Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, ранната бременност и спонтанния аборт?
Какво може да причини бледа линия на теста за бременност?
Какви са симптомите на овулация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, ранната бременност и спонтанния аборт?
Симптомите на бременността могат да включват болки в кръста и гърдите, но е важно да се отбележи, че те са строго индивидуални и могат да варират значително между различните жени. Симптомите на ранна бременност могат да включват умора, гадене, намален апетит и чувствителни гърди. Те обаче могат да варират значително между отделните жени. Симптомите на бременността могат да включват чувствителни гърди, болка в кръста, повишена чувствителност на ухото, умора, гадене и повръщане. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително между различните жени и дори между различните бременности за една и съща жена. Симптомите на спонтанен аборт могат да включват вагинално кървене, коремна болка и намаляване на признаците на бременност. Ако има подозрение за спонтанен аборт, важно е да се потърси медицинска помощ.
-
Какво може да причини бледа линия на теста за бременност?
-
Какви са симптомите на овулация?
-
Кои витамини са необходими по време на бременност?
-
Какви са симптомите на предстояща менструация и как те могат да бъдат разграничени от симптомите на бременността?
Ех, че гадно ми стана, дано няма повече отпаднали за 11.11
Скапах се от всякъде...от сутринта нещо ме беше хванало за гърлото, като да ме кара на рев...и ей го на сега на къде изби... Уфффф 
Нещо нередно става май
Събирай сили и другия месец пълен напред, нали знаеш за Коледното чудо!!!
Женската работа никога не свършва!