как да се науча да не ми дреме ...

• 15 989
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз питах , но не ми отговори , Тикве , преди 2 години , с едно дете , имаш тема "Кога е време за раздяла ?" , там споделяш , че той не работи , че не общувате достатъчно ...
Нещата не са нови и едва ли ще се променят в твоя полза .
Човекът си е такъв , той за себе си е ОК , ти - или го търпиш , или се разделяте .

Тя го обича.Затова става така.

# 226
Явно има някакви кратки проблясъци, които и дават надежда.

# 227
  • Пловдив / София
Аз питах , но не ми отговори , Тикве , преди 2 години , с едно дете , имаш тема "Кога е време за раздяла ?" , там споделяш , че той не работи , че не общувате достатъчно ...
Човекът си е такъв , той за себе си е ОК , ти - или го търпиш , или се разделяте .

Тя просто е мазохистка като повечето жени и измисля причини, за да го оправдава.
Гледам и второ дете е родила. Още по-трудно някога да се реши да го напусне.

# 228

Тя просто е мазохистка като повечето жени и измисля причини, за да го оправдава.
Гледам и второ дете е родила. Още по-трудно някога да се реши да го напусне.
не е изключено той да го реши.  Peace

# 229
Той проявява незачитане към нея , и то отдавна !
Но тя го обича ?  ooooh! Не ги разбирам тези жени ... Tired

# 230
Той проявява незачитане към нея , и то отдавна !
Но тя го обича ?  ooooh! Не ги разбирам тези жени ... Tired
Зависи как гелдаш на въпроса.
А и все пак мъжете имат едни потребности, като да излязат на по бира и да гледат някой мач, или да прескочат до някой бар или дискотека вечер. А жените други, те например обичат да гледат деца, всички жени мечтаят да имат деца и да посветят живота си на тях, майчинството и грижата за децата е на първо място за жените.
Така че положението е нормално, всеки си има различни интереси и така се разпределят семейните задължения.

# 231
  • Пловдив
А жените други, те например обичат да гледат деца, всички жени мечтаят да имат деца и да посветят живота си на тях, майчинството и грижата за децата е на първо място за жените.

Не съм съгласна .
Николина,мисля че си няколко века назад.

# 232
А аз пък смятам, че Николина е права.Никаква отживелица не е написаното.Предполагам няма жена, която налудничаво очаква мъжа й да споделя същата емоция към детето и домашния уют, както нея.Важно е човек да има някак реалистични очаквания от отсрещния човек.Защото ако има прекалено илюзорни и розово-пухкави очаквания, сблъсъкът с реалното наистина е страшен и неизбежно боли.
Понякога сме разочаровани не от човека до нас, а че нашите очаквания не са оправдани.

# 233
  • Burgas, Bulgaria
Ок повредата е в моя телевизор ...аз сама съм си го избрала ,и си го търпя .... целта ми не е да се разведа , а да се науча да изключвам и да не се товаря с неговите недостатъци ....
Може и да сте прави и след време да съм сама , но аз съм длъжна да опитам - мазохист или не , за да имам второ дете , значи този човек няма само лоши черти ....
Благодаря много на хората ,които се включиха по темата и дадоха своите искрени мнения и съвети  Hug

# 234
А жените други, те например обичат да гледат деца, всички жени мечтаят да имат деца и да посветят живота си на тях, майчинството и грижата за децата е на първо място за жените.
Не съм съгласна .
Николина,мисля че си няколко века назад.
С кое не си съгласна?
Обикновено точно жените искат деца и те настояват за тях. Нали?
Е ако е така, не е нормално да кажеш че жените не обичат да се грижат за децата, след като те са ги искали.

# 235
А жените други, те например обичат да гледат деца, всички жени мечтаят да имат деца и да посветят живота си на тях, майчинството и грижата за децата е на първо място за жените.Така че положението е нормално, всеки си има различни интереси и така се разпределят семейните задължения.

Много си в грешка ! Naughty
Не за всички жени майчинството е единствен смисъл и цел в живота .
И друго - няма начин да живея с някой , който не ме зачита изобщо !
Как те си разпределят задълженията ? Той , като гледам , май няма изобщо никакви задължения , само права - да релаксира , понеже тя много го обича и всичко може ! Stop

# 236
  • София
Най-реалистично  хич не ме кефи картинката аз да съм нон-стоп с децата вкъщи (колкото и да обичам семейния уют и децата), особено вечера, а миуото да се изживявва като ерген, живеещ при майка си (където винаги има топла вечеря и изпрани дрехи), и вечер да е по кафенетата или по дискотеките да отмаря от тежкия работен ден. Разбира се, в компанията на свободни девойки, дето си го просят, в прав текст казано. Нещата са прости - ако не искаш да се чудиш откъде ти е дошло, просто не изкушавай човека!

# 237
Повечето жени, разбира се, не всички.
Мадам тиква, ако изхождам от себе си, грешката наистина може би е твоя телевизор Hug
Опитай с добро е моят съвет.Обясни му нещата по правилиния начин и в точния момент.Вярвам, че знаеш как да го направиш.Най-лесно е да изкараме нещата много по-черни отколкото са.Много по-трудно е преглътнем гордостта и да погледнем през очите на другия.

# 238
Най-реалистично  хич не ме кефи картинката аз да съм нон-стоп с децата вкъщи (колкото и да обичам семейния уют и децата), особено вечера, а миуото да се изживявва като ерген, живеещ при майка си (където винаги има топла вечеря и изпрани дрехи), и вечер да е по кафенетата или по дискотеките да отмаря от тежкия работен ден. Разбира се, в компанията на свободни девойки, дето си го просят, в прав текст казано. Нещата са прости - ако не искаш да се чудиш откъде ти е дошло, просто не изкушавай човека!
Не така, всичко зависи от много неща.
Според мен първото нещо е кой е искал да има деца? Жената или мъжа? Аз познавам много семейства около мен, където обикновено жените искат деца, а мъжете са по-сдържани. При това положение, като се роди детето, редно ли е жената да затваря мъжа си и той да виси с нея да гледа детето, т.е. да промени из основи своя живот, защото жената му е решила че иска и трябва да има дете и го е родила? Според мен не.
Така че, не можеш да съдиш без да знаеш подробностите.

# 239
  • Пловдив

С това,което съм цитирала от твоя пост.

Аз имам професионални интереси,развитие в работата,лични интереси,хобита.Животът ми не е само детето.Това не означава,че не я обичам обаче.Но в сърцето и времето ми има място за много неща.

Освен това дете искахме и двамата.Съответно двамата си го гледаме и не мрънкосва благоверния,че трябва да я гледа,къпе,облича,реше,да бърше насран задник,да слага кърпи с оцет през нощта,да търчи до спешното с нея на ръце
Сега ако жената изнасилва мъжът да имат дете,е друга работа

Общи условия

Активация на акаунт