БХК съди държавата, защото няма регламент за домашно раждане

• 89 625
  • 3 420
  •   1
Отговори
# 3 030
Няма да забравя как нашият татко шокира болницата. Simple Smile Някаква сестра казала на фамилията да не влизат (нищо, че бяхме в самостоятелна стая) и той дойде, грабна бебето и го занесе в коридора, за да им го покаже. 3 дни излизаше пияна от устата на медицинския персонал Simple Smile - щял да го изпусне, да го зарази, държал го без стерилна пелена и хиляда други забележки Simple Smile.

Марица, сигурно на регистратурата може да се каже, че не приемате посетители? И според мен, освен таткото, другите е редно да попитат кой е най-добрият момент да ви посетят, преди да дойдат.

Нашият татко спа на едно и също легло с мен и бебето в болницата.

# 3 031
За сега само споделям този разказ

# 3 032
  • София

Това, от какъв зор? Учудващо е, че си родила в болница, а не ти е асистирал таткото в домашни условия.

# 3 033
Предизвикателство ,смелост ,доверие в тялото ти .......
Не бих имала смелостта да рискувам особено здравето на детето си .

# 3 034
...щял да го изпусне, да го зарази, държал го без стерилна пелена и хиляда други забележки Simple Smile

Аууууу, стерилна пелена, майко, майко....   Crazy

# 3 035

Това, от какъв зор? Учудващо е, че си родила в болница, а не ти е асистирал таткото в домашни условия.

За да сме заедно в най-важния момент в живота. Нали това е смисълът на семейството?

# 3 036
...щял да го изпусне, да го зарази, държал го без стерилна пелена и хиляда други забележки Simple Smile

Аууууу, стерилна пелена, майко, майко....   Crazy

Хихи, да бе...
И тука, не стига че може да идва всеки, по всяко време (то и изобщо е така по болниците, няма "свиждания", е поне когато не се отнася за разни отделения, като интензивно, поредполагам), може да стои по цял ден. Освен това, ако е хубаво време, си излизаш още от първия ден навън с бебето барабар, в градинката на болницата, кафе си пиеш.. или каквото там пиеш, де Wink. Просто взимаш си кошчето с бебето и ..вънка... Никой изобщо не казва, че не може, понеже.. ще го заразиш  Crazy

# 3 037

След раждането на малкия, се обадих само на баща му, честитих му и му казах да предаде на всички да не ми се обаждат до сутринта, толкова бях уморена че чак не ми се говореше. Бе той предал на майка ми и баща ми, на неговите родители, обаче те от своя страна забравили да го кажат да останалите и още веднага се започна едно звънене от роднини ...ужас ви казвам... и аз още не бях излязла от родилна зала  ooooh!  Sick
Мобилните телефони смущават апаратурата в родилната зала и са общо взето забранени.

# 3 038
Хубав разказ.
Жената се е освободила от оковите си като е отишла в Холандия.

# 3 039
ккоментар под статията:
http://www.dnevnik.bg/live/debati/2012/11/27/1954068_da_se_uzako … dane_v_bulgariia/

"Ми аз и друг път съм споменавал, имах подобен случай. Мой съсед, фен с жена си на "домашно раждане" ми звъни в три посреднощ на вратата, целия в кръв и леко психясал. Аз въртим на 110, викам линейката (на нема и полвин км от нас има голяма болница). У тях беше същия ужас, жената лежи, кървища - аз погледнах и напуснах, щото неам сърце за тия работи.

След 2 мин дойде лекарка от АГ отделението, не знам какво направиха, роди се детето, оправиха майката, закараха ги в болница и понеже мъжа беше в кухнята и беше в пълен блекаут аз отнесох конското

Та, шансът да се роди нормално само от четене на глупости в Интернет не е нулев, въпросът е колко е по-високо от нулата. "

# 3 040

да беше платила билета до БГ на тази Шварц вместо да лети много бременна жена и после родилка с новородено
кое е егоизъм и кое са окови тук е трудно да се направи разлика

# 3 041

да беше платила билета до БГ на тази Шварц вместо да лети много бременна жена и после родилка с новородено
кое е егоизъм и кое са окови тук е трудно да се направи разлика

И аз бих летяла много бременна само и само да съм далеч от всяка бг болница, защото

Не бих имала смелостта да рискувам особено здравето на детето си .

# 3 042
Много бременни не качват в самолета.
Есенцията на разказа е в желанието на егото да осигури "преживяването,което искам",a крайният резултат нямаше да е по-различен от този ако си беше родила в Бг.
Но иначе е много добър вариант-вместо да съди държавата,жената сама си е уредила нещата.Значи и други могат да се изнесат,някой може и бизнес да подхване-купува къща,дават под наем и си раждат там.

# 3 043
Пиша изключително рядко във всякакъв вид форуми и като цяло в интернет пространството.
Но след като прочетох 203страници се чувствам направо длъжна да задам няколко въпроса.
Какво,  Ви кара да се мислите за по- компетентни от докторите и да им диктувате, в този толкова важен и рисков момент, какви желания, мераци и мечти имате? Кое Ви кара да се мислите за по- знаещи от хора, учили и практикували години наред? И защо по дяволите си мислите, че тези хора искат да Ви навредят???
Всички искат живи и здрави майка и бебе на финала! И знаят по- добре от Вас как да постигнат това!

# 3 044
Цитат
Всички искат живи и здрави майка и бебе на финала! И знаят по- добре от Вас как да постигнат това!
Ей това е отговора... Desteny_1988   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт