Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Фотя искам и аз гелова червена, нали такава беше миналия път?
red red

# 166
  • София
Гале, ще ми вземеш ли един текстурен лист кожа?  Каквато има. Благодаря! Аз ще идвам на 25-ти.

# 167
fotka, пиши ме и мен в геловата червена на Бейкъри.

# 168
Искам и аз и черна и червена на Бейкъри. Не ми е супер належаща, но ще се вмъкна за да ви запълня опаковките. По-натам ако някой изплаче, ще му отпусна моя дял. Но, засега ме пишете с колкото мл ви даде сърцето.

Сега аз да си питам по моя въпрос.
Кой си иска тилозата тази неделя, и кой другата?
Втори въпрос.
Има ли някой СУПЕР СПЕШЕН за пудра? Ама наистина спешен. Днес ще си поръчам неща за мен и мога да взема неща от Илчовски и в неделя да ви ги донеса. Но, ако не сте приритали като мен, изчакайте голямата поръчка за другата седмица. Сега мога да ви поема спешни неща, че ще ги разхождам по България и не ми се иска да са 100 кила. А, иначе за другата седмица ще организирам голяма поръчка, обещала съм. До обяд  /2-3 часа/ да сте се обадили.

# 169
  • Sofia
Гале, какао по 2кг ще поръчам, ако успея тази седмица да го взема ще е добре ако не като разпределя първото масло, че идея нямам как да събера 50кг масло в хладилника ми та ще ви замоля за експедитивно взимане, плащането му не ми е толкова зорно колкото освобождаването ми от него.
Разбирам, че Танчето няма да се отзове да поръчва този път от Алимко, питането ми е някой друг дали ще поръчва да се присламчим към него с няколко неща или аз да си пусна отделна поръчка?
Питам, защото няма да мога да поръчам други неща освен тези, които имам като набелязани тъй като едно ще ми дойдат в повече килограмите, които ще минат през ръцете ми, а и мъжа ми вече започва да ме гледа с недоверие с тези 1000лв които му поисках тази седмица, за да платя поръчката.

# 170
а и мъжа ми вече започва да ме гледа с недоверие с тези 1000лв които му поисках тази седмица, за да платя поръчката.
Ама, крайно време е да те ошамари ми се струва. Как те трае горкия, направо му се чудя.  Mr. Green
Не се навивам с тази поръчка, за съжаление, затова и не се бутам да се включвам. Ако някой я поеме, може да се включа в разфасоването като помощ, така че да се обади този който ще се жертва.

# 171
  • в семейството
Вал, аз довечера минавам да си взема и платя нещата! Ще купувам ли оня големия лист с кората на дърво?

До тук от Кадемлия:
червена гелова на Бейкъри - metchopooh, доня КОПРИВА, Only_you , van444eto

черна гелова на Бейкъри - metchopooh, van444eto

текстурен лист кожа - petia_tag

Моето мнение е, че боята ако се раздели на повече от 4 човека, ще бъде малко!

И ако няма "red red" да взимам ли друга и каква?

# 172
  • Sofia
Вал, аз довечера минавам да си взема и платя нещата! Ще купувам ли оня големия лист с кората на дърво?
Естествено, каквото сме си се разбирали си остава като уговорка.  Laughing

# 173

Фете, какъв е този лист, от ония релефните на Кадемлия ли? Нов ли е или от старите, да знам да се наредя на опашка за един  Embarassed

# 174
  • Sofia
Да, ама малко по-голям, 25лв май му е цената.

# 175
Да, ама малко по-голям, 25лв май му е цената.
Значи няма да се впиша  в този месец Sad Поне ще го видя и ще го преценя.

Сега да ви питам нещо или на мен така ми се струва:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225269864270927&set=a … ype=1&theater
Тази тортата зад на Галя, не ви ли прилича МНОГО на тортата на Нелка?  newsm78

# 176
Моето мнение е, че боята ако се раздели на повече от 4 човека, ще бъде малко!
И ако няма "red red" да взимам ли друга и каква?
Права си. Пак казвам, аз мога да си дам моя дял на някой закъсал. Имам все още от предишната, а и винаги можем да спретнем втора делба.
Ако няма Ред Ред, не ти препоръчвам да взимаш друга- Кристмас Ред е по-винена и с една идея цкламено, но не си представяй розово .. Въпреки че, що пък не?  newsm78 Просто казвам че не е същото. Ако искаш хубаво, наситено, истинско червено - ред ред е истината. Дано да не забравя, но в неделя ще ви донеса оцветено Овалете с Ред Ред да видите за що иде реч.
Тази тортата зад на Галя, не ви ли прилича МНОГО на тортата на Нелка?  newsm78
ТАЗИ ли визираш? По-скоро ми прилича на компилациа от тази и още 2-3 нейни. Но, трудно можеш да кажеш дали е копирано оттук, защото подобни торти има милиони. В интерес на истината тази торта ми допадна дотолкова, доколкото прецених че никога не бих могла да направя нещо такова. Не ми е любимия стил торта, по принцип такива розички, китки, и барокови елементи тип винтидг, шаби шик, на мен не са ми любими, но с удоволствие бих пробвала нещо такова натруфено, не за друго но бих си начесала крастата. С китките и рисунките ще си сдера нервите, но с елементите ще се забавлявам от сърце. Напоследък установявам че си все повече си падам по кича и натруфеното. Не, за себе си, но за друг бих го правила с кеф.  Mr. Green
В тизи ред на мисли, някой няма ли да поръчва Овалете или пък да се договорим за делба и аз ще поръчам (поне това мога, макар да не знам от кой магазин Mr. Green)
Кукитата го предлагат единствено.
Аз съм решила да се пробвам пак със Сатина. Все още е на приемлива цена и ако някой иска, можем да поделим една кофа 10 кила. 5 бих си запазила, но 5 бих дала на някой. Още утре мога да я взема, заедно с другите неща от Хитрините.  ЕЙ ЗАТОВА говоря. Доставка няма да има, защото ще си ги взема на място.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 12:12 от van444eto

# 177
  • в семейството
Дано да не забравя, но в неделя ще ви донеса оцветено Овалете с Ред Ред да видите за що иде реч.

В тизи ред на мисли, някой няма ли да поръчва Овалете или пък да се договорим за делба и аз ще поръчам (поне това мога, макар да не знам от кой магазин  Mr. Green)

# 178
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ванчее, аз съм мноооооогоо зле с пудрата. Ако ме уредиш цена няма да имаш. Взех от магазина да купувам вече  ooooh!

# 179
Ванчее, аз съм мноооооогоо зле с пудрата. Ако ме уредиш цена няма да имаш. Взех от магазина да купувам вече  ooooh!
Имаш 5 кила.
Друг? То се е видяло, че ще си дойда до нас и тогава ще идвам на срещата. Айде, други спешни, дето няма да изтраят до другата неделя?

Общи условия

Активация на акаунт