Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Дейзи,честно да ти кажа,вече не знам на какво да вярвам.Вътрешното ми чувство,а и голямото ми желание ми говорят,че ще участва(защо още в самото начало,когато се спомена за този проект се спрягаше името на Енгин,после вчера при тези експлозии в-к Sabah ,който бил сериозен вестник пак споменава Енгин).Знам,че много момичета не са възхитени от партньорство между Туба и Енгин,но за мен те са най-талантливите актьори в момента,мои любимци са и двамата и страшно искам да ги видя заедно.Е, ако не в този проект рано или късно ще се срещнат в някой праект,сигурна съм.

# 646

Маричка,нещо за теб!

# 647

Скрит текст:
Въобще не ме подсещай за тази пълна издънка - защото аз пък се сещам, как Рахми беше седнал на една пейка в двора на болницата и чакаше някакви съседи да "оправят" формалностите относно смъртта на родителите му. Тогава се запозна случайно с Мукадес, която пък избяга от АГ кабинета, където трябваше да и прекъснат бременността.  Тогава Рахми оплакваше не само родителите си  ами и съдбата която го очаква с малката му сестричка.

Ами значи наистина си е била Фатмагюл малка и за миг не допускам след ~ 7-8 месеца вече да е на видимата възраст, която показаха в киното и часове след това при раждането на Мурат.

Това бяха две абсолютно груби  грешки и то и в  в двата сезона./ спомена за киното на Фатмагюл в първи и спомена на Мустафа за раждането на Мурат във втори  /.

Просто ако не бяха "скалъпили" първата грешка и продължили с втората - щяха да направят още по голяма издънка.

Правилно сметнати годините на Фатмагюл - на годежа си тя е на приблизително 17 години. Излиза обаче, че има изнасилване на непълнолетна  - което е съвсем друга история вече.

Мартичка, явно си пропуснала това:
Скрит текст:
« #558 Съб., 03 Ноем. 2012, 23:07 »
Хрумка.
Относно възрастта на Фатмагюл. Доколкото разбирам, в турския има някакви изрази, идиоми, които се използват често, но не винаги трябва да се разбират буквално. Според шериата, детството приключва на 12 годишна възраст. От 12 до 15 г. е юношеството. После вече си в категорията жена/мъж. Ако има някакъв израз, който включва фраза, означаваща 12 г., която ние, всъщност, трябва да четем "все още дете", за да не се объркваме, то тогава разминаване във фактологията няма. Просто израз, който е преведен буквално, а има др. смисъл. И при нас често се казва "чакам те от 100 години", примерно, но на всички е ясно, че в буквален смисъл това не може да се приеме за вярно.

Какво ще кажете за хрумката?  newsm78

Ако е вярно, значи възрастта и при смъртта на родителите и е била просто по-близо до детството и този израз е трябвало да подчертае това, а не действителната и възраст. И Мерием казва във вечерта след насилието "40 години те чакам" на Керим. Ясно е, че не бива да се приема буквално.

# 648
Дейзи,честно да ти кажа,вече не знам на какво да вярвам.Вътрешното ми чувство,а и голямото ми желание ми говорят,че ще участва(защо още в самото начало,когато се спомена за този проект се спрягаше името на Енгин,после вчера при тези експлозии в-к Sabah ,който бил сериозен вестник пак споменава Енгин).Знам,че много момичета не са възхитени от партньорство между Туба и Енгин,но за мен те са най-талантливите актьори в момента,мои любимци са и двамата и страшно искам да ги видя заедно.Е, ако не в този проект рано или късно ще се срещнат в някой праект,сигурна съм.

Аз не знам дали ще участва, има нещо, което не разбирам. Определено пазят в тайна актьора, но не разбирам защо, сензация ли се опитват да постигнат??  Затова си мисля, че ще е някой известен, с който искат да изненадат зрителите . И на мен ми се иска да е Енгин, защото с Туба ще са страхотна двойка.

# 649
Дейзи,все си мисля,че чакат Енгин да свърши снимките на този Хари Потър.Освен това,някъде бях чела,че Енгин е много потаен(защо ли не се учудвам),когато става въпрос за снимки.Четох,че за АБО е подписал договора 7 месеца преди снимките да започнат,но никой до първия снимачен ден не е разбрал,че той ще играе главната роля.Дано и сега да е така.

# 650

Благодаря, Велянче! Simple Smile На голям екран хем! Simple Smile Ти ли го произведе? Simple Smile

# 651
А,не съм аз-аз много не ги умея тези иширети-крада ги от тук там,но ти ги подарявам от сърце

Обещавам в следващите дъждовни дни и за следващия проект на Енгин да се изуча да правя колажи,гифтчета и видеа.

# 652
# 653
# 654
Хубаво си ни е момчето,че и талантливо-как да не го обичаш!

# 655
  • Пловдив
Момичета,привет!В английския форум са написали,че някакво момиче днес е видяло Енгин в сладкарница в Анкара,близо до дома на родителите му.Бил е с коса,вързана на опашка и е бил заедно с тази актриса от АБО--Подчертавам дебело,че тази информация не ми се вижда многоистинска,защото няма снимка на двамата.

Това е актрисата, която изпълнява ролята на Сахер от АБО. А относно новините около събития и проекти на Енгин - и аз като Марица - Тома неверни - око да види. Но иначе следим новините, дори измислени.

# 656
  • Пловдив

Божееее, колко му е трудно на Керим да осъществи поне един нормален разговор. Ама иначе сладурче...

# 657

Това уж е снимка от сладкарницата,но Енгин липсва newsm78Момичетата само са написали ,че нейната оранжева чанта е до неговата черна раничка

# 658
  • София

Заплашвайки го, че ще си отиде от къщата, ще вземе детето и ще го остави сам, Мукадес принуждава Рахми да предупреди Мерием и Фатлмагюл, че ако искат да живеят заедно, трябва да живеят според нейните. Мукадес заплашва и Керим, че той ще пострада от близостта на Мерием и Фатмагюл „Я ме погледни! Възхищавам се на безгрижието ти! Не виждаш ли колко са близки само? Да видим дали ще ми казваш „Е”, когато Фатмагюл разкаже всичко на Ебе Нине. Ще бъдеш ли така спокоен тогава? Ти ще си този, който ще трябва да се справя , ако това излезе извън релси."

Мерием наистина е загрижена за Фатмагюл, опитва се да я накара да потърсят професионална помощ за нея. Но в разговора, Мерием научава и нещо за Керим, което не знае:

Скрит текст:
Мерием – Знаеш, че черупката, която те е обвива става все по-дебела когато мълчиш, нали? Чух разговора ви в кухнята. Знам, че е тежък товар. И за мен е трудно за приемане, че аз съм една от причините за това. Дори да те гледам от тук е достатъчно трудно за мен. Кой може да знае колко е наранена душата ти! Кой би могъл! Не можеш да се бориш с тази болка сама, Фатмагюл. Трябва ти помощ.
Фатмагюл- Кой може да ми помогне?
Мерием – Можем да отидем на доктор. Можем да намерим специалист, който е помогнал на много хора в твоето положение.
Фатмагюл – Никой не може да ми помогне.
Мерием – Ако не изхвърлиш тази отрова навън, ще трябва да я носиш цял живот в себе си, Фатмагюл! Крилете ти никога няма да заздравеят.
Фатмагюл – И без това няма да заздравеят. – към тях се приближава Керим, я , готова да стане, Мерием я спира, Керим отминава…И ти ли ще си тръгнеш, когато той си тръгне?
Мерием – Когато кой си замине?
Фатмагюл – Той.
Мерием – Той ли ти каза, че ще замине?
Фатмагюл – Не знаеше ли?
Мерием – Не знаех.
Фатмагюл– Паспорта му е готов. Скоро заминава.
Мерием – Така ли?
Фатмагюл– Остави го, не го спирай! Нека замине и никога да не се връща. Да не го видя повече.

# 659
А,не съм аз-аз много не ги умея тези иширети-крада ги от тук там,но ти ги подарявам от сърце

Обещавам в следващите дъждовни дни и за следващия проект на Енгин да се изуча да правя колажи,гифтчета и видеа.

Е, той нека още малко се позабави, сами ще почнем да си правим филми с него - като онези фенове, със собствения сценарий. Simple Smile))) (намигване - да не реши някой, че давам тон за песен... ъъъъъъъ филм!))

Общи условия

Активация на акаунт