Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 954
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
Цвети, Принцес, Тоито, Близначе, Ели, успех тази седмица с тесчетата!!! Представяте ли си колко хубаво ще е да се похвалим всички заедно с положителни тестчета!  Hug Hug Hug
Кой друг не чака тази седмица?
Добре дошли на новите момичета! Маци, стискам палци следващото тече, което направиш да е положително  Praynig Ние също пробваме от малко повече от година, разбирам те какво ти е  Hug
Иве, може да сте правели опити само един ден, но сте нацелили най-подходящия така че шансовете са на ваша страна Wink  Hug
Криси, не се отчайвай, мила!От колко месеца пробвате? Ако е минало повече от година и половина тогава има място за леко притеснение, иначе быди спокойна - бебчо ще дойде точно когато трябва. Коледа наближава и чудесата се случват!  Hug Hug Hug

# 616
  • София
Kristisha благодаря за хубавите пожелания...да ти се връщат тройно и скоро да можем всички да видим така желаните 2 чертички  Hug Hug Hug Hug Hug

Криси недей да падаш духом мила..тук всички заедно се борим за това, което желаем от цялото си сърце...недей да бъдеш тъжна....щом ходенето при ДОки ще те успокои иди и се направете каквито изследвания смяташ, че ще те накар да се успокоиш...защото за всяко бъдещо бебче това е най-важното да сме спокойни кандидат мами и да не се тормозим...знам, че сега ти е тежко, но съм сигурна, че утре ще погледнеш на света с нови очи и ще продължиш напрад още по нахъсана, че ще стане и няма отказване  Hug Hug Hug Hug Hug

# 617
Цвети,  Hug  
Дани, май до края на деня ще сме си за нова темичка Wink

# 618
Здравейте....аз да ви кажа че утре ще си направя дългоочакваният тест  Grinning пък каквото излезе.Тази седмица има много тесчета ми се струва.А дано да си донесем късмет

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 619
Добро утро и от мен   bouquet
аз съм затънала в работа и немога да ви изчета още ooooh!, но и това ще стане
Весе миличка не се притеснява само спокойно мисли си за хубави неща  Praynig, всичко ще е наред ще видиш Hug
Тоито ти много ме съмняваш  Wink честито бебче  Hug
Наденце ти как си миличка?
хайде чакам много  EFP EFP EFP EFP

# 620
Kristisha правихме много изследвания и откриха проблем с хормона на овулацията (там е проблема). Бебче правим от година и 2 месеца, изследванията започнахме на 6-ти неуспешен. Живеем във Велико Търново и понеже тук няма един свестен доктор, започнахме директно в Плевен.
Cvety благодаря за хубавите, положителни думи Simple Smile поревах си малко, прочетох ви коментарите и сега ми е по-леко, усмихната съм вече  newsm03

# 621
Тоито видиях ти графата мила...супер си
Весе не се притеснявай мила,сега прочетох какво е станало,почивай си повече и всичко ще бъде нормално....нали знаеш сега трябва да ходиш все едно летиш.Посъветвай се с Док

# 622
Хайде успешна седмица на всички:) Весе-спокойно,всичко ще е наред!
Благодаря Кристиша,дано скоро стане

# 623
Мак писи какво стана с теб????? чакаме ли си  Hug

# 624
Криси, Браво, само така, горе главата!
И ние сме като вас с времето на опитите. При мен LH i FSH са ми много близо до горната граница. При теб в какво се изразява проблема с LH? Аз ходех да се консултирам относно хормоните в Клиниката по репродуктивна медицина - Варна, казаха ми, че са ми наред, но аз пак малко си се притеснявам точно за тези хормони.
Поли, мился че утре ще има две чертички Wink

# 625
Кристиша.благодаря ти мила...тъпкано да ти се връща  Hug...а това че са ти казали че си добре ВЯРВАЙ...на мен ми бяха казали че нищо не ми е в норма а аз съм била в първата седмица бременна.....успех миличка

# 626
Полиии, благодаря, мила  Hug   bouquet

# 627
ТОИТО И ПОЛИ стискам палци.Усещам, че утре ще се похвалите и двете ,не знам ,имам някакво предчувствие.Успех на другите НЕ чакащи.Заформила се е голяма групичка за 11.11, дано до края на седмицата завалят положителни тестчета.КРИСИ горе главата.Аз си имам още ПМС и някакво бяло течение ,през 5 минути проверявам дали ми е дошло.Чувствам се странно и мисля ,че няма да дочакам теста.

# 628
Ели Гарванчето....аз имам бяло течение от 5 дена вече и никога не съм имала толкова силно...........и от 1 седмица имам ПМС но от 2 дена изчезна а сега само малко чувствам тежест......и да ви кажа нещо снощи забелязах че ми излиза коластра от зарната като ги стисна.........не бях виждала такова нещо.....изплаших се........Знае ли някой ТОИТО кога НЕ ЧАКА???? ААААа да Тоито не чака на 10 11

# 629
Не се плаши ПОЛИ при бременните излиза бял секрет от зърната и до колкото знам ,при висок пролактин, но при теб е първото, ще стискам палци.mac-pisi още не чака нали и на нея стиснати палчета.БЛУ какво стана с нея.Последно май ,още не и беше дошла лелката.

Общи условия

Активация на акаунт