Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 947
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
бременни женички.
Аз да ви се похваля - една моя близка приятелка роди ... толкова ми ободриха утрото ... желая на всички НАС това ЩАСТИЕ НЕЗЕМНО!  Hug  bouquet  bouquet
[/quote]
това имах предвид, но като гледам графиката маи маи и това ще си излезе бебче

# 646
Ами аз си пия Утрогестан още от положителния тест. Много ме е страх!
Трябваше да ходя в четвъртък, но ще звънна на док да ме вземе още днес.
Възможно е начина, по които го пиеш да не е твоят начин ... така че спокойно. Simple Smile Случва се на доста бременни женички.
Аз да ви се похваля - една моя близка приятелка роди ... толкова ми ободриха утрото ... желая на всички НАС това ЩАСТИЕ НЕЗЕМНО!  Hug  bouquet  bouquet
това имах предвид, но по графиката ти виждам че и притеб нещата са на бебище Laughing
охххххххххххххх сори ................

# 647
Здравейте момичета Simple Smile въпреки хубавия, слънчев ден - аз съм тъжна. Навести ме лошата леличка и съответно този месец пак не ги видях тези така мечтани  EFP и както каза доктора, ако 3 месеца нямаме положителни резултати - "клостилбегит, мерионал и отново при мен за преглед" - преди минута запазих час за доктора - 15.11.2012 от 9 ч - Плевен, клиника Св. Елисавета, д-р Бързашки   newsm45 Колкото и да се старая да не ги мисля тези неща пак пиша със сълзите на очите Sad гледам да не плача пред мъжо, защото той не ми дава и малко ми се кара. Много ми е трудно момичета, бавно, бавно се сривам психически. 70 % от приятелките ми вече са с деца или са бременни, никой покрай нас няма такива проблеми и се чувствам ..... не мога дори да ви опиша как се чувствам  newsm45 newsm45 newsm45
    .... и на мен ми дойде, до последно се надявах да е зацапване, но не е Sad Горе главата, ще успеем!

# 648
Излязоха ми резултатите на прогестерона. Правени са на 8-ми ден след О., понеже седмия беше вчера, неделя, от МЦ се пада 20 ден:
45.04 nmol/l    М(0.7-4.3)Ж(фазиF:0.6-4.7,O:2.4-9.4,L:5.3-86.0,Postmenoph.0.3-2.5)

Питах и Денис, но ако и някой от Вас изкаже мнение ще съм благодарна  Hug
Ели, Поли,, засиленото бяло течение е един от признаците за бебче Wink
При мен напоследък от няколко месеца бялото течение е доста понамаляло newsm78
В събота и неделя имах остри периодични прорязвания в десния яйчник, доста се наплаших, но днес минаха и остана само тежест и тъпа лека болка.
Ох, като се замисля тази седмица колко е важна за повечето от нас.. със всеки час ставам все по-нетърпелива..   Mr. Green

# 649
Излязоха ми резултатите на прогестерона. Правени са на 8-ми ден след О., понеже седмия беше вчера, неделя, от МЦ се пада 20 ден:
45.04 nmol/l    М(0.7-4.3)Ж(фазиF:0.6-4.7,O:2.4-9.4,L:5.3-86.0,Postmenoph.0.3-2.5)

Питах и Денис, но ако и някой от Вас изкаже мнение ще съм благодарна  Hug
Ели, Поли,, засиленото бяло течение е един от признаците за бебче Wink
При мен напоследък от няколко месеца бялото течение е доста понамаляло newsm78
В събота и неделя имах остри периодични прорязвания в десния яйчник, доста се наплаших, но днес минаха и остана само тежест и тъпа лека болка.
Ох, като се замисля тази седмица колко е важна за повечето от нас.. със всеки час ставам все по-нетърпелива..   Mr. Green
Кристиша,съвет за прогестерона немога да ти дам  Sad.....а болки в десният яйчник имам от О....така че спокойно......А относно за мен всичко може да са симптоми както и семптоми преди да ми дойде  Sad.....само да се надяваме......утре ще ви кажа но не мисля че ще ви зарадвам за съжаление

# 650
  • София
Прогестеронът е леко нисък. Хубаво е да е към горната граница.

# 651
Поли, Веси, благодаря!
И от двете ви очаквам добри новини  Hug
ЛеН_АвОнАвИ, добре дошла! Не се отчайвай, горе главата, следващия месец ще е твой  Hug

# 652
добре дошла и от мен! Успех в нашата сладка темичка .

# 653
ЛеН_АвОнАвИ  Hug  Нел Иванова предполагам  Wink....добре дошла сред нас!
Кураж, маце! Битката продължава... #2gunfire
Ивееее....какво правиш?  #Crazy 

# 654
Танче-понеделнишки яко бачкане както винаги и хвърлям по едно оче тук таме...всичко е наред, малко ми е едно отнесено, щеше ми се да съм с любимото човече и аз да разгледам Будапеща, но да не драматизирам мн мн Hug

# 655
Ами аз си пия Утрогестан още от положителния тест. Много ме е страх!
Трябваше да ходя в четвъртък, но ще звънна на док да ме вземе още днес.
Възможно е начина, по които го пиеш да не е твоят начин ... така че спокойно. Simple Smile Случва се на доста бременни женички.
това имах предвид, но по графиката ти виждам че и притеб нещата са на бебище Laughing
охххххххххххххх сори ................

Сега загрях, мила .... Simple Smile Благодаря Stuck Out Tongue иска ми се сигурно, другото ... Stuck Out Tongue

# 656
Моите ПМС-та ме доведоха до лелката гадна  Tired
Така че не ме бройте в тестправещите на 11.11  ooooh!  Късмет на всички НЕ чакащи!  Praynig

# 657
Благодаря за топлото посрещане   bouquet  bouquet  bouquet
Успех на всички в ентусиазма им за  EFP (две чертички)

# 658
Може да съм от скоро при вас, но и аз имам някакво предчувствие за Поли и Тоито че ще има "+"
дано се окаже вярно стискам палчета и аз  Grinning

# 659
  • София
Ох, пак звънях и док пак не ми вдига. Не знам какво да правя. Ще се побъркам.

Общи условия

Активация на акаунт