За задния двор и придобивките

• 35 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ми, нека царува, щом иска! Важното е кой държи... властта!  Wink

# 346
  Той затова Кант никога не се е женил.

# 347
Ха ха, Лабрадор, по принцип мисълта ми се струва вярна, само дето не винаги мъжът е мислещия. Обратното също е вярно. Много рядко се случва и двамата да са заслепени от еднакво силни чувства. Понякога мъжът е "налапал", понякога девойката. В някой случаи си е въпрос на сделка, но в други, просто се получава спойка и от най-невероятната комбинациясе ражда семейство.

# 348
[ Никаква  власт   нямат тези  Златки  или  Николетки  освен  властта  и  свободата  да  си изпилят  ноктите  в   каквата  форма  си   искат.

Само за Златките ли говорим, или по принцип - за целенасочената употреба на..задния двор?

# 349
От тази тема научих ,че всяка жена, която иска да постигне нещо, но не с ум или много работа, задължително трябва да използва задния си двор Shocked
Използването на задния двор е нещо в реда на нещата. Нещо добро, дори когато не е печеливша позиция.
За тази безценна информация съм задължена на авторката за темата й. Благодаря!
Аз пък мисля, че моят заден двор си е лично мой и никой никога не е бил допускан там. Нямам и намерение да променям тази ситуация, обратното ще ми е противно.
Има ли и други като мен, или съм самотна бяла птица?
П.П. Може би затова съм бедна и никога не съм си купувала пуловери по 500лв, нито ще си купя някога. Не че ми е изключително важно да бъда облечена в такъв. И с 500-левов , че и с по-скъп, пак ще съм си аз.

# 350
Аз, но защото съм грозна и наивна.
Кой каквото има и може това ползва, но има и използващи.
Интересно защо за тях никой не говори. Предлагането не е ли спрямо търсенето.

# 351
  • Бургас
Прекопаването на задния двор може да бъде нещо мноооого приятно и изобщо да не е свързано с някакви последващи облаги. Много момичета го правят и ги кефи и без да са златки и т.н със съвсем обикновени средностатистически момчета. Та затова тук изобщо не става въпрос за това според мен. Това изказване на онзи малоумник говори колко е "вървежен", щом си мисли, че да пуска мацето отзад е голямо постижение.  Wink Разкрепостени девойки колкото искаш, стига да имаш подход. Жените, които търсят богати мъже, може и да са, може и да не са разкрепостени. Това няма общо според мен. Анален искат не само богатите мъже, а и съвсем средните по доходи, че и бедните. И все ще ги огрее. Дашни колкото искаш.
Та затова се искат и други качества, за да задържиш богат, не само дашен задник.

# 352
Разбира се, Юле, това отдавна се изясни. Peace
За мен обаче остава загадка защо авторката е акцентирала конкретно върху това, задния двор де. Simple Smile

# 353
 От авторката.
Шантал, ти в първия пост единствено израза заден двор ли видя мила?

# 354
[ Никаква  власт   нямат тези  Златки  или  Николетки  освен  властта  и  свободата  да  си изпилят  ноктите  в   каквата  форма  си   искат.

Само за Златките ли говорим, или по принцип - за целенасочената употреба на..задния двор?

Заден , преден  -  всичко  е  на  щанда  за  продажба .

# 355
От авторката.
Шантал, ти в първия пост единствено израза заден двор ли видя мила?

Laughing Не, прочетох го шест пъти, първия пост. Но и шестте не ми стана ясно защо има акцент върху заден двор, можеше да е просто за секса и придобивките, примерно.. Simple Smile

# 356
Бе я всеки да си го слага в който двор иска и да се облага както и от когото намери за добре.
Мисля,че момичетата не се променят с течение на времето и не могат да станат от лебеди-патки само с цел набиране на паричен капитал.Както и обратното.
Абсолютно не е задължително гроздето да горчи, нито пък всеки един лебед да си е мечтал да стане за миг патка.  Wink

# 357
  • Galaxy 13197853088
Чувал съм, че има имения, чиято цена е много висока независимо, че задния им двор стои неизползван.
И същите тези имения, били разкошни  и ценени от хора които могат да си ги позволят. И не са правили
компромиси с кандидатите, нито летва са сваляли. И колкото парадоксално да звучи се случвало да се
влюбят един в друг и да се ползват дълго и продължително.Единият се грижи за комфорта на другия и
обратно, не толкова от финансова гледна точка, колкото от факта,че това им доставя удоволствие и на
двете страни.

# 358
Слава богу, че задният двор не е задължително да се ползва, за да си доставяш радост. Защото аз няма да го ползвам никога  и с тази цел. Та....нищо не съм изпуснала мисля.... Laughing Защо обаче хората държат толкова много на това, не ми е никак ясно.... Rolling Eyes Играли са си все по задните дворове и ги влече още ли, що ли.... ? newsm78 Както и да е....

# 359
Все си мисля, че има много други и по-интересни неща за мъжете в секса от задния двор..Той отдавна не е чак толкова голяма екстра..Wink

Общи условия

Активация на акаунт