За задния двор и придобивките

• 35 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Чувал съм, че има имения, чиято цена е много висока независимо, че задния им двор стои неизползван.
И същите тези имения, били разкошни  и ценени от хора които могат да си ги позволят. И не са правили
компромиси с кандидатите, нито летва са сваляли. И колкото парадоксално да звучи се случвало да се
влюбят един в друг и да се ползват дълго и продължително.Единият се грижи за комфорта на другия и
обратно, не толкова от финансова гледна точка, колкото от факта,че това им доставя удоволствие и на
двете страни.

еее разпознах се  Grinning

# 361
http://dnes.dir.bg/news/balgari-rabota-bezrabotitza-mladezhi-12329794

Как  тази  статия   се вързва   с темата  на  авторката  ли? Ами  определено   тази  група   девойки   за   която  Касиди   пише -  с  луксозни   автомобили  и перманентно  пазаруващи  без  да имат  собствени  доходи ,които  да  отговарят  на  стандарта  им  попадат  в  тези  30 %  от  населението   на   България. 
Или  според  Шанталчето и  автора на   статията  е долен  , мръсен   завистник  ,който  не   може да  си позволи  парцалче  за  над  50  лв  и  то  на  разпродажба   в   мола.

# 362
Странно (всъщност за мене е ясно) защо всички  безмълвно подминахте хубавия пост на Лабрадор и продължавате да човъркате в другата крайност... Tired

# 363
Никой   не  е  подминал  хубавия  пост  На Лабрадор.  Наясно  сме   , че  и такива  приказки   се  случват , но  те  са  много  малък  процент.
А  защо   човъркаме  ли/  странен   израз/ ,  защото  темата  е  болна  и   е  особено показателна   за обществото   в  което   живеем. И  всеки  който  дръзне   да  зададе  подобен въпос  ,който  го   вълнува   тук   бива  обвинявам   в  завист  или  невъзможност   да  постигне  онова  ,което  тези   девойки   са  постигнали /  много  чудно   какво  пък толкова   са  постигнали , но това  е отделен  въпрос/

# 364
Всеки заден двор,подлежи на аренда.Въпросът е в цената..

# 365
Каква женомразка тема (с изключение на поста на Лабрадор).

# 366

Женомразка  тема?  Shocked Shocked Бога  ми  , това   откъде   го измислихте? Темата   е изключително  интересна ,  за да  влагаме  в нея   омраза.

# 367
Аз намирам за женомразко да се обсъжда как красивите жени можело да карат хубави коли и да пазаруват просто защото правели, хм, услуги без ръце. 
Но моля, ще ви оставя да обясните какво ви е изключително интересно в така зададената тема.

# 368
То в тези случаи, за които се сещам аз не е толкова важно колко си красива, а колко си "амбициозна". Доста се злоупотребява с тази дума напоследък.
Иначе за красивите, които са оценени и не се налага да се продават, никой не спори, че са си навили на масрафа.

# 369
  • София

По-скоро себемразка. И хвърляща вината за собсвените си чувства върху околните.

# 370
  • София
Заден двор, преден двор...
Не знам за другите, но аз лично не вярвам, че има жена, която е просперирала САМО със секс.
Да се обвърже в сериозна връзка с мъж с възможности и да извлече полза от това, да.
Но това предполага много повече неща от секса.
Даже мисля, че в такава връзка жената трябва да положи много повече усилия  от една обикновена връзка по любов.
В този смисъл аз съм си чист мързел.

# 371
Аз като видях заглавието си помислих, че говорите гнусотии в темата, а тя била за кашмирени пуловерчета. Запис. Като си намеря зарядното на фотоапарта ще ви покажа любимия си. Може пък да се класирам за змия на годината. Whistling

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 02:56 от Цонна

# 372

Били  обяснила   кое  му е  себемразкото?  Или   и ти  като  Шанталчето смяташ , че   тук  пишат  само  жени   , чиито  мъже  работят  за  550  лв?  Направо ме разсмивате. Да  мразя ,  да  завиждам  -  за какво ? Не  пазарувам  в  България - от  дрехи  до  мебели  и техника - нищо. Ходя  до мола  за  дреболии,  смешно  ми  как  някои  от тези  ненаиграли  се  момиченца носейки купища  маркови  пликове   гледат отгоре  другите  победоносно ,  все  едно   са  покорили  света.  Смешна   и  жалка   история.
Та  какво   за  себеомразата?

# 373
  • Пловдив
Аз обичам мола, там има трите ми любими неща - книжарница, кино и ядене Mr. Green

# 374
  • София

Били  обяснила   кое  му е  себемразкото?  Или   и ти  като  Шанталчето смяташ , че   тук  пишат  само  жени   , чиито  мъже  работят  за  550  лв?  Направо ме разсмивате. Да  мразя ,  да  завиждам  -  за какво ? Не  пазарувам  в  България - от  дрехи  до  мебели  и техника - нищо. Ходя  до мола  за  дреболии,  смешно  ми  как  някои  от тези  ненаиграли  се  момиченца носейки купища  маркови  пликове   гледат отгоре  другите  победоносно ,  все  едно   са  покорили  света.  Смешна   и  жалка   история.
Та  какво   за  себеомразата?

За това, че не си оценен така, както смяташ, че заслужаваш. А това поражда завист и омраза, да. Но не за материални придобивки, а за нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт