Септемврийски бебчета засмяни, радват татковци и мами!

• 26 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Нашата сладка погача мина. Чудесен празник се получи.  Tada

# 346
Благодаря ви момичета за отговорите  Hug ,а този лицетин за какво по точно се пие ,и дали ще ми оправи това твърдото на гъдрдата?

# 347
  • София
Привет момичета,
от няколко дни чета,но не мога да смогна и се отказах да ви настигам Wink.
Ние с Пепи сме добре, дохранваме се малко с АМ, тъй като не стига кърмата. Изгради си детето режим и рядко излиза от него  Simple Smile, аз съм супер доволна. В Петък ходихме в Горна Баня на ортопед- всичко е ок със ставите  Heart Eyes.
 Видях някой да пита защо се водят бебетата на ортопед- желателно е да се направи прегледа до навършване на 2 месеца. Тогава е възможно да се излекува ако има Луксация или Дисплазия.
 Преди няколко дни ни излезе пъпката от БЦЖ- има ли и други бебета като нас и мокрите ли ги? Слагате ли компреси? Моята лекарка каза нищо да не правим- пъпката щяла да си извърви пътя  ooooh!, а тя е една голяяма  Whistling
 Радвам се, че успях да драсна някой ред и аз... Mr. Green Blush

# 348
Здравейте и от нас.да се отчетем набързо:))
Ние до преди малко бяхме на разходка ,а малко сега спи в коридора:)Вече с един час пропуска яденето:))Но когато се събуди-тогава.Май ще мине първо през коритото:)))
Много му е хубаво на вън на сладурчето:)
Pecata,Пъпката от БЦЖ и ние я имаме от доста време.Вече е червено петънце,но беше и като гнойна,и коричка имаше..мина през много етапи,но не сме я пипали.Къпем си го,изобщо не сме я пазили.И лепенки не сме слагали.Педи каза,че не се пипа и толкова.И фотосесията ни е с пъпката:)))
Знам от педи,че ако не се появи тази пъпка,ваксината се бие отново:(
Отивам да простирам докато Ангелчето нуна Heart Eyes
Хубава вечер на всички.

# 349
Благодаря ви момичета за отговорите  Hug ,а този лицетин за какво по точно се пие ,и дали ще ми оправи това твърдото на гъдрдата?
Лецитинът е хранителна добавка, предотвратява отлаганията по съдовете, явно и предотвратява слепването на кърмата докато е в жлезите. Най-точно ще ти обяснят от ЛЛЛ, на мен мимсат ми написа ако искам след консултация с лекар да пробвам, и да ти кажа според мен доста ми помага.

# 350
Пъпката от БЦЖ не се пипа. Може да се къпе бебето.  При някой може изобщо да не се появи сега, ако няма да се появи белегче след 7 месец, тогава слагат някакви ваксини, а сега не се пипа.

# 351
Pecata,Пъпката от БЦЖ и ние я имаме от доста време.Вече е червено петънце,но беше и като гнойна,и коричка имаше..мина през много етапи,но не сме я пипали.Къпем си го,изобщо не сме я пазили.И лепенки не сме слагали.Педи каза,че не се пипа и толкова.

И на нас ни казаха същото, понеже се зачерви и стана като гнойна пъпка  ooooh! та педи каза, че така трябвало да стане и до към 6- ти месец ще се оправи  Crazy

# 352
Имам въпрос към ЛЛЛ ,каква роля играе лицетина при кърмещата жена,и за какво точно се пие,може ли по някакъв начин да ми помогне при вече образуван втвърден участък на гърдата,разбира се и с моя помощ, или е вече късно да го приемам при така създалата се ситуация,необходимо ли е да се консултирам с личния си лекар или не  е задължително,Благодаря ви предварително.

# 353
psmama ,Благодаря ти за отговора,също и на ро6личка и на другите момичета  Hug

# 354
Гала, предполагам ЛЛЛ ще ти отговорят по-обстойно, но накратко лецитинът втечнява мазнините и предотвратява запушванията. Съчетано с компреси и масажи определено има ефеект. Аз пих на Джеймисън и за няколко дни се оправих. Аз взимах първо по 2 на ден, а после намалих по 1 на ден.  след около седмица спрях да го пия.Успех

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:15 от yael

# 355
  • shumen
Момичета как сте?Ние с Дени сме добре.Вчера и днеска се престраших и го изкарах пак,че да видим.Дано няма последствия пак.
Аз чета за изпити и нямам много време за форума,но мисля да Ви изчета тези дни.
Ние си хапваме добре-150-160 гр.АМ.Вече пробвахме и сока от ябълка и му хареса.Облизва се сладко,сладко след това.Вече и гукаме,когато сме доволни.
П.С.Аз взех 1 изпит,сега започвам да чета за другия от утре,че нямам много време.Само 1 седмица имам.

# 356
yael Благодаря ти мила  Hug

# 357
  • Where I am Happy
nub55 Аз също ползвам нагревател за шишета и съм много доволна.За 2-3 мин.млякото е готово.Но и той е на принципа на водната баня.
danaeka не че е моя работа но 150-160мл.АМ за възраста на Дени не е ли много  newsm78 .Аз също храня с АМ и сме на 2 месеца и понякога със зор изяждаме 120мл. Все пак може да си е до бебето,някой са по лакоми други не.

# 358
Здравейте, аз днес много се уплаших. Бебето падна от дивана, докато сменях памперса, пребягах до спалнята да взема пелените и после беба плачеше на земята. Дивана не е много висок 30-40 см, но много се уплаших, нищо и няма само една малка синина на крачето която много ме притеснява, яде нормално си е всичко но ме тревожи тази синина.
За юмручетата, Божидара още ги свива, но не както като беше новородена. Тогава стискаше всичко и когато я вземех на ръце почваше да шава и да стиска коса, цица, блуза каквото и падне. Whistling

# 359
dimaflora моят син падна от спалнята на ламината,когато беше на 1 месец и му се поду клепача и посиня малко,рева около 2 мин и заспа,няма да ти казвам аз какъв рев му теглих 1 час,седя и го гледам и немога да спра да се обвинявам.Звъннах на лекарката и тя ми каза спокойно,на тая възраст били като гумени играчки и нищо им нямало,аз не се успокоих,но като се събуди малчо беше добре и докрая на деня му мина очето.Но тоя случай немога да го забравя вече 4 години,голям ужас изживях тогава.Незнам колко те успокоих,но за всеки случай си го заведи утре на лекар за да каже ако има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт