Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 802
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Принцес душко няма да се шашкаш....не е наспешило суупер много..просто като му дойде времето и ще стане...не се притеснявай сигурна съм  Hug Hug Hug

Весииииии дано скоро дойдем при вас с Илюжънчето в другата темичка за мамите  Hug

# 706
Добро утро! Май днес не е много весел ден Sad Аз през нощта се събудих от силни болки в корема, точно като при ПМС, едно че много ме болеше, друго, че се шашнах тая Лелка да не вземе да дойде на 21 ден...
Момичета, ще се подкрепяме и няма да падаме духом  Hug
Веси, много се радвам, че нещата с Док се оправиха Simple Smile

# 707
Поли, дано теста е сбъркал. Докато не дойде М има надежда!  Hug

# 708
Добро утро!Днес нямали ранобудни

# 709
прочети по-нагоре има линк за новата тема, вече сме там

# 710
Здравейте миличкии  Blush Нова съм тук и се радвам много за хубавата тема,много е полезна и научих доста от нея Simple Smile Ще ви помоля да ми пожелаете много успех,както и аз на вас  Heart Eyes Снощи се постарахме доста с моето мъжле за бебче и се надявам да НЕ ми дойде на 21.11. този месец и най-после да видя мечтаните  EFP , а после и това сладко същество   ylinfant  Целувам ви много и сте много мили .

# 711
  • София
Здравей и добре дошла. Това е старата темичка. Върни се малко назад, има линк към новата.

# 712
Здравейте миличкии  Blush Нова съм тук и се радвам много за хубавата тема,много е полезна и научих доста от нея Simple Smile Ще ви помоля да ми пожелаете много успех,както и аз на вас  Heart Eyes Снощи се постарахме доста с моето мъжле за бебче и се надявам да НЕ ми дойде на 21.11. този месец и най-после да видя мечтаните  EFP , а после и това сладко същество   ylinfant  Целувам ви много и сте много мили .
 По нагоре има линк към новата тема.Вече сме там.заповядай при нас.

# 713
  • София
Добро утро! Заповядайте в новата тема! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686819.0
Дано имаме само приятни емоции в нея!

# 714
  • София
Алекссссссс ела и ти в новата темичка  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт