Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • в семейството
Лили, само да не се окаже, че ще съм с най-много "корички"   Joy

Последното ми решение е че ще  си спретна едни корички сама. Peace

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 14:19 от fotka

# 451
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Изобщо не мога да ви схвана писанките и алъш-вериша този път.
Ама мен ми е простено - тотално отпадам за тази среща.   Tired

Днес и визитация немА!  Twisted Evil

ВАЛ - не ми носи масло - ще дойда да си го взема и да ти върна буквите. Ако ти пречи много, ще дойда тези дни, но на твой риск - бацили нося всякакви - ако ли не - като се оправя!  Rolling Eyes

# 452
 Донята,последно мене има ли ме във списъка за  тия корички или не.
 Малеее,забравих за какво влязох/ю.
Купих си кръгли подложки Ф30-златни и 25 са ми във излишек че пакета е 50бр,така че ако някои иска да каже за да му донеса във неделя.Цената не знам каква беше защото фактурата е във Ванчето .

# 453
 Така съжалявам, че не можах да дойда онзи ден, исках и Мина да видя и вас, но трябваше да се домъкна с момчетата и се отказах.
 Дитсан, 25 са ми множко, ако иска още някой да делим остатъка. Малко ви поизпуснах, пробвах днес да ви изчета, не успях.
  ... Изпуснах да се наредя за кутийки.
 Днес ходих до Лидъл, някак не ми харесаха на живо кутиите, по -точно картинките.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 19:30 от Amaretka

# 454
Амаретка,няма проблем ти кажи колко искаш и да няма друг няма проблем

# 455
Tattit-ко бързо оздравяване!
И тъй като тя няма да идва, аз също - отпадат подложките и кутиите

Аз май имах едни корички, ама не разбрах в крайна сметка разделихме ли ги, събрахме ли се, поръчаха ли се, но само моля да знам какво на кого дължа Simple Smile

# 456
  • София
За деликата - беше за мен, Игличка само да ми го подбере, и помолих да се смени от 3 на 1 кг, тъй че единия е за мен, ако другия изостане, ще взема и него, но не ми е спешен  Wink Фоте ако искаш го вземи ти.
За пудрата - Пете, Стефи няма да идвам в Неделя, милото има рожден ден и ще празнуваме. Предложението ми беше когато си поръчвам следващия път да Ви взема една петичка и да Ви я размеря.
За корички мисля преди Коледа, ако някой поръчва нещо, че ще можем да разделим още един кашон  Mr. Green Мишоче, мисля, че имаш 1 кг.

# 457
И аз имам едно кило. Ама къде е?!
Свещунчеееее, ти ли поръча коричкиии?  Hug

# 458
  • Sofia
Тя поръча едните, да, в багажника и бяха.  Laughing
Другите са разфасовани, маслото също, ще замоля който си чуе името и няма да идва на срещата да се вдигне високо ръката!

1. Руми Ангелова - 2кг
2. Ванилия - 3кг
3. Онли ю - 1кг
4. Стефина - 1кг

Танче, другата седмица ще се разберем с теб някой ден, не ми пречи твоето, може да стои.

# 459
Днес и визитация немА!  Twisted Evil
Е, как ще има, като съм излязла в 9 и съм се прибрала в 3. Незнам що си мислех че като сме с готов спискъ, та ще приключим за 10 минути в Костинброд. Никакъв шанс. Повече от 2 часа откарахме. Съветвам те да дойдеш на срещата, щото ще изпуснеш новите кутии, дето никой не знае за тях.  Mr. Green
Така! Гледам че Дитсън си трае и нищо не казва, та пак на мене ми се пада честта да разправям.

Отидохме с готов списък, почти нищо не взехме по списъка.  hahaha Тоест, свършихме, ама всичко заменихме с други неща. Надявам се да не ни биете много, защото преценихме че по-добре направихме.
Карам по подточки и видове, щото пак ще кажете че нищо не разбирате.

1. Белите с капак:
Имаше, обаче нямаше толкова бройки. Предложиха ни 10х19х5. Малко по-големи са от онези, и са сребристи. Тоест, сгъваш си я кеф ти бяла, кеф ти сребриста. Цената и е 0,29

2. Цветните кошнички. Първо взехме същите, после видяхме малко по-големи и ги подменихме. Тези са с размер 19х12,5х9. Разликата в цената е малка - Тези са по 0,25 лв.,  а другите  бяха по 0,21.

3. Малките сребристи 9х9х3,5. Имаше и взехме чисто бели. Цената е драстично различна. Но Фотка е правааааа. Размера е 11х11х4 см. Тези струват по 0,12 лв.

Дотук по списъка, ако може да се каже че е по него. На недоволните - Честито. Ако се откажат, сигурна съм че ще има кой да им ги вземе.

Взели сме мостри на няколко неща. Ще ги видите, не ми се обрисуват сега, но едната е много интересна 33х12,5х9. Бяла, тип кошничка. Правят я за рула, но за мъфини ще е екстра. Цената и е: 0,42

И сега най-интересното. На своя глава купихме цели пачки от 2 нови вида.
1. 19х19х9,5. Представете си малка кутия за торта с дръжки, но с този размер. По принцип, цената е 0,30 лв, но ни дадоха 300 бройки, които ги водят дефектни. Дефекта им е, че са от по-тънък картон. За да ни навият докрай, ни изрязаха допълнително резервни дъна и си станаха идеални.  Цената на сегашните е 0,18 лв. Дъната ни ги подариха, щото сме красиви и нахални. Имате да се биете за около 250 бройки. Дано да ви харесат, че незнам какво ще ги правим с Дитсъна. Ще трябва да си даваме тортите нарязани в тях.

Другата е също сладка: 13х17,5х8 . Пак са белички. Струват 0,18 лв. И от тях има за делене около 150 бройки.

Останаха още 20 броя от шарените кошнички и малко от мъничките - бели, ама Дитсъня мързи да ги брои. Но по мои спомени има около 30-40.

Това е.  Очаквайте неделя и ще видите всичко на място. Някой ако иска да се нагърби да снима мострите, които ще му дам и да си ги качим в един албум с цени, да си знаем за в бъдеще.

Подложките, които остават вповече на Дитсъна,  Ф30 струват0,54 лв.

И аз имам едно кило. Ама къде е?!

Кило какво??? Ако е било деликат, значи нямаш. Нещата от Илчовски са поръчани, ще ги оставят направо в багажника на Онлито. Доколкото разбрах, няма да се качват по етажите и да се делят. Така или иначе, не е предвидена торба за делба.  Поне до сутринта, когато поръчвах  нямаше. След това излизах, както вече казах и видях че сте писали, ама беше късно. Казах ви снощи до 11 да сте измислили. Сутринта пак добавях закъснелите. Ааааайде! Да сте чели навреме. Фръц.
Много работих днес, време е да си ходя.  Mr. Green

# 460
Ами разбира се че ще оставя на теб.Аз посмъртно не мога да обясня така цветущо цялото ни приключение,макар че си спестила какви бяхме като ни заизмъкваха новите неща и ние онемявахме при всяка нова кутия и почвахме да ги обръщаме във коя какво може да влезе и коя е по на сметка като цена и размер.
Да не говорим че ако не ни бяха свършили парите,сигурно още щяхме да сме си там.А и нали сме си и много умни си забравихме половината неща та са ни гонили до завоя на бегом.
Бяхме си за скрита камера ,ама нямаше кои да ни снима какви сме лакоми кифли и как искаме от всичко.

# 461
Дид, дебели ли са тези подложки? Твоите? Колко са дебели?  Flutter

# 462
Татит, бързо оздравяване Simple Smile

Купих си кръгли подложки Ф30-златни и 25 са ми във излишек че пакета е 50бр,така че ако някои иска да каже за да му донеса във неделя.Цената не знам каква беше защото фактурата е във Ванчето .

Аз искам , ако още са останали например ъъъъъ 10:)

Мечо пух, единия деликат е за теб, но Иглика ще ти го вземе, другия е за Фотето Simple Smile

Ванче, супер работа сте свършили, пу аз си искам всичките дето съм казала Simple Smile Че и от новите няма да откажа някоя и друга бройка Wink

Цитат
Някой ако иска да се нагърби да снима мострите, които ще му дам и да си ги качим в един албум с цени, да си знаем за в бъдеще.

С това мога да се нагърбя Simple Smile

Цитат
Доколкото разбрах, няма да се качват по етажите и да се делят.

Много правилно си разбрала, живея на 3тия етаж и нямам асансьор, сещай се дали ще ги кача до горе Wink

hahaha    
Цитат
А и нали сме си и много умни си забравихме половината неща та са ни гонили до завоя на бегом.

# 463
Tatitke,обикновенни златисти ,кръгли,къдрави.
Не са от най-дебелите,стандартни

# 464
Ако ти останат - ще взема излишъка. Ако има други желаещи - те да влачат, аз мога и от складчето да си взема.

Не мога да разбера кому е нужно да ги къдрят така тия подложки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт