За задния двор и придобивките

• 35 575
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
"Средностатистическата бяла птица" си ТИ. Нямаш никаква представа какво е да имаш отношения с богат мъж, но знаеш прекрасно колко са тъпи и прости тези патки. Абе не може да не са тъпи парчета щом дават в задния двор и то не на кой да е... Друго си е то мисионерската на тъмно с някой дето бачка за 5 стотака. Скромничко и с вкус. Затова пък си независима. Laughing Това сигурно значи че независимо от всичко в пари няма да се видиш. Laughing

# 406
Ох ма Лизетки спри се, че ще се спукам от смях  Mr. Green и верно бяла птица съм Simple Smile моя ми казва, че имам шия като на лебед Simple Smile и заплата от 5 стотака  ми е седмичната заплата, но не и в левове Simple Smile Скромна според твоите теории на фантасмагориите, но напълно достатъчна за да си позволя да пазаря от Ню Бонд стрийт   Mr. Green

# 407
Ох ма Лизетки спри се, че ще се спукам от смях  Mr. Green и верно бяла птица съм Simple Smile моя ми казва, че имам шия като на лебед Simple Smile и заплата от 5 стотака  ми е седмичната заплата, но не и в левове Simple Smile Скромна според твоите теории на фантасмагориите, но напълно достатъчна за да си позволя да пазаря от Ню Бонд стрийт   Mr. Green

ПазарУВАМ!!! "Пазаря" е ще си ползваш на село.

# 408
Амичи аз живея на село, а не като теб в Wonderland бе Лизетке  Mr. Green

# 409
Я! Нова абривиатура се родила - Средностатистическа Бяла Птица-СБП, нещо като ССФ.  Mr. Green А кой ще се наеме да дефинира новото словосъчетание, та да бъде обяснявано кратко, ясно и стегнато що е то СБП в бъдеще? Айде моля.... Hug

# 410
Не знам за средностатистическата бяла птица (за съжаление всяка жена минава поне веднъж в живота си за такава), но гледам че почитателките на тази тема са обрисували идеално средностатистическия (богат и бял) лебед
Joy Joy
Основни характеристики: интересува се от жени със заден двор, бизнесменки, инвеститорки, които с удоволствие да му харчат парите в някой мол докато той плува в езерото и се оглежда като нарцис в кристалните му води, вадейки пачки след пачки само с намигване bowuu

# 411
Я! Нова абривиатура се родила - Средностатистическа Бяла Птица-СБП, нещо като ССФ.  Mr. Green А кой ще се наеме да дефинира новото словосъчетание, та да бъде обяснявано кратко, ясно и стегнато що е то СБП в бъдеще? Айде моля.... Hug

СБП=Лизетка

# 412
Много по-приятно е да говорите за кашмирени пуловери отколото да се дразните една друга коя е по-по-най.

# 413
Еееееее ами ние за това си говорихме докато не дойде баба Лизетка и ни строи в две редици Simple Smile една с средно статистически бели птици ,които си заработват парцалките в задния си двор и други нещастници , които ще си останат цял живот такива, защото видите ли ходели на работа и се оправяли на мисионерката с някакви ми ти бедняци  Mr. Green

# 414
Вече се оформя някаква обобщаваща характеристика
СБП- заработва парцалките си със задния си двор, не ходи на работа, никога не се оправя на мисионерската с разни бедняци, а само с бели лебеди, плуващи в езерото и оглеждащи се като нарциси в кристалните му води, докато вадят пачка след пачка само с намигване.... Rolling Eyes добавяйте още....

# 415
Дааааамммм, също така докато оправят СБП в задния двор белия лебед прави инвестиции и бизнес Simple Smile с една ръка на задника, а в другата държи мобилния телефон ....

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:55 от Troy

# 416
 Joy Joy Joy
Ако има някой по-талантлив нарисува цялата експозиция

# 417
  Да  мразя ,  да  завиждам  -  за какво ? Не  пазарувам  в  България - от  дрехи  до  мебели  и техника - нищо. Ходя  до мола  за  дреболии...

Това искрено ме развесели.

# 418
Нито задник, нито предник ползвам с комерсиални цели. А какво остава за общо ползване и облагодетелстване - абсурд!  Какво е СБП?!

# 419
 Да  мразя ,  да  завиждам  -  за какво ? Не  пазарувам  в  България - от  дрехи  до  мебели  и техника - нищо. Ходя  до мола  за  дреболии...

Това искрено ме развесели.

Кое  точно   те  развесели?  Така  съм  си  организирала   времето  и  бизнеса  , че  1/3  от  годината   прекарвам  в  чужбина .  Весели се   колкото  си   искаш , явно си   в темата за  да се заяждаш. Изборът  от  къде да   пазарувам   си е   мой . Модел  на  Фурла   закупих   от  Германия  на 1/2  от  цената  на кочто  се предлагаше  същия  модел  тук .  Има  ли причина   да  пазарувам  от тук ?Весели се   колкото  си   искаш , явно си   в темата за  да се заяждаш.

За  кое    точно  трябва  да  завиждам   на  тези  момичета  ,би  ли ми помогнала  да   схвана?

Общи условия

Активация на акаунт