За задния двор и придобивките

• 35 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
за  икономическия   климат  в  Бг   колко е  идеален  за  бизнес в  момента  ще   се  въздържа  от  коментар , много  ще оспамя   темата. 
А  твоите  познати  богаташи  едва  ли  точно контактуват   с  този   типаж жени  ,който визира  авторката   в първия  си пост .

Кой е този типаж, че аз нещо не схванах? Жени които пазаруват (явно с пари на мъжа) и които правят анален секс? Защо си мислиш че не контактуват? Точно с такива контактуват и с никакви други пък аз ще ти кажа.

Lizet Няма  нищо   лошо   в   пазаруването   или   в  аналния  секс .  Лошото  е   ако  това   е  единствения  начин   да постигнеш  нещо   в  живота   си.

# 316
за  икономическия   климат  в  Бг   колко е  идеален  за  бизнес в  момента  ще   се  въздържа  от  коментар , много  ще оспамя   темата. 
А  твоите  познати  богаташи  едва  ли  точно контактуват   с  този   типаж жени  ,който визира  авторката   в първия  си пост .

Кой е този типаж, че аз нещо не схванах? Жени които пазаруват (явно с пари на мъжа) и които правят анален секс? Защо си мислиш че не контактуват? Точно с такива контактуват и с никакви други пък аз ще ти кажа.

Lizet Няма  нищо   лошо   в   пазаруването   или   в  аналния  секс .  Лошото  е   ако  това   е  единствения  начин   да постигнеш  нещо   в  живота   си.

Мисля че е по-добре да имаш макар и един единствен, но все пак начин. Отколкото да нямаш никакъв, но за сметка на това да ръсиш глупости по повод нечий интимен живот само защото там се разполага с пари.

Между другото, смятам този начин за чудесен. Жената е създадена за любов на тази земя. Това и е основната функция.

# 317
aunt Ogg аз понеже говорех по темата откъм положителната и страна, досега не навлизах в сенките, и да -  няма лошо в това  една жена иска да е обезпечена или си търси интереса, умее да оцелява и да има каквото си е наумила.

Има проблем в това да третираш външността си като актив.

It's a game. И като всяка игра и в тази има правила - аз ще правя нещо, за да получа друго. Ще изглеждам и ще се държа по определен начин, според правилата.

Оттам тръгва истинската поквара, защото животът не е игра. И ти и аз като майки бихме учили дъщерите си да са себе си, а когато си верен на себе си, няма правила. Няма битки в интимната сфера, там където една жена е обичана от един мъж. Няма постоянно съобразяване със стандарти. За това жени като вече споменатите представят един дълбоко корумпиран модел, който външно е ок, но като съдържание е резултат от личностни повреди.

Защо третирането на ума като актив не е на една плоскост с третирането на външността като такъв?

Да, игра е, но не винаги. За някои жени е живот. Манталитет. И същност. Което не е задължително да е нещо лошо или покваряващо. Съществува от векове, т.н. kept woman/man - наследство от времена, когато нравите и обстоятелствата са принуждавали определен тип хора да оцеляват по този начин. Всичко е актив/пасив в тоя живот. В някои случаи, които не са малко, нещата са черно-бели.

# 318
  • София
Богатата жена не печели със задния си двор, а нали темата е за задния двор Laughing? Или поне в моя свят е така...

Да,бе, да, хич даже не печели със заднияси двор! Просто го е дала в прекия  и преносния смисъл под наем на мъже, които са доста по-богати от нея и на мъже с власт. А може и на жени.

Киосаки е щял да духа супата, ако не е била жена му! А за времената за първоначалното натрупване на капитали хич недейте и да подхващате темата!

# 319
Добре де, с кой трябва да правят секс умните, можещите и талантливите, за да не ги обвините в кариеризъм и натрупване на капитал?  Laughing

# 320
  • София
никакъв секс! Да си купуват диаманти!

# 321
  • София
Ох, заден двор звучи като анален секс. Sick

По темата съм писала и преди. Бачкам от 19 годишна и винаги съм държала аз да си изкарвам парите и никой мъж да не ми дава тон в живота. Поради тази криворазбрана свобода винаги съм се старала да отбягвам връзки с богати мъже. Е, случи ми се един-два пъти де, ама диаманти и коли не съм получавала и не искам.

Имам разни приятелки, уредиха се или с богати, или поне с някой селски тарикат - от Витошките села говоря.
А аз, балъкинята, си взех един гол като пушка, ама поне свестен и работлив.

# 322
L'Agent , то това е  Mr. Green
Ох, темата взе такъв интелигентен уклон че ме притеснявате.
И лиз ми липсва Blush

Каква е вероятността просперираща на времето с гъза си девойка изведнъж да се залюби с бачкатор?

# 323
  • Galaxy 13197853088
Защо трябва да им пука?

# 324
  • Варна
Цитат
Каква е вероятността просперираща на времето с гъза си девойка изведнъж да се залюби с бачкатор?
Близо до абсолютната 0.

# 325
  • София
Аха, значи някоя ходи с някой извратен чичо, само за да и купува разни неща... Sick

Има такива двойки! Говоря за екс-любовница на богаташ и обикновено момче. Обикновено конфигурацията се обръща обаче - попрезрялата жена с някой лев, бизнес и имотче от любовника си взима някое младо бедно  лъвче. Обаче накрая се оказва, че и бедното лъвче не е толкоз бедно.

Сещате ли се за такива двойки? Аз да.

# 326
Добре де, с кой трябва да правят секс умните, можещите и талантливите, за да не ги обвините в кариеризъм и натрупване на капитал?  Laughing

и  мен   това    ме  интересува?

# 327
  • София
Ми, то, с този живот се свиква! Просто търси следващия.

# 328

и  мен   това    ме  интересува?
С други умни, можещи и талантливи. Двама такива в тандем би следвало сами да направят капитал, нали?

# 329

По темата съм писала и преди. Бачкам от 19 годишна и винаги съм държала аз да си изкарвам парите и никой мъж да не ми дава тон в живота. Поради тази криворазбрана свобода винаги съм се старала да отбягвам връзки с богати мъже. Е, случи ми се един-два пъти де, ама диаманти и коли не съм получавала и не искам.

Тъкмо  това   се  опитах  да  обясна   в  началото . Само  , че  някои  съфорумки , по специално една  излезе  с кофти   квалификации. Разбира   се , че  е  далеч  по- лесно   да   постигнеш  материален  просперитет  мачкайки   чаршафите, отколкото  да  си   стегнеш  задника  , да учиш  в  две   доста  трудни  за успяване   държави ,   да  специализираш,  да  бачкаш  здраво и  да  се  върнеш  и направиш  нещо  тук  в  Бг. Не   укорявам   никого   за   избора  му -   който  си   го избрал - избрал .  Но  да   се  сипят тук   квалификации ,щото   някой    си   избрал   лесния   начин -  ето това   е  наистина   нелепо. ще  потърся  примера.

Общи условия

Активация на акаунт