Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Хвани вика тези китки, пусни вече таз метла!  Mr. Green

# 496
Хвани вика тези китки, пусни вече таз метла!  Mr. Green
Аааааааааааа, сега разбрах. Ама, метлата е на химическо, за да е чистичка за неделя.

# 497
Хайде стига със тая пудра,аз имам във къщи и ще отмеря едно кило,мир да има.

# 498
# 499
Момичета, а разбра ли се какви бяха дамите със записките от срещата? Mr. Green

# 500
Мина, двете до Иглика ли?
Бяха от някакъв нов хотел "Новотел" нещо си май... Те се свързали с Иглика по интернет и тя им е казала за срещата. На мен лично ми се сториха искрено заинтересовани за как могат да направят по-хубави неща, с подръчните им средства. Пък не знам, Иглика да каже повече Simple Smile Младото момиче е Главен сладкар, а по-възрастната жена е Готваш, до колкото запомних!

# 501
  • София
Не съм ходила на тази среща, но все си мисля, че трябва познати хора, пишещи в темата да идват.  Peace

# 502
  • София
Дидсанче, ако не ти представлява трудност, можеш ли да ми отделиш 15 от белите/като сребърните/ за по една сладка. Ако правилно съм разбрала, че са ничии  Mr. Green

# 503
Мечо пух,ок ще отброя

# 504
  • София
Ванче-почвам оправданията сега Embarassed.Аз исках по-скоро да си направя нещо като майтап/да се полигавя,както и други го правят/,но и с надеждата някой да се върже все пак де Wink.Наистина не е заради 2- та лева разлика,ами просто ми харесва самата захар и факта,че се събираме по срещи и си делим неща/в това има някаква тръпка за мен/.Не предположих,че с написаното ще изглеждам толкова жалка. Rolling Eyes
Наистина така както си го написала изглежда на 100% чистата и гола истина,за което много ме е срам и се извинявам на всички.Дори утре ме е срам да дойда на срещата да не ми даде някой пудра захар подарък или 2-3лв.,защото ще се почуствам ужасно.. Tired
Дитсънче-не ми носи пудра моля те,аз имам 1кг. в къщи,като свърши ще си набавя.
Вал-вчера ти звънях към 17ч. да си взема маслото,но телефона ти беше изключен,исках да те обелкча в мъкненето,че бях на близо.

# 505
# 506
Добър ден! Утре срещата от 11ч. ли е в Мис Каприз?

# 507
DAAAAAAAAAAAAAAA

# 508
Дитсан, благодаря ти Hug ! До утре!

# 509
  • София
Ооооу, събуди ме чак!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт