябва да се върнат на сайта покупките и няма никакъв начин да ни ги изпратят наново. Единствената възможност е възстановяване на сумата.  Tired
Препоръчвам ти никога да не го правиш. Може нещо да липсва, може да има проблем. Превозвачът носи отговорност и е редно той да се оправя. Peace

# 260
Получих тези красоти http://www.miniprix.bg/produkt/1000436/ Презастраховах се с номер по-голям, но си отговарят съвсем точно и са ми много големи. Бенсимон са и са страхотна изработка, а няма 37 номер вече, за да поръчам  Sad Очаквам и черните кубинки във вариант ботуш утре. И от тях поръчах номер по-големи, ако и тях трябва да връщам ще стане от 3 поръчки - 3 върнати  ooooh!

# 261
Държа 2 кашмира М в кошницата, тъмно лилав и кремав, ако някой иска да свирка силно  Laughing
Снимки, ще покажете ли на кубинките, като ги получите Flutter
Airborne случаят им е, че горе са широки.

Ако не е късно вече искам лилавия Heart Eyes

# 262
  • някъде по морето
Момичета, ще има ли някакви намаления днес????
Ако някой знае, моля да каже...благодаря ви... Hug

# 263
  • София
Бандааа, и аз си чакам днес едната от поръчките, с лачените ми еботуши /разбирай кубинки/   Mr. Green и др. неща, ама нещо се бави куриера Crossing Arms Неделните ми две поръчки и те са изпратени, но явно утре ще дойдат.
Zvezdna, намаленията не са всеки ден Peace

WOW и активни  ваучери си имам  newsm44

# 264
Току що получих смс, че до 12.30 ще ми донесат поръчката от неделя.

# 265
Получих тези красоти http://www.miniprix.bg/produkt/1000436/ Презастраховах се с номер по-голям, но си отговарят съвсем точно и са ми много големи. Бенсимон са и са страхотна изработка, а няма 37 номер вече, за да поръчам  Sad Очаквам и черните кубинки във вариант ботуш утре. И от тях поръчах номер по-големи, ако и тях трябва да връщам ще стане от 3 поръчки - 3 върнати  ooooh!

Предложи ги в темата за размени, няма да останат самотни, още повече, предполагам, са от съботно-неделните намаления.

# 266
  • някъде по морето
[quote

[/quote]
Благодаря!  bouquet
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1003980
Това ми хареса, ама в количката ми излиза 22 лв? newsm78

# 267
  • Варна
Zvezdna, сложи го първо в "Любими" и оттам го премести в кошницата, така ще ти влезе на по-ниската цена. Peace

Моята неделна поръчка все още стои на "приета от оператор" - вече 3 дни... а пък вие вече си ги получавате. Cry

# 268
  • някъде по морето
Zvezdna, сложи го първо в "Любими" и оттам го премести в кошницата, така ще ти влезе на по-ниската цена. Peace

Моята неделна поръчка все още стои на "приета от оператор" - вече 3 дни... а пък вие вече си ги получавате. Cry

Благодаряяяяя!  bouquet

# 269
[quote

Благодаря!  bouquet
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1003980
Това ми хареса, ама в количката ми излиза 22 лв? newsm78
[/quote]
Вкарай го първо в любими и от там в количката!

Общи условия

Активация на акаунт