Отговори
# 60
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet
Ще пробвам с правеното сиропче... ама дано не се налага...
От Проспана аз съм доволна.

# 61
  • Пловдив
Хоп и ние при болните Sad
Аз отново не можах да се справя с упоритата задна хрема - пръсках и давах какво ли не и накрая пак АБ, че тръгна да прави усложнения. От вчера сме на Клацид, Флавамед, и един много хубав спрей за носа ( морска вода ) Риномер Джет - под такова налягане впръсква струята че всички сополи излизат.
Та да попитам, как се справяте със задната хрема, какво давате, защото аз нещо хич не мога да е преборя.

P.S. Педито ни изписа и един имуностимулатор http://apteka.framar.bg/30027910/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BE% … 100-%D0%BC%D0%BB-

Някой ползвал ли го е има ли отзиви за него?

# 62
  • вече Пловдив
Сърчи, благодаря за новата тема!   bouquet
P.S. Педито ни изписа и един имуностимулатор http://apteka.framar.bg/30027910/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BE% … 100-%D0%BC%D0%BB-

Моята дъщеря пие вече втори месец имунобор, предписа ни го пулмоложката (дъщеря ми прави чести бронхити). Засега е добре, ще видим как ще е по-нататък  Rolling Eyes Пие го 10 дни, 20 почива.

# 63
  • на последния етаж
А Есберитокс по същата схема ли се пие - 10 дни, 20 дни почивка и така общо 3 курса по 10 дни?

# 64
Имунобор кидс е много добър. Аз трета зима давам на каката от него, само че на хапчета. Добре че сега видях че има и сиропче. Даже се ядосвах, че не мога да давам от хапчетата на малкия.

Със сигурност това ще е следващият сироп, който ще давам на малчо, сега свършихме Имуномикса и ще питам каква почивка, трябва да има между двата сиропа.  Peace

# 65
  • На брега на реката
Есберитокса ни го изписаха 3 пъти на ден по 15 капки, докато свърши шишенцето. Но понеже след градината забравям да й го дам, пие по 2 пъти на ден  Rolling Eyes Но е горчиво и го капя върху небет шекер.

# 66
  • София
Вчера водих детето на УНГ лекар.
Лекарката беше много любезна и внимателно ме изслуша и си записа през какво лечение е минала малката досега и кога й е извадена третата сливица.
Каза, че лигавицата на носа е много суха, друго не е коментирала.
Предписа ни капки и хомеопатични гранулки, които лекарства досега не бях давала и ги чувам за пръв път. Капките са Максидекс, а гранулите Kalium muriaticum, които се слагат под езика и не се пипат с ръка. Някой давал ли е такива гранули? Даже не знам за какво са точно и сега ще питам Гугъл...

# 67
  • на последния етаж
Аз Есберитокс давам вече 10-ти ден (до неделя 3 пъти на ден по 10 капки, но от понеделник е на детска и давам 2 пъти на ден по 10 капки). Това предписа лекарят, но мъжът ми е пропуснал да пита колко продължително се дава, та днес ще му звъня...  Blush

# 68
Запис!
Ние  днес сме на ясла, да видим колко ще изкара този път!Още ни похърква носът, но от 2 дни вече нищо не  тече от него и като издухва носа  нищо не излиза.
Давам Коластра с пчелно млечице за имунната система!

# 69
Хоп и ние при болните Sad
Аз отново не можах да се справя с упоритата задна хрема - пръсках и давах какво ли не и накрая пак АБ, че тръгна да прави усложнения. От вчера сме на Клацид, Флавамед, и един много хубав спрей за носа ( морска вода ) Риномер Джет - под такова налягане впръсква струята че всички сополи излизат.
Та да попитам, как се справяте със задната хрема, какво давате, защото аз нещо хич не мога да е преборя.

И аз ползвам риномера,страхотна работа върши,ползвам червения накрайник.

# 70
tonkabonka, гранулите са хомеопатични. Освен че се слагат под езика (до пълно разтваряне-не се хрускат, не се гълтат...) и не се пипат с ръка, не се ползва метална лъжица за да ги дадеш (пластмасова или със самата капачка на 'тубичката)', не трябва детето да е пило и яло 20-30 мин преди и след приема на 'лекарството'.

# 71
  • София
Емма, благодаря!   bouquet
В общи линии това ми каза и лекарката за гранулите.
Мисълта ми беше, че не разбрах какво им е действието и на кое влияят. Това, което прочетох в Гугъл, нещо не ме устройва като информация. За УНГ действието им е написано следното: Тонзилит с неравномерни крипти, пълни с гъста, сивкава, зловонна казеозна материя.  Rolling Eyes А при детето ми няма подобни гадории.

# 72
В една от градинските групи има скарлатина. Каква вероятност има да се разпространи и в другите групи гадорията?

# 73
Емма, благодаря!   bouquet
В общи линии това ми каза и лекарката за гранулите.
Мисълта ми беше, че не разбрах какво им е действието и на кое влияят. Това, което прочетох в Гугъл, нещо не ме устройва като информация. За УНГ действието им е написано следното: Тонзилит с неравномерни крипти, пълни с гъста, сивкава, зловонна казеозна материя.  Rolling Eyes А при детето ми няма подобни гадории.

Смени УНГ - то, според мен.
Аз тази седмица ще я водя при един, който ни е препоръчан въпреки, че е третия в Исул при който ще ходим. И първите двама ми бяха препоръчани, но не са нашите лекари.

# 74
В една от градинските групи има скарлатина. Каква вероятност има да се разпространи и в другите групи гадорията?

Малка е вероятността, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт