Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Аз искам също да го пробвам този сатен айс. Ванче той може ли да замести пикото като качество?
И овалетето искам да пробвам
Ванче под "да го видите какво е" имаш предвид, че е кофти или хубаво оцветено?

Колко пари е това овалете?

# 181
  • в семейството
Овалетето е 5кг за 35.9лв. - без доставка! С доставка - 41лв, т. е. 1кг. излиза 8,2лв

Ванче, аз мога да взема 1-2 кг. Сатен Айс. Лили да казва и тя от кое колко иска!

# 182
Фоте, с Лили се разбрахме по телефона. 5 кила са за нея, освен ако не ти отпусне малко.
Ако искате и се съберете, мога да взема 2 кофи и да ви ги делна.
Чака се Сатина да стане 17 лв и това са остатъчни количества, та мисля да им се порадвам докато мога.
Ванче под "да го видите какво е" имаш предвид, че е кофти или хубаво оцветено?
Хубаво е. Много даже. Всеки път ме питате в темата каква е боята.

# 183
  • в семейството
Фоте, с Лили се разбрахме по телефона. 5 кила са за нея, освен ако не ти отпусне малко.

Е, ми не е честно  newsm45

# 184
  • София
И аз се записвам за червена и черна гел боя.

Кой си иска тилозата тази неделя, и кой другата?
Смятам да присъствам и на двете срещи, така че моята я донеси когато на теб ти е удобно.

# 185
  • София
Запис и от мен за червена боя

# 186
И аз бих взела сатен айс.Много искам да го пробвам ,ама докато литкам по доктори и ме прехвърлят като топка защото няма кои да ми даде талони за изследвания вие сте го поделили.
Аз ще идвам на 25,та ако има по вече желаещи може да делнем още една кофа.

# 187
  • София
Хайде пак аз. ditsan , пу първа желаеща за satin ice  Peace

# 188
Айде разберете се за още 1та кофа утре до 13 часа. Тогава излитам и отивам до магазина да взема тилозата и другата кофа ако се съберете.
От нея искат:
Фотка - 2 кг.
Бадем - 3 кг.
ditsan  - ???
Кофата е 10 кила. Разпределяйте се.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 16:30 от van444eto

# 189
  • София
ама чета по диагонал, van444eto   - 3кг... може и повече, ако не се наместят

# 190
Ако сме само аз и бадем тя взима 3 аз останалото.Ако се обади още някои ще му дам от моя дял

# 191
Ако сме само аз и бадем тя взима 3 аз останалото.Ако се обади още някои ще му дам от моя дял
Айде, моля Фотка да влезе в тая кофа. На миналата и хлопнахме капака под носЪ. Все пак 2та кофа заради нея се започна.  Mr. Green
Пак преписвам:
Фотка - 2 кг.
Бадем - 3 кг.
ditsan  - ???
Явно ти искаш 5те кила и затварям капака.

# 192
Еее..... Аз бих взела от сатена 4-5 кила... Ама я кажи къде е тоя магазин, да взема една кофа, и после някой ако иска ще му дам малко! (освен ако не ти се влачи трета кофа, ще я платя цялата и после ще се оправям!)
Тайлозата за мен ако може сега в неделя, за следващата не знам дали ще дойда!

# 193
  • София
Аз да попитам Овалетето става ли за фигурки, или е по-скоро за покриване? Защото последно ползвах един английски фондан от който съм много доволна, като става въпрос за покриване на торти (а и цената му за сега най-много ме устройва). Но е много мек и еластичен и не става много за фигурки. Затова си поръчах и тайлоза, за да го пробвам с нея.

# 194
Сподели кой ползваш? Мнение за Овалете не мога да дам, не съм го ползвала, но и не смея да се престраша

Общи условия

Активация на акаунт