Отговори
# 570
  • София
Няма да ви лъжа, че се чувствам уморена и съсипана.
Със сигурност е така. Освен търпение и с пожелане за минимални и никакви проблеми с нослето не знам какво друго да ти пожелая  Hug
В Исул ли й махаха третат сливица?
Благодаря ти!  Hug
Третата сливица й я махна д-р Нешков в Окръжна болница. Но д-р Димитров от ИСУЛ беше един от тримата доктори, с който се консултирахме и искахме мнение, преди да пристъпим към операцията. Леля ми, която е главна сестра в едно от отделенията в ИСУЛ, казва, че само на д-р Димитров би си поверила внучката. Уважавам мнението й, жената работи 40 години вече там и познава всички лекари.

# 571
Няма да ви лъжа, че се чувствам уморена и съсипана.
Със сигурност е така. Освен търпение и с пожелане за минимални и никакви проблеми с нослето не знам какво друго да ти пожелая  Hug
В Исул ли й махаха третат сливица?
Благодаря ти!  Hug
Третата сливица й я махна д-р Нешков в Окръжна болница. Но д-р Димитров от ИСУЛ беше един от тримата доктори, с който се консултирахме и искахме мнение, преди да пристъпим към операцията. Леля ми, която е главна сестра в едно от отделенията в ИСУЛ, казва, че само на д-р Димитров би си поверила внучката. Уважавам мнението й, жената работи 40 години вече там и познава всички лекари.

Стоян Димитров ли?

# 572
  • София
Не съм питала за първото му име. Млад е и сравнително симпатичен.  Grinning

# 573
Не съм питала за първото му име. Млад е и сравнително симпатичен.  Grinning

Малко офф, но да видя млад доктор или докторка и на половина съм оздравяла.  Peace

# 574
  • София
Тарталета, не се разболя нито веднъж от септември ... до другия септември  Peace.
Започнахме септември Рибомунил-а, ваксина/реваксина продължи 6 месеца ... това е стандартния период, т.е. последната реваксинация беше февруари месец  Peace. След това от март до началото на следващата учебна година в детската градина (септември) ... нищо, ама като казвам нищо, значи нищо  Peace. Имай предвид, че при мен сополиво и болно дете са еднозначни понятия, т.е., дори когато детето е сополиво без да има клинична картина на болно аз твърдя, че не е здраво и лекувам  Peace.
Сега не смятам, че правя голяма превенция  Grinning, честно, като чета и като виждам какво се дава ... моят Самбукус, пробиотик и рибено масло ми се виждат нищо ... всички те са природни продукти/хранителни добавки, които не натоварват организма.
Относно болестите - ходи на градина от септември - една гнойна ангина и два пъти Клебсиела в носа ... ангината лекувах с АБ, а Клебсиелата и двата пъти уморихме с Цилоксан.
Поради тази причина започвам отново Рибомунил и се надявам да действа, както миналия път.

# 575
  • Mediterraneo
Е, Браво! Наистина добре сте се справили с Рибомунил! Да, за мен също сополиво дете си е болно. Навремето давах Рибомунил на голямата, направи ми пневмония и спрях до там. Оттогава съм се зарекла да не ги тровя повече с химии ненужно!

# 576
  • София
Е, Браво! Наистина добре сте се справили с Рибомунил! Да, за мен също сополиво дете си е болно. Навремето давах Рибомунил на голямата, направи ми пневмония и спрях до там. Оттогава съм се зарекла да не ги тровя повече с химии ненужно!

И аз така ... смятах, че няма да я тровя излишно, и без това са достатъчни химиите, които давам, като се раболее, ама ей на - за два месеца един орален АБ и два пъти локален ... в допълнение и параноясала майка  Grinning

# 577
  • София
Малко офф, но да видя млад доктор или докторка и на половина съм оздравяла.  Peace
Ми докторът на мен добре ми действа, но дано да помогне и на детето.  Grinning

# 578
  • София
tonka, дано да се оправят нещата по най-лекия и безболезнен начин  Peace

Бях се позагубила, но след като уж овладях кашлицата и сополите на моя, го удари Т с разстройство  Tired
Живна вече детето, почна да се храни, ама голям парцал беше 2-3 дена.
Единият ден заспа в 4 следобед до 7 сутринта на следващия ден. Такъв сън не е правил откакто се е родил и не можах да спя от нерви - що книжки изчетох на киндела, не е истина...

# 579
ninnann, сега ще ме караш да търся познати да ми търсят Рибомунил в Румъния  Grinning

Тарти, ама мислиш ли, че е направила пневмония от Рибомунила - че нещо е разбърникал имунната ситема или просто, че не е подействал?

# 580
Момичета, не мога да не споделя как снощи преборих поредното дразнене на носоглътката, което при мен е първи признак на разболяване (явно правя хронично възпаление на носоглътката): изпих 2 дози Умкалор, а между тях един топъл Фервекс. Не съм вярвала, че ще ми се случи, но коктейлът пресече неразположението като с магическа пръчица. А по-рано през деня взимах Инфлуцид и Тонзилотрен по ударната схема и нищо.  Mr. Green Днес нямам никакви симптоми , но продължавам да пия Умкалор.

# 581
За огромно съжаление аз от Умкалор не видях никакъв ефект Confused.

# 582
да вземем да пуснем по една анкета за всички имуностомулатори, по марки и видове, че да видим статистиката  Wink Wink

# 583
Дори и да се направи анкета няма как да се вземат резултатите като валидни.
Пробиотик и ехинацея+рибено масло са нашите средства.
Досега съм се спирала да му давам химични смеси за подсилване.

Умкалор съм пила и аз. И при мен имаше нулев ефект.
Но пък на децата на много мои приятелки Умкалор действа страхотно.

# 584
да вземем да пуснем по една анкета за всички имуностомулатори, по марки и видове, че да видим статистиката  Wink Wink

Трябва да са включени и комбинациите, че като гледам май никой не се ограничава в един. Повечето деца май приемат коктейли Laughing. Аз примерно трудно мога да кажа дали съм доволна от коластрата/клеевата тинктура/Саностола или меда. Нещо от тях или комбинацията от тях действа, но кое, не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт