как да се науча да не ми дреме ...

• 15 999
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Няма проблем с виното Peace, но мой съвет е МНОГО сериозно да помислиш за развитието му.
Ако държиш да запазиш брака си, включи на театрална вълна. Артистите обикновено успяват да обърнат прожекторите към себе си, а на всичкото отгоре са и големи егоцентрици, нещо, което на теб доста ти липсва.
Един мъж може и трябва да бъде манипулиран. Ако не успяваш, значи нещо много сериозно в отношението му към теб куца. Така представен твоят мъж ... не знам, трябва му шокова терапия. А на теб - сериозно осмисляне на ситуацията.

# 196
Няма проблем с виното Peace, но мой съвет е МНОГО сериозно да помислиш за развитието му.
Ако държиш да запазиш брака си, включи на театрална вълна. Артистите обикновено успяват да обърнат прожекторите към себе си, а на всичкото отгоре са и големи егоцентрици, нещо, което на теб доста ти липсва.
Един мъж може и трябва да бъде манипулиран. Ако не успяваш, значи нещо много сериозно в отношението му към теб куца. Така представен твоят мъж ... не знам, трябва му шокова терапия. А на теб - сериозно осмисляне на ситуацията.
+1

Ако усилията ти не подобрят отношенията ви, ще се разведеш ли?

# 197
  • Варна
Според мен човек трудно се развежда с две малки деца на ръце. Особено, ако не го и иска.
Затова мъжът й злоупотребява с нея.
мадам тиква, научи се на самолюбов. Започнеш ли да се обичаш сама себе си  истински, ще получиш любовта и уважението от околните. Peace

# 198
  • Пловдив
И да се разведе,по-хубаво за мадам Тиква едва ли ще стане.Тогава ще е наистина съвсем сама с две деца.Оставям настрана жилище,финанси и прочие.

# 199
  • Burgas, Bulgaria
не искам да се развеждам , не мога да си го представя , направо изпитва ужас , въпреки ,че различията между нас може рано или късно да надделеят ...На този етап изобщо не мога да мисля и говоря за развод ,не съм го намразила или както се казва ....

Приятно ми е - Богиня!  - ще те послушам  Heart Eyes

# 200
  • Варна
Виждам, че не си готова за раздяла. Обаче! няма да е лошо да подготвяш план Б. Дано никога не ти се наложи да стигаш до него, но самата мисъл, че го имаш /нещо заделено, подготвен имот за обитаване, подкрепа от близки и роднини/, ще ти дава сили.
И започни да се отстояваш най-накрая! Не може така!

# 201
Намери начин да се забавляваш с децата.Т е излизай с тях, намери други майки, просто го игнорирай.Представи си че си сама майка с 2 деца.Не знам точно как сте с парите но скуби го колкото можеш.Като си е в къщи изчезни до комшийката за 5 мин и се върни след 15 мин.Кажи че имаш разстройство тикни му бебето в ръцете и стой в тоалетната 15 мин.Като тръгне да излиза кажи му че си забравила нещо и отиваш до магазина.Няма ли да ти олекне ако почнеш да му правиш номера не в лошия смисъл на думата.Прави ги да се забавляваш от реакцията му.Когато намериш верня път към целта ще ти олекне и ще почувстваш спокойствие.

# 202
Добре е тя да е наясно със себе си. Какво ще стане ако той не се промени? Как ще го промени? Ако положението се влоши?
Да изясни всички възможни варианти за себе си. Както се казва "Надявай се на най-доброто, но се готви за най-лошото".

# 203
Pink  - с първото дете беше прекрасен , сега се прави на голям мъж.

Ето тази реплика ми се наби в очи... Бях чела някъде, че това е един от признаците, че мъжът изневерява - когато започне да се прави на мъж и да се държи неуважително към жена си без причина.

# 204
И аз съм съгласна с Богиня, но тия артистични прийоми трябва да се прилагат много умело, защото има опасност авторката да стане още по-жалка в очите на мъжа си и в своите.  Peace

Валентина, дори и да не изневерява, достатъчно е че тя е загубила уважението му.

Пак казвам, че ситуацията ми е много позната. Авторката я крепи това, че на моменти той си е "нейният", мил, всеотдаен съпруг. Но тези моменти стават все по-малко и не са достатъчни, за да бъде тя спокойна и сигурна в него.

И както Бърди е казала, думата в един момент вече е Тормоз.  Sad Преди това е унижение, неуважение, потъпкване...Гадно е!!! Никоя жена и майка не го заслужава!!! Twisted Evil

# 205
Особено след една хитова тема в този раздел ми се затвърждава мнението, че тук не трябва да се споделя семеен проблем.Независимо от какво естество.Когато човек е достатъчно лабилен и някой отстрани го нахъсва, може да стане драматично в реалността.Чета аз мнения и единствената ми реакция е  Shocked.Мъжете не са нечия собственост нито куче, което трябва да бъде дресирано. Да не пренебрегваме факта, че когато една жена прекарва 24 ч от денонощието вкъщи - с дете или без, представата, усещането, трезвата преценка на всичко заобикалящо я, е доста изкривена.
Съдя по себе си.И не само.Улавям се, че откакто ми се налага да съм си вкъщи, съм станала доста хаплива за щяло и нещяло с моя партньор.И не е правилно, осъзнавам го напълно.Работя върху себе си и моята раздрънкана психика, а не да гравитирам около неговото поведение.Разбира се, че когато нещо категорично не те прави щастлива, ще го споделиш с мъжа си.Заедно разрешете проблема.
Убедена съм, че нещата не са толкова зле, колкото са в твоята глава Wink

# 206
Особено след една хитова тема в този раздел ми се затвърждава мнението, че тук не трябва да се споделя семеен проблем.Независимо от какво естество.Когато човек е достатъчно лабилен и някой отстрани го нахъсва, може да стане драматично в реалността.Чета аз мнения и единствената ми реакция е  Shocked.Мъжете не са нечия собственост нито куче, което трябва да бъде дресирано. Да не пренебрегваме факта, че когато една жена прекарва 24 ч от денонощието вкъщи - с дете или без, представата, усещането, трезвата преценка на всичко заобикалящо я, е доста изкривена.
Съдя по себе си.И не само.Улавям се, че откакто ми се налага да съм си вкъщи, съм станала доста хаплива за щяло и нещяло с моя партньор.И не е правилно, осъзнавам го напълно.Работя върху себе си и моята раздрънкана психика, а не да гравитирам около неговото поведение.Разбира се, че когато нещо категорично не те прави щастлива, ще го споделиш с мъжа си.Заедно разрешете проблема.
Убедена съм, че нещата не са толкова зле, колкото са в твоята глава Wink
Дано Аня.  Praynig

# 207
много се надявам нещата да се успокоят .... много ....
Ти се надяваш, но за това са нужни двама  Peace Само с твоите усилия нищо няма да стане.

# 208
  • Пловдив / София
не искам да се развеждам , не мога да си го представя , направо изпитва ужас , въпреки ,че различията между нас може рано или късно да надделеят ...На този етап изобщо не мога да мисля и говоря за развод ,не съм го намразила или както се казва ....

То за един развод не е нужна омраза.
Много по-страшна се оказва несъвместимостта между двама души и липсата на уважение.
А при вас явно и двете ги има.
Нямам предвид да седнеш да го мислиш като вариант, но просто наистина започни от там ти самата да се уважаваш малко повече.
Стаини по-голям егоист в здравословния смисъл.

# 209
  • Burgas, Bulgaria
Aня  аз нямам с кой да споделя какво се случва, приятелките ми са на мнение ,че сме перфектно семейство , аз не веднъж и дваж съм казвала ,че едно е отвън ,а друго е вътре....
С майка ми и сестра ми не ми се споделя , защото те и без това не го харесват , ще се започне с натякването , въпреки това винаги ще са до мен каквото и да се случи ...
Зная ,че форума е нож с две остриета , но откровено казано , съм много приятно изненадана за разбирането и това ,че до сега веднъж не съм прочела нещо , от което да съжалявам, че съм пуснала тема.... Гледам да отсявам в главата си мнението на жени ,които явно са имали сходна ситуация и да си правя изводи ....
Може би наистина прекалявам на моменти , може би филма не е толкова страшен колкото е в главата ми .....

Общи условия

Активация на акаунт