За задния двор и придобивките

• 35 530
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
А , Ази..сакън..
Те, изредените,  не са това заради "задния двор"..Wink

Пак се връщаме до там - че или имаш нещо в главата и успяваш умно/хитро да го използваш в пакет с другите екстри, които ти дава това, че си жена..Wink

# 526
  • София
ти пък, точно примери с тези жени! Точно на тях мъжете не са им ракетите-носители. Който се интересува, да пита Гугъла,за десет минути се информирах кой кой е.

# 527
Все си мисля, че има голяма разлика от това, което пише в Гугъл-а и реалността..Wink)

# 528
  • София
биографичните справки са доста точни. Едва ли могат да се направят много вариации на тема биография - кой кога е роден, къде е живял и учил, какви са родителите му. Това е достатъчно, за да може да се добие представа с какво ве-нулево е тръгнал човек в живота.

# 529
  • София
Нима?
Това са жени, които благодарение на собствения си ум и с помощта на подходящите мъже притежават собствен фундамент. Обаче, понеже имат статус, не, не са същите. Същите са, добре, де Петя Славова не е съвсем, но тя така или иначе е по-средата.

Прощавай, Андариел, но Гога Ашкенази освен, че ражда извънбрачно  дете на президента на Казахстан, изключително капитализира красотата и младостта си и контактите и произхода си до там, докъдето е в момента.
И нито една крачка не е направила без мъж.

# 530
  • Варна
Тя и Коко Шанел не е била момиченце-кокиченце Whistling

# 531
  • София
В такъв случай трябва да започнем от бащите, защото те са първите мъже в живота на първите о изброените жени, а те от стоя страна, не са били байчовци на входа на някое училище, нито са стояли пред струга цял живот. Ве-нулевото винаги има значение.

Колкото до случая с Ашкенази и извънбречното дете, определено мен точно такава кариера не ме блазни. Ако ме блазнеше, още 20-годишна да съм си капитализирала красотите!

# 532
  • Варна
А за Шанел какво ще кажете? Whistling Ако не бяха мъжете в живота й, едва ли щяхме да говорим за нея.

# 533
  • София
А за Шанел какво ще кажете? Whistling Ако не бяха мъжете в живота й, едва ли щяхме да говорим за нея.

Коко Шанел не е ли била стара мома?

# 534
  • София
Да, в някои случаи има и бащи, естествено. Не е речено, че теб, специално трябва да те блазни, или Амейзинг наис.
Мисълта ми е, че този профил на държанката, който го рисувате, не е съвсем автентичен.
И може спокойно една жена да е с Оксфордско образование, добър произход, красива като дявол, сексапилна като харпия, умна като Айнщайн и пак да използва оная си работа за капитализиране на гореописаното и да е в ролята на държанка, според вас.

# 535
  • Варна

Коко Шанел не е ли била стара мома?
За секс бракът задължителен ли е? Mr. Green

# 536
  • София
Аз предпочитам да съм Гога Ашкенази пред Найда Манчева, герой на социалистическия труд.

# 537
Аззи, не каза коя е мадамата на снимката.

# 538
  • София
Бащата е не само първия, но сред най-важните мъже. Ако не и най-важния.
Гога е потвърждение на това:

"Източна красавица с екзотични, блестящи очи, смугла кожа и предълги крака, тя би могла да бъде топмодел. Не и в семейство като нейното обаче. Тя е чистокръвна еврейка, а целият й род са академици и учени. Баща й е бил от близкия кръг на Михаил Горбачов и дори е писал речите му по време на президентския му мандат. Затова Гога се ядосва, като я наричат „Пепеляшка“. „Аз не съм някаква казахстанска селянка, винаги съм живяла добре, в Москва, в огромен апартамент.“ Като дете Гога, чието име означава диамант, трябвало да учи здравата и да свири на пиано по 6 часа на ден. Драконовският родителски режим дава резултат, защото Гога изкарва отлични оценки на приемния изпит за колеж във Великобритания и заминава да учи там. "

Приказката завършва така:  „Все още не съм срещнала голямата си любов. Искам да имам същото, което имат майка ми и баща ми, които и до днес са лудо влюбени един в друг.“

Та Гога всъщност управлява сама бизнес-империята си.

Аз я намирам за феноменално грозна - ужасно лице и анорексично тяло. Точно за нея никога не бих повярвала, че може да постигне нещо с визията си.

# 539
  • София - Рим и обратно

Що  се  касае   до ума -  той  не  е х*й   да  ти  го  набият . Или   го имаш   , или го нямаш.   Ако  го имаш  е по-добре  да го използваш.Съмняваме  толкова   голям  процент от   държанките  в  бг  да  го  имат. Иначе   нямаше  ежедневно да  ни  заливат  със   семейните  си драми   по  телевизии, вестници и  интернет след  като "инвеститора "  си е  тръгнал.
Глупости на търкалета. Сама си противоречиш - казваш, че ум или имаш или не, и е така. Ако имаш, не ти пречи да си секс машина, красива, умът ти да работи като компютър и да извличаш максималната полза за себе си от всичко това. Ако нямаш - никакъв заден двор не те оправя.

Общи условия

Активация на акаунт