Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 808
  • 714
  •   1
Отговори
# 690

Добро утро!Минавам само да пожелая страхотен ден на всички,тази мрачна сутрин е само за излежаване и гушкане под чаршафите! hug
Сега се връщам да чета,че имам да наваксвам!
Целувки на всички! Hug

Поли, Praynig Praynig Praynig

Цитат
Имам един въпрос. Имам дете на 5 години, което кърмех почти година. Понякога ми излиза по малко течност от зърната при стискане, дали е висок пролактин???
Pival,споредм мен не е нормално,може да си пуснеш един пролактин за твое успокоение,мисля,че за пролактина няма значение кой ден от цикъла е!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 07:41 от -Bibo-

# 691
  • София
добро утро   bouquet  bouquet  bouquet
благодаря за хубавото кафе -bibo-  Hug
Ами аз се излежавам с кафето на нощното шкафче , ама след 10 мин трябва да съм се облякла уффф, как не ми се става днес  Rolling Eyes

Желая приятен и успешен ден на всички!  Hug

пп. Ден 5-ти от закъснението. newsm78

# 692
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, момичета!
Ето ме в борбата отново. М си замина вече окончателно и започваме с плановете за този месец. Сервирам и закуската в леглото - да се подкрепите преди началото на деня

Весе, не се притеснявай, всичко ще е наред с теб и бебчо. Не си карък, на всеки може да се случи. Важното е, че всичко вече е добре. И докторите са хора - понякога се случват извънредни ситуации и при тях.
Илюжънче, ти как си, мила?
Хулиганката, спокойно всички сме така преди цикъл. И аз ставам нервна - едно от голямото напрежение от чакането, друго от хормоните. Само че мен ме избива на рев и драми.
Нелка, само така - усмихнато и напред в борбата. Бебчо ще стане, особено след като си видяла, че всичко с теб е наред.
Сао, почти всички момичета тук са споменавали за промени в цикъла. Особено в началото е много вероятно да има такива, докато организмът се нагоди към новите обстоятелства.
delusion22, успокой се и ти - с нерви бебе не става.
Като заговорихме за нерви - имах една колежка навремето в стария офис. Като забременя, стана ужасно нервна и заядлива. После роди и се успокои. В един момент стана същата - избухлива, нервна, изпокара се с половината офис. И още преди да е казала, че е бременна, си помислих - Тази отново е бременна, щом е яхнала така метлата  hahaha. Явно се променяме много като забременеем или преди цикъл, когато хормоните са вповечко.
Само да добавя - цялата съм се изринала в пъпки, направо съм като тийн. Толкова много не съм имала скоро - по бузите, по врата, по челото. Какво става с мен, не знам. Днес ми е 6ти ден от цикъла и ми е рано за каквото и да е.

# 693
Добро утро и от мен.....теста е отрицателен а лелката още е няма...аз си знаех че ще е отрицателен.....но идват празници и мисля позитивноооо....гушкам ви силно и късмет на всички
Целувки

# 694
Добро утро и от мен! Tired Дано поне за вас да е добро....
Блу, страхота закуска...ама вече се разделих с кревата.  Tired
Аз яко съм се сдухала...да ме прощавате Cry Депресията много ми се отдава. Дано по-скоро се съвзема, ама и това време... все едно небето е слязло на земята и вали, вали....
Не знам за хубав, но дано поне да е успешен денят, момичета!!!
Веси,  Hug Hug Hug Напиши нещо...липсваш ми!  Tired

# 695
Добро утро! Заповядайте в новата тема! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686819.0
Дано имаме само приятни емоции в нея!

# 696
Пускам я сега, защото към обяд може да сте изписали вече тази!  Laughing

# 697
  • София
Добро утро сладурки  Hug

Блу мерси за кафенцето и закусчицата  Hug

Принцес душко нали знаеш...никакви черни мисли...само напред към заветната цел  Hug

Хулиганка ти тест кога мислиш да правиш бре мила  Hug

Веси, Иве, Тоито, Тонилив, Илюжънчееееее айде идвайте тука момичетааа да се отчетете  Hug Hug Hug Hug Hug

Гушкам ви всичките сладуркиии  Hug Hug Hug Hug

п.п. аз няма с какво да се похваля...седя и се чакам да НЕ ми дойде и така  Crossing Arms

# 698
  • София
Добро утро сладуранкииииииии  Hug благодаря за закуската, Иве  Hug
При мен няма нищо интересно, утре съм на преглед и след това ще ви пиша какво е казал чичо док  Grinning очаквам добри новини и от вас  Hug Иве, Нелка, Мацоранка и Даниела са от ветеранките така да го нарека в темите бебеправене, за това момичета хайде стягайте се в крачетата, че трябва да се изнасяте скоро от тази темичка   Praynig  Hug На Тоито и Тонилив също и те не са от скоро   bouquet и вас ви искам в отчетни  Hug Останалите на които цикъла им е дошъл, нека посрещнат новите кандидат бебеправещи, да им полеят вода за късмет и тогава да напуснат темата  Hug Много ви обичам всичките и се моля за вас да сбъднете мечтите си  Hug Hug Hug Hug

# 699
Илюжън,  Hug Hug Hug Много хубави думи!  Hug
Дай Боже, всяка от нас скоро да прегърне мечтата си!
Цвети, мъча се да прогоня черните мисли, но те така са ме обсебели, че няма на къде повече. Понякога и силните проявяват слабост... Tired
Тази лелка дето вчера ме споходи е някаква различна от досегашните...аз ли си внушавам newsm78  Друг път ми е чиста червена кръв, сега е едно кафяво гадно парцаливо нещо, не особено обилно newsm78
Ще откача вече  #Crazy

# 700
Илюжън,  Hug Hug Hug Много хубави думи!  Hug
Дай Боже, всяка от нас скоро да прегърне мечтата си!
Цвети, мъча се да прогоня черните мисли, но те така са ме обсебели, че няма на къде повече. Понякога и силните проявяват слабост... Tired
Тази лелка дето вчера ме споходи е някаква различна от досегашните...аз ли си внушавам newsm78  Друг път ми е чиста червена кръв, сега е едно кафяво гадно парцаливо нещо, не особено обилно newsm78
Ще откача вече  #Crazy
Леле последните два месеца по същия начин.Кафяво, като ръжда оскъдно и мисля че беше само три дни цикъл.Нетипично за мен, защото моя цикъл си е обилен, особено втория и третия ден и продължава до 5 дни.

# 701
Леле последните два месеца по същия начин.Кафяво, като ръжда оскъдно и мисля че беше само три дни цикъл.Нетипично за мен, защото моя цикъл си е обилен, особено втория и третия ден и продължава до 5 дни.
Странна работа  newsm78...  Даже току-що идвам от тоалетната... на превръзката нямам нищо, а на хартията някакви кожички такива кафеви  ooooh! чак ме е срам да ви го описвам  Embarassed
Ели, моя цикъл също беше 5 дни, последните пъти е по 3-4 дни  newsm78

# 702
  • София
и моя предишния беше същия даже нали занете, че се бях притеснила....явно като бебеправим и организма ни се променя по някакъв начин..при мен лелката още я няма и няма и симптоми за появата и...пък ще видим...има бая време до неделя  Hug

# 703
  • София
Момичета, не се шашкайте.
Цвети, точно така. Организмът се шашва тотално от бебеправенето. Трябва му време да свикне. Ще се нормализират нещата, а дай поже скоро изобщо да не идва!

# 704
Момичета, не се шашкайте.
Цвети, точно така. Организмът се шашва тотално от бебеправенето. Трябва му време да свикне. Ще се нормализират нещата, а дай поже скоро изобщо да не идва!
Дано да е така, ВесиHug Всъщност вярвам ти, че е така... но нямам търпение вече... Колко време му трябва на тоя организъм да влези в релси? Щото вече взех да си мисля да пускам някакви изследвания...да не губим време  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт