Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
питах във другата тема ама там няма кои да ми отговори защото вие тук се подвизавате.
Мога ли да украсявам със айсинг втрху залята торта със шоколад или няма да се задържи айсинга.

# 526
Напротив, отговориха ти. Можеш, след като изстине шоколада. Аз не съм пробвала, но си мисля че това е правилния отговор.
Аз пък почти с никой не се видях като хората!  Sad
А, тука излъга!  Mr. Green
Не съм!  Crossing Arms Огледах ви, видях ви, ама покрай счетоводството, половината хора ги изпуснах. Добре че накрая винаги оставаме отбор ПУШАЧКИ, та седим и си хортуваме като хората.

# 527
  • Sofia
Защо реших, че днес отказа цигарите?  Laughing

Следващата среща хора ако искате да е преди празниците трябва да е на 16.12, че след това кой го има, кой го няма, предимно никой няма да има май.

# 528
Напротив, отговориха ти. Можеш, след като изстине шоколада. Аз не съм пробвала, но си мисля че това е правилния отговор.
Аз пък почти с никой не се видях като хората!  Sad
А, тука излъга!  Mr. Green
Не съм!  Crossing Arms Огледах ви, видях ви, ама покрай счетоводството, половината хора ги изпуснах. Добре че накрая винаги оставаме отбор ПУШАЧКИ, та седим и си хортуваме като хората.

хахаха отбор пушачки и аз Wink Ама другия път по потник трябва да дойда в това заведение, умрях от жега.

Защо реших, че днес отказа цигарите?  Laughing

Следващата среща хора ако искате да е преди празниците трябва да е на 16.12, че след това кой го има, кой го няма, предимно никой няма да има май.

Иха, супер Simple Smile

ПС: Утре обещавам да снимам кутиите мостри и да ги кача в едно албумче.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 21:18 от Only_you

# 529
И ако може,тези двете от моделите дето ми останаха да се повивам със тях да ги пуснеш и във тортената.Или мо пусни на лични за да се пробвам да ги пласирам някъде.

# 530
Добре, Диди Simple Smile Само аз да пласирам детето утре на градина и се заемам

# 531
 Аз предлагам всяка седмица да има среща! Идва, който може! Аз се появих много за малко! Видях се с две-три на две на три, имаше много нови за мен хора, но не успях да се запозная!
 Онли, ще чакам снимки, да видя какво е останало за мен!

# 532
  • София
Вие какво се притеснихте, не съм ощетена, просто съм ядосана, ама като попсувах и ми мина.  Mr. Green И как си представяте тия пликченца да ги развързвам едно по едно за да си туря по 80 грама у мойто? Laughing Пък и Саша ще е щастлива, по-малко корички ще има да човърка.  Mr. Green

# 533
  • София
Ани, много голяма разлика е това, половин кило  Thinking Трябва да им кажеш, като правиш следваща поръчка. И аз смятам, че трябва да се разпределя разликата между всички. Не стига, че се ангажираш, поръчваш, разфасоваш, носиш, не е честно ти да поемаш и разликата.
Благодаря на всички за доставките и на Игличка, че ми ги донесе. Съжалявам, че изпуснах Албенка  Hug, но празнувахме рождения ден на милото  Grinning
За 16-ти и аз мисля, че е разумно, по- раничко, че после започват меденки за госпожите, за благотворителния базар, за домашно изяждане  Crazy

# 534
Наснимах кутиите, сега обаче се чудя къде да ги кача като албум? Споделете мнение Simple Smile

# 535
Наснимах кутиите, сега обаче се чудя къде да ги кача като албум? Споделете мнение Simple Smile
Метни ми ги когато можеш.
ще ги кача при мене във Фликъра. И без това ще качвам продуктите и материалите от старите папки на Мултито.
За 16ти съм на линия по принцип. 15ти е работен ден, ако не знаете, така че....

# 536
Аз както и очаквах не успях да дойда, но за 16-ти за сега имам шанс, така че се надявам да реализирате среща за тогава. На Валерия й вися с едни пиратски неща, дето не знам кога ще й ги домъкна.....Срам ме е .....е, не много, но все пак има доза срам.

# 537
Да, аз там ги качих също, дай къде да ти ги метна?

КУТИИ

# 538
Привет момичета,
пиша тук малко в страни от другата тема. Става дума отново за сладкарница Ная, свързах се във фейсбук със Християна Гаджонова - дамата написала критичния коментар в сайта на въпросната сладкарница. Тя ми предостави снимките на тортата която е поръчала и тази която е получила, пита може ли по някакъв начин друг да помогне. Качила съм ги по-доло, но май тортата, която е харесала на снимка и е поръчала не е на Буболинката. Та явно има и други торти на момичетат от форума в техния каталог, освен тези на Бубето.

Тортата която е поръчала:

а е получила това:

Успешна седмица на всички  Hug

# 539
 Shocked Shocked Shocked
Ужас, аз бих се разплакала като майка, ако получа това!

Общи условия

Активация на акаунт