Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 951
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За мен днес е гаден ден. Имам някаква леко зацапване, кафеникаво. Не  е течение, само по тоалетната хартия и то не винаги. Ще трябва още днес да се видя с док. Охх, само се моля  Praynig Praynig Praynig

# 601
тоито- аз съм чудесно благодаря, слънцето дори тъкмо ме огря докато пиша, толкова хубава есен е!:) На работа съм чак на обяд и пия кафе и се моткам по пижама- любимо занимание Peace
Вдигнатите крачоци-вчера понеже го говорихме и аз стоях малко повече така, повлияна от коментарите хихи Sunglasses
Ти как си слънчева?
Весе- това зацапване нормално ли е да се случва ? Така съм чувала, може и да не е така де..няма да се притесняваш предварително, всичко е ток в коремчето, гушкане веднага!

Тониливчето ми липсва...

Цветка- аз съм свикнала, той пътува в месеца поне веднъж, но от една страна е добре, оценяваме се взаймно:)

ехх, че е приятно да има с кой да си кажеш каквото ти е на уста и сърчице

# 602
Цвети - дано, мила, дано! Наистина е заветна дата!
Веси - не се притеснявай, в начална бременност се случват такива неща. Чичо Доки ще ти изпише нещо и всичко ще бъде наред. Кога си на лекар? Дръж ни в течение!  Hug Praynig

# 603
Криси- какво се таиш? Къде вършееш цял уикенд?

Танче  bouquet

# 604
  • София
Ами аз си пия Утрогестан още от положителния тест. Много ме е страх!
Трябваше да ходя в четвъртък, но ще звънна на док да ме вземе още днес.

# 605
  • София
Весииииии спокойноооо всичко ще бъде наред милааааа...имаш много гушки от мен...сигурна съм, че е нещо нормално не се притеснявай и се чуй с Доки..може той да ти кажа някое хапче да пиеш и ще премине ще видиш  Hug Hug Hug Hug Hug

Иве сигурно си права..ние с моя мъж сме кажи речи залепени...което определено не е добре, но поне за сега и двамата искаме да сме постоянно заедно и предполагам, че като ни омръзне или писне ще спрем да го правим /под постоянно имам предвид вечер, през деня всеки си е на работа/  Hug

# 606
Ами аз си пия Утрогестан още от положителния тест. Много ме е страх!
Трябваше да ходя в четвъртък, но ще звънна на док да ме вземе още днес.
Възможно е начина, по които го пиеш да не е твоят начин ... така че спокойно. Simple Smile Случва се на доста бременни женички.
Аз да ви се похваля - една моя близка приятелка роди ... толкова ми ободриха утрото ... желая на всички НАС това ЩАСТИЕ НЕЗЕМНО!  Hug  bouquet  bouquet

# 607
Добро утро, сладурани!  Hug
Ето ме събудих се и аз най-сетне....
Гери, страхотна закуска! Благодаря!  Hug Аз ще се ориентирам към плодовете и сокчетата...
Прегръщам ви всички!  Hug
Веси, дано да не е нещо лошо това зацапване ...питай доки. Стискам палчета и се моля за тебе и бебо всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 608
  • София
Ейййй Принцескееее поспаланкова...тука другите се трудим от няколко часа вече  Joy

Душкоо какво ново при теб  Hug

# 609
Добро утро,сладуранки! Hug Как сте във това прекрасно утро? Hug Наминавам да ви видя,не съм спряла да ви чета. Не пиша защото няма какво да кажа,нито да се похваля. Действаме си доста активно с моя мъж,особено последните два дни. Embarassed Много искам да мога да се похваля скоро с положителен резултат. Praynig
Целувам ви всички,и ви пожелавам успешна седмица!  bouquet

# 610
Добро утро, момичета!!!  Hug
Иве, пак бяхме на почивка, гледаме с моя да се разсейваме със странични неща, че това чакане ще ни побърка   Mr. Green
От сутринта ви чета, идвам на работа и това е пъровото нещо, което правя. А как ми се спиии, вчера доста късно се прибрахме.
Сутринта пуснах изследвания за прогестерон, към обяд чакам резултатите.
Весе, спокойно, мила, сега ти трябва най-вече спокойствие, покой и без резки движения. Добре си решила да идеш веднага при Док, стискам палци новините да са успокоителни!  Praynig

# 611
Ейййй Принцескееее поспаланкова...тука другите се трудим от няколко часа вече  Joy

Душкоо какво ново при теб  Hug
Няма нищо ново при мене, Цвети!  Hug Отрепах се от чистине и подреждане вчера  #Crazy  Мъжо го нямаше и аз бях във вихара си.
Иначе НЕ чакам тая седмица оная гад  #2gunfire.... Дано никаква да не се вестне!  Praynig

Секси,  Hug радвам се да те видя!
Абе Блу къде изчезна това момиче?  newsm78

# 612
Здравейте момичета Simple Smile въпреки хубавия, слънчев ден - аз съм тъжна. Навести ме лошата леличка и съответно този месец пак не ги видях тези така мечтани  EFP и както каза доктора, ако 3 месеца нямаме положителни резултати - "клостилбегит, мерионал и отново при мен за преглед" - преди минута запазих час за доктора - 15.11.2012 от 9 ч - Плевен, клиника Св. Елисавета, д-р Бързашки   newsm45 Колкото и да се старая да не ги мисля тези неща пак пиша със сълзите на очите Sad гледам да не плача пред мъжо, защото той не ми дава и малко ми се кара. Много ми е трудно момичета, бавно, бавно се сривам психически. 70 % от приятелките ми вече са с деца или са бременни, никой покрай нас няма такива проблеми и се чувствам ..... не мога дори да ви опиша как се чувствам  newsm45 newsm45 newsm45

# 613
  • Пловдив
Честито на всички успели момичета. Веси стискаме палци, всичко ще е ОК  Hug. Имаме проблем с втечняването, някакви съвети, моля. Правим си опити, но не се надявам много. Няма да ми е първа бременност, но да си пускам ли предварително изследвания?? Преди съм нямала проблеми. Едно ми е сдухано тези дни.  Hug  Hug на всички и стискам палци на нечакащите

# 614
Добро утро и от мен мили момичета !!
Веси спокойно миличка, няма да се притесняваш докато не чуеш доки какво ще каже ! Ние ти стискаме палци и да кажеш после какво става !  Hug Praynig
Гери за да се види снимката трябва да се натисне RaFFa PiCs в поста ми ,то е линк към снимката. Simple Smile
А за вдигнатите крака - понякога вдигам краката, но за малко и много рядко, иначе повечето пъти си стоя цяла нощ без да ходя до банята и се мия чак на сутринта.
Нищо ново покрай мен започнахме новата серия  luvbed Решила съм да не мисля изобщо за това ,пия си игликата и витамините. Само си чакам тестовете още и се надявам да пристигнат вече  #2gunfire Искам с тях само да проверя дали си имам О. и за ЛФ . Че за сега се отказах от хормоналните изследвания, не искам да се натоварвам излишно...
Стискам палци милички за вас и май имаше Не чакащи за днес  newsm78 Да се обаждат веднага  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт