Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ванче,ами я вземи та развърти метлата малко.Позамети малко от тук оттам,ВДИГНИ ПУШИЛКА и дано да се появят БИВШИТЕ ДАМИ ОТ ТОРТЕНИЯТ ФОРУМ.

# 661
Писменни покани ли да разпратя?
Във Фликър, ФБ, Скайп, имейлите, телефоните?
Да взема и по една баница да омеся и да им разпратя със куриер, а?  Sunglasses
Затова не отварям нова тема, а възобнових старата. Да видя какъв е интереса и тогава.

# 662
Писменни покани ли да разпратя?
Във Фликър, ФБ, Скайп, имейлите, телефоните?
Да взема и по една баница да омеся и да им разпратя със куриер, а?  Sunglasses
Затова не отварям нова тема, а възобнових старата. Да видя какъв е интереса и тогава.
Еееей прецакала съм се значи, че писах веднага след като видях. Можех да измъкна баница и червено килимче, ТЮХ!!!!!

# 663
  • у дома
пфу, изпуснахме баницата, язък  Mr. Green

да питам, някой отнякъде да си купува суха мая в големи разфасовки? имам предвид на килограм да речем, а не пакетчета от по 7-10гр newsm78  Blush

# 664

да питам, някой отнякъде да си купува суха мая в големи разфасовки? имам предвид на килограм да речем, а не пакетчета от по 7-10гр newsm78  Blush
Оооо някой се е сдобил с машина за хляб:-)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 665
  • у дома

оооо от година и половина, ама чак сега се сетих, че може да потърся в големи разфасовки  Joy hahaha

# 666
  • варненка от София

оооо от година и половина, ама чак сега се сетих, че може да потърся в големи разфасовки  Joy hahaha

Илчовски, ма душа. Поне тук във Варна има големи калъпи жива мая и големи пакети суха.

# 667
  • у дома

Илчовски, ма душа. Поне тук във Варна има големи калъпи жива мая и големи пакети суха.

не душа, а  офсЪ съм  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 668
тук в Илчовски няма таковУ нещУ

# 669
  • варненка от София

Ми нали е филиал  Mr. Green Тук у централа има. Ако требе да купя и да пратя, м?

# 670

Ми нали е филиал  Mr. Green Тук у централа има. Ако требе да купя и да пратя, м?
И аз бих се наредила. Заради тебе имам таквоз нещо , сега ще ми търсиш мая.  baby_neutral

# 671
  • у дома

И аз бих се наредила. Заради тебе имам таквоз нещо , сега ще ми търсиш мая.  baby_neutral

ще се наложи да пращаш, май Mr. Green Mr. Green

# 672

ще се наложи да пращаш, май Mr. Green Mr. Green
и аз искам пък

# 673
Ооооо,и аз искам.
От три години търся,със сумати фирми за  хляб говорих и си  просих ама гадовете не дават.

# 674
Чакайте бе! Ще питаме Галя дали не може да ни достави от Варна и тогава ще тормозим Маруля.

Общи условия

Активация на акаунт