Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • в семейството

Only_you, на теб колко ти трябват? И какви да са - ванилови или шоколадови предпочиташ?

# 436
Предпочитам ванилени. А колко ми трябват - не знам  , аз така да си имам  Blush

# 437
  • в семейството
Добро утро!

Ванче, значи, ако не е късно поръчваме един кашон с ванилени блатове от Илчовски!

Приятен ден!

# 438
Някой иска ли бели блатове на Илчовски?
Купувала съм кашона миналата седмица, но ако някой иска мога да му дам половината за да не изсъхва. На мен не ми трябват толкова много, аз ги използвам за завиване отстрани само. Та...ако някой иска давам колкото поиска!

# 439
Абе хора не спите ли ... 6,41? Кви са тия часове, аз тамън съм си била легнала дет се вика... Ммм супер ще ми дойдат малко блатове...

Някой ще ходи ли до Лидл днес? Имаше хубави кутии в прИмоцията... аз уви май няма да успея да ида Sad

Ииии още нещо исках да питам, ама....

# 440
Списъка е поръчан. Пудрата ще дойде утре сутрин, така че има възможност за ДОпоръчване.
Деликат няма. Има само 2 кутии от 1 кг. Поръчала съм ги, разберете се за кого ще бъдат. В тоя бой не участвам.  Вижте дали нещо не съм пропуснала.
Аз тръгвам към Дитсън, така че с кутиите приключихте. Ако има нещо ново, ще решаваме на място. Общо взето знам какво се търси, така че ще преценяваме там какво и колко да взимаме.

ПУДРА
АЗ - 5 КГ
Only_you - 5 кг
Лили - 5 кг
Бадем - 5 кг
Игика - 5 кг
Стаси – 5 кг

ДЕЛИКАТ 1кг
Иглика - 3 кг
Бадем – 1 кг
Фотка – 1 кг
Мечо Пух – 1 кг

Блатове Ванилия – 1 кашон

Хартишки за мъфини
Аз – 1 кутия
Only_you – 1 кутия
St.Anger – 1 кутия

КУТИИ:
Бели с капак:
Бадем - 50 бр
Only_you - 50 бр
Гуфи - 50 бр
Лили - 20 бр
Цолова - 30 бр
Свещичка – 30 бр
Ванилия – 20 бр

Цветни:
Only_you - 20 бр
Гуфи - 30 бр
Цолова - 20 бр
Иглика – 30 бр
Стефина – 10 бр.
St.Anger – 20бр.

Сребристи /малки/
Only_you - 20 бр
Гуфи - 10 бр.
Лили - 10 бр
Цолова - 10 бр
Фотка – 10 бр
Свещичка – 30 бр
Ванилия – 20 бр

ЗЛАТИСТИ:
1 пакет

Ако има бели:
Only_you - 50 бр[/quote]
Четете, ако се сетите нещо до 2 часа, звънете ми.

# 441

ДЕЛИКАТ 1кг
Иглика - 3 кг
Бадем – 1 кг
Фотка – 1 кг
Мечо Пух – 1 кг

Ей тук, нещо не е баш така май, че аз липсвам , а Деликата за Мечо пух и Иглика май е едно и също
Нещо се чудеха 1-3 кг ала бала ... та май 2те кутии трябва да си ги делнат Бадем, Фотка и Мечо пух, аз лесно се отказвам и без това за проба го взимах  Blush

# 442
Абе хора не спите ли ... 6,41? Кви са тия часове, аз тамън съм си била легнала дет се вика... Ммм супер ще ми дойдат малко блатове...

Някой ще ходи ли до Лидл днес? Имаше хубави кутии в прИмоцията... аз уви май няма да успея да ида Sad

oooo, az sym na rabota ot 5.00 .....

# 443
  • София
Ами, Меченце, ако ще идваш на срещата, делни ни и на двете пудра захар, да не занимаваме Ванчето и да не разсипваме бял прах по масите.  Mr. Green Аз искам две кила, stefina да каже, колко иска. Само ми пиши, какви пари да ти дам.  Heart Eyes

# 444
  • София
Мечопух-аз също искам 2 кг.,ако имаш,ако не Ванчето да ни слага в списъка с пудрата,ако не е късно вече де.
Ванче-и за миксера става да си шеф мастер Hug.Този миксер ми е мечта и миналата година тъкмо да си го купя и в Лидъл бяха пуснали едни миксери дето и от днес ги има за 44лв. с въртяща се купа с 3г. гаранция и мъж ми ме разубеди.За сега не съжалявам работи миксерчето,но ще чакам много да похвалиш твоя и да се изкуша пак Hug
Онли ю-нали твоята част от Деликата трябва да е по-голяма,за да има за мене,щото ако няма да взимам от Лидъла утре-направила съм си един списък за там...

# 445
stefina , няма деликат, само 2 пакета, взимай от лидл.

oooo, az sym na rabota ot 5.00 .....

Това направо ще го пропусна, това са извънземни часове, хората от купони се прибират по това време... Wink

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 12:37 от Only_you

# 446
  • София
За Деликата - няма да участвам в боя  Grinning исках да го пробвам, но ще е друг път  Peace

# 447
Значи остава Деликат за Фотка и Иглика. Продадено! Wink

# 448
  • в семейството
Сега на финалната права за Деликата останахме аз (1кг) и Иглика (3кг) или нещо пропуснах в писанията? Ако е така аз ще отстъпя моя скромен кг. само срещу портокалови корички   Mr. Green

P.S. Only_you писали сме заедно  Laughing

# 449
Сега на финалната права за Деликата останахме аз (1кг) и Иглика (3кг) или нещо пропуснах в писанията? Ако е така аз ще отстъпя моя скромен кг. само срещу портокалови корички   Mr. Green

Хахахахаазаааа, давай Фотя, изнудвай ги, ти поне имаш мат'риал. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт