Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 957
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
За токсоплазмозата четох много това лято тъй като аз имам коте от 2 години в апартамента , а преди това живях в къща с много котки и кучета от малка. Това което прочетох беше че ако си живял поне 3 месеца  с коте обикновено се изгражда имунитет към токсоплазмата и вероятността да я хванеш е по-голяма ако изядеш дори малко недоопечена пържола ! Естествено че това не означава че няма изключения и че всички сме защитени, за това си има изследвания и личния избор и усещането на всяка жена  Heart Eyes Ето го и моето коте да се запознае с това на Гери  Joy
RaFFa PiCs

# 586
Привет!   bouquet Присъединявам се към изпълнените с надежда бебеправещи Simple Smile

# 587
  • София
Ехоооо, добро утро, мами  Hug Спинкате ли? Аз станах, че съм на работа и после имам час за преподаване по химия  Mr. Green Ужас!  Laughing
ЛеН_АвОнАвИ  Hug добре дошла в темичката ни..  Hug
Аааа, Наде, не се вижда снимката  Crossing Arms, та със Симчо не можахме да се запознаем  Mr. Green

Аз само сокче ще пия, че нещо ... сутрин ми се гади леко  Blush Приятен и успешен ден, момичета!  Heart Eyes

# 588
Привет и от мен, използвам всяка минута да се цопна тук и изчитам всичко, което сте написали.
Моето момче снощи милия, гледахме Къде е Маги и там една жена лъже мъжът си, че си пие противозачатъчните, че да забременее понеже той не иска... та ММ ми вика - хайде деее ти кога ще ме излъжеш, че си вземаш хапчетата... милия така ми е тъпо, че ще крия от него, нооо копнея за момента, в който истината ще лъсне (надявам се всичко да е наред де). Ако му дам зелена светлина съм сигурна, чеее няма да ми даде и минута спокойствие от пренавиване иии... (не че имам нещо против и не че сега сме се спрели, нооо все пак) много ми се иска нещата да се случат спонтанно и естествено, което няма как да стане, понеже аз ще си дебна дните ииии ще действам с женски хитринки.
Желая на всички тук много успешна седмица, много положителни тестове, много приятни емоции, на всички бебеправещи - много обич и хубави моменти, защото от опит знам, че бебетата заченати с много обич се раждат прекрасни, добри, кротки и много красиви...
Хайде някой да се похвали бърже, че да повлече крак тази седмица ... целувам ви...

# 589
Добро утро девойки! Гери- ти си пий сокчето, но аз смятам да се развилнея през повечето плата Twisted Evil
Някога и аз имах един сиамец Пърси, много любим котак, но ми го откраднаха от балкона..

principessa_m- гледай малко по-ведро на тази ти "измама" нали е за добро, не би трябвало да се притесняваш когато готвиш такава изненада, дай боже да сте живи и здрави и скоро усмихнати до ушите с хубава вест, а и празници наближават!

Дани- как си слънце? Готвиш ли новата тема, че току виж докрая на седмицата се наложило да я пуснеш?Simple Smile

Блу- Ивенце, тези дни не те засичах-сигурно си изкарала някой вихрен уикенд!:)

пожелавам страхотна и успешна седмичка, пък нека и топло слънце да грее+  EFP Two Hearts

# 590
Добро утро момичета!   bouquet
Как сте днес, няма ли да има положителни тестчета?
Аз след малко излизам на работа!
Иве, темата е готова, но май като гледам не до края на седмицата, а до края на деня или утре ще се пуска.  Mr. Green А ти докладвай, снощи как беше?  Laughing
Не съм ви чела, сега щесе върна малко назад!

# 591
Подготвена си значи:) Ми Дани- много хубаво си беше  Embarassed Embarassed на сутринта се е изнесъл към летището и сега ще се видим чак в петък, така, че следващите ми важни дни ги пропускаме..нищо де, или или, може и следващия тираж да е, твърде вероятно е:)

# 592
Подготвена си значи:) Ми Дани- много хубаво си беше  Embarassed Embarassed на сутринта се е изнесъл към летището и сега ще се видим чак в петък, така, че следващите ми важни дни ги пропускаме..нищо де, или или, може и следващия тираж да е, твърде вероятно е:)

Точно така, ще стане, ще видиш, рано или късно, но всичко си заслужава, в името да имаш дете! Казвам го от личен опит!  Hug

Ивка, наистина се губи newsm78 , липсваш ни!

# 593
Добро утро и от мен момичета 
Страхотна закуска нападам я с този апетит....
Пожелаван на всички новата седмица да донесе много  EFP или ако не това поне да е изпалнена с много положителни емоции ..
Лек и усмихнат ден !

# 594
  • София
Здравейте, милички  Hug Как сте?
Аз си хвърлям по едно око, за да видя дали някоя от вас не се е похвалила вече с двете чертички и смело да се присъедини към нашата групичка  Hug Стискам ви палци момичета, работете осърдно по въпроса и ще имате резултати  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 595
  • София
Доброоо утро сладурки..толкова много сте изписали, че нямате изчитане..пожелавам хубав ден на всичкии ви гушкам много  Hug Приии мен има само гадене и вече и аз незнам какво да го правя...а и незнам дали не е някакв анастинка...пък не смея нищо да пия..ама малко остана и ще се разбере  Hug

# 596
Добро утро и от мен! Гери, нямаше как да не отчета тази хубава закусчица - благодаря и аз!
Илюжънче - как си, мила? Какво става с теб, разкажи ни!
Принципеса - доста добра женска тактика си замислила, дано мъжо ти не се усети и така по-лесно го заблудиш и съвсем скоро сгащите яйцето!
Иве, как си ти?
Виждам, че снощи сте обсъждали "вдигнатите крачета" след секс ... ихихии Та и аз малко късно, но да си кажа. Аз не стоя много време в това състояние 4-5мин, най-много 10 и отивам да се мия. Не ми е много приятно, преди съм пробвала, но на сутринта чаршафа ми ли белюто са изцапани и е неприятно. Мисля, че когато става, то си става и без вдигнати крачета. Колко момичета уж случаино са забременели, дори и след измиване веднага, то ако ставаше така ... да се измиеш и всичко да е минало и изтекло, нямаше да има противозачатъчни и безброй други - анти-бебе.
Аз снощи пак прекарах голяма част от времето си в тоалетната ... ужас - отида до тоалетна, легна и след 20-30мин имам чувството, че пак ми се ходи! Това чудо за първи път ми се случва,  а така съм от няколко дни. Мислих, че е някакъв цистит, но не е ... бях на лекар. Дано  е за добро!
Лек понеделник на всички!   bouquet

# 597
  • София
Тоито миличкааааа айде на заветната дата и ти да ни зарадваш...много ще се радвам  Hug

Ивееее стискам палци да сте свършили работата....това с командировките е много гаднооо  Hug

Илюжънчеееее ръси ръси миличкааааа имаме нужда от късмет  newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Гери одеве не благодарих за страхотната закусчицаааа  Hug

п.п. това за котките не съм го знаела  #Crazy

# 598
Добро утро момичета и страхотна закусчица.Няма е мръсницата,станах с голямо главоболие и изпуших една цикара и ще ми се пръсне сарцето.......Почвам да си въобразявам сигурно.Отиввам да се оправям да водя малката на училище  и после ще ви пиша.Обичам ви и ви гушкам
Утре ще направя тесчето най вероятно

# 599
  • София
Полии айде де...стига си ни държала в напрежение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт