Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Аз не обещавам,но пак съм изпушила нещо и мога да намина да се разсея малко.Дано само не ме домързи до утре.

# 601
Аз пък отпадам за утре Sad Малката е с гнойна ангина и от вчера нон стоп вдига Т до 39,9 и вече се побърквам Sad

Игличе, не ми носи нещата, моля (ще ти пиша и във ФБ за всеки случай).

# 602
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Валл, да имаш, да имаш, колко да имаш имаш да взимаш  Mr. Green

От мен кашонище и маалко бадемки.

Няма място за мен в колата, заради твоя кашон и обмислям да мина да ти го донеса до вас, щото не знам как ще го влачиш? Какви гимнаситики му дръпнахме с Викито, не е истина!

# 603
ИИИИи к'во ся? Разкази няма ли да има?

Аз се пофалвам с първата грамота на баткото по плуване и чакам да разказвате Simple Smile

# 604
ИИИИи к'во ся? Разкази няма ли да има?
Не!
Бяхме в камерен състав и се хилихме общо взето.
Обсъждахме препарати за почистване и микрофибърни кърпи.  Mr. Green
Стигнахме до извода, че Коледа ей, я къде е и ще чистим чаааааааак за Великден и то при положение, че нямаме среща, щото и тогава отекохме.
Татутка ми избяга. Аз дойдох, тя си тръгна, после тя дойде аз си тръгнах, така че не и седях у скута. Сърдита ми е, щото я гепих за г..за, а не за ц......
Та, така.
Честита ви грамота! За следващия път, пожелавам медал!  Heart Eyes

# 605
Ама пък така ме гепи за г..а, че чак ци..те ми се разтресоха!  hahaha hahaha hahaha

Викич, честита грамота! Да ее само първата от много и в различни сфери!

Мацки-муцки, някой да има идея какво би станало ако ръсна мааалко тайлоза в айсинг?! Дали ще стане по-еластичен или.........  newsm78

# 606
Ама пък така ме гепи за г..а, че чак ци..те ми се разтресоха!  hahaha hahaha hahaha

Викич, честита грамота! Да ее само първата от много и в различни сфери!

Мацки-муцки, някой да има идея какво би станало ако ръсна мааалко тайлоза в айсинг?! Дали ще стане по-еластичен или.........  newsm78

Най-добрият начин е да пробваш Simple Smile

Благодарско ви, то само грамоти, че 5-годишните са много обидчиви на тема места Simple Smile)))
Танче, тоз твой з...ник много известен брях, да беше казала да пощипна оня ден Simple Smile
Кво да се разберем за туй брашно, че ми срамота Simple Smile Ще го похарча  Crazy

# 607
Утре?  Crazy Ни барай, че........... бой!

# 608
Оки, пиши на скайпа, ако си ок. Аз съм вкъщи след 6

# 609
Танче, слагала съм СМС в айсинг, не става по-еластично, нито по-здраво, ама пробвай ако искаш.

# 610
Пробвах - стана наистина ратеглив и еластичен айсинга. Много готино.
Но има едно голямо НО - просто не можеш да го прекъснеш! Rolling Eyes Точи си се и не се къса! Та според зависи от целите, може и да е много удобно  Mr. Green

# 611
Знам, че за т.нар. strings по тортите се слага някаква гума в айсинга, за да се разтегля и да не се къса. Нелката е царица, питай я на лични. Иначе, режи с ножичка  Mr. Green

# 612
Знам, че за т.нар. strings по тортите се слага някаква гума в айсинга, за да се разтегля и да не се къса. Нелката е царица, питай я на лични. Иначе, режи с ножичка  Mr. Green

Кукумицин!  Mr. Green

Ще мина след работа!

# 613
Пробвах - стана наистина ратеглив и еластичен айсинга. Много готино.
Но има едно голямо НО - просто не можеш да го прекъснеш! Rolling Eyes Точи си се и не се къса! Та според зависи от целите, може и да е много удобно  Mr. Green

Виж ти, може би аз съм слагала твърде малко СМС и затова не видях разлика, със сигурност ще опитам пак!

# 614
Момичета, трябват ми от тези кутии http://www.flickr.com/photos/slavcheto84/8220366658/in/set-72157632100710545 Има ли още или да ходя до Костинброд? Понеже имам спомен, че доста от кутиите останаха, та да взема да си купя от тях, тези малките за по една сладка.

Общи условия

Активация на акаунт