За задния двор и придобивките

• 35 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Въпросът беше в кашмира. Не толкова в плетката Rolling Eyes

# 301
  • Пловдив
Като сме почнали - то и кашмирени прежди се продават.

# 302
Разликата между фалирал богаташ и безработен бедняк знаете ли каква е? Първият мисли как да си върне богатството, а вторият- как да си намери работа. И като правило постигат това което искат- първият си връща богатството, а вторият намира работа.
Това ако не се лъжа е изказано още от Кийосаки.

А аз през живота си тотално фалирали богаташи не съм виждала. Те имат обикновено предостатъчно инвестиции които им прикриват гърба, както и всички възможности във всеки един момент да се изстрелят обратно на върха. Богатият може да си даде всичко абсолютно до стотинка и пак ще бъде милион пъти по-богат от всеки беден. Защото неговото богатство е неговият ум. Начинът му на мислене е коренно различен от този на бедния. Втория не вижда по-далеч от кочинката си.
Лизет  доста  от  мненията  които  споделяш ми  допадат и  кореспондират   и с  моето  мислене, но  в  случая на  всеки  тук  е  ясно , че  тук  не   става   въпрос  за  Тръмп  или  Абрамович.  Много  от  българските бизнесмени  никога   няма   да имат  възможността  за натрупването  на  подобни състояния отново .  Годините   на  прехода  са  зад  гърба  ни  и   за  тях  никога   няма  да се  повтори същия  икономически  климат  и предпоставки   за  първоначално  натрупване  на   капитала . Този  перфектен  климат   никога  няма  да се повтори . А  да  сравняваме с  руски   или  американски   милярдери  е  нелепо .  Все  пак БВП  на  България   е колкото  на  един  Люксембург  -50  км -държавичка  . Това   са  мащабите  на  Бг-  малки   . Мнозинството  от  българските   бизнесмени   не   притежават онзи  финес    за който  говориш.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 22:29 от Amazing_nice

# 303
  • Варна
Кординати, явки, пароли? Моля Flutter

# 304
  • Пловдив
Кординати, явки, пароли? Моля Flutter
Ммм, не знам с точност, аз не плета. Просто знам, че има да се продава.

# 305
  • Galaxy 13197853088
Спамите безогледно ...

# 306
  • Варна
Ми, жени...  Mr. Green
Аз Абрамович го не ща. На мен ми дайте Доронин. Ама як кютек ще падне с Наомито Mr. Green Тя е едричка, че и с анамнеза... Лекинко ме е страх.

# 307
  • Пловдив
Има ли някакъв лист от богаташи от които да избираме? Да хвърля и аз едно око Mr. Green

# 308
Лизет  доста  от  мненията  които  споделяш ми  допадат и  кореспондират   и с  моето  мислене, но  в  случая на  всеки  тук  е  ясно , че  тук  не   става   въпрос  за  Тръмп  или  Абрамович.  Много  от  българските бизнесмени  никога   няма   да имат  възможността  за натрупването  на  подобни състояния отново .  Годините   на  прехода  са  зад  гърба  ни  и   за  тях  никога   няма  да се  повтори същия  икономически  климат  и предпоставки   за  първоначално  натрупване  на   капитала . Този  перфектен  климат   никога  няма  да се повтори . А  да  сравняваме с  руски   или  американски   милярдери  е  нелепо .  Все  пак БВП  на  България   е колкото  на  един  Люксембург  -50  км -държавичка  . Това   са  мащабите  на  Бг-  малки   . Мнозинството  от  българските   бизнесмени   не   притежават онзи  финес    за който  говориш.

Може би не всички го притежават, аз всичките богаташи в Бг не познавам. Но тези които познавам са изключителни и невероятни като личности и като мислене. И състоянието им не зависи по никакъв начин от икономически климат. Гениалността на добрия бизнесмен е че извлича полза от всяка ситуация и вижда възможностите там където обикновения човек не вижда нищо. А вероятно в голяма степен и сам предизвиква тези възможности. В Бг в момента икономическия климат за бизнес-развитие е просто идеален. За онзи който има очи да види.

# 309

Може би не всички го притежават, аз всичките богаташи в Бг не познавам. Но тези които познавам са изключителни и невероятни като личности и като мислене. И състоянието им не зависи по никакъв начин от икономически климат. Гениалността на добрия бизнесмен е че извлича полза от всяка ситуация и вижда възможностите там където обикновения човек не вижда нищо. А вероятно в голяма степен и сам предизвиква тези възможности. В Бг в момента икономическия климат за бизнес-развитие е просто идеален. За онзи който има очи да види.
за  икономическия   климат  в  Бг   колко е  идеален  за  бизнес в  момента  ще   се  въздържа  от  коментар , много  ще оспамя   темата. 
А  твоите  познати  богаташи  едва  ли  точно контактуват   с  този   типаж жени  ,който визира  авторката   в първия  си пост .

# 310
Добре де, но защо не се споменава вариант, в който жената де е богата? Така ще има свободен избор от мъже, а ако предпочете богат, ще му е на нивото. М?

# 311
  • София
Богатата жена не печели със задния си двор, а нали темата е за задния двор Laughing? Или поне в моя свят е така...

# 312
Богатата жена не печели със задния си двор, а нали темата е за задния двор Laughing? Или поне в моя свят е така...
Peace

# 313
Ми да, темата.... Но това съвсем не е първата, в коята жената по презумпция е на кота нула, а мъжът трябва да е богаташ.

# 314
за  икономическия   климат  в  Бг   колко е  идеален  за  бизнес в  момента  ще   се  въздържа  от  коментар , много  ще оспамя   темата.  
А  твоите  познати  богаташи  едва  ли  точно контактуват   с  този   типаж жени  ,който визира  авторката   в първия  си пост .

Кой е този типаж, че аз нещо не схванах? Жени които пазаруват (явно с пари на мъжа) и които правят анален секс? Защо си мислиш че не контактуват? Точно с такива контактуват и с никакви други пък аз ще ти кажа.
И между другото...богатият мъж е абсолютно безразличен към това колко е богата жената. В повечето случаи дори предпочитат да не е.

Общи условия

Активация на акаунт