Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря Велияна.Явно напитката на боговете ми е дошла в повече и ми се губят детайлите EmbarassedАма да бяхя щракнали и телефонът му,че поне да сме сигурни  Sad Wink

# 676
А клипът на Марианка е страхотен,но както се казва който го може го може Hug

За нас остава само насладата! Hug

# 677
Кики,като каза за телефона и аз днес се сетих,че на всички снимки е с тел. в ръка-от кого ли очаква обаждане непрекъснато? Joy
Марианка,и от мен благодарности и похвали за чудесния клип!
smile3525

# 678
  • Пловдив

Разговорът предстои....

# 679
Абе не знам кого чака Енгин да  му се обади,ама на нас  ни се изчака чакането и все пак ще чакаме и ще търсим под вола теле  Twisted Evil

# 680
Загадка:
от кой епизод е кадърът с гюзелището?

# 681
  • София

Мерием е за Керим не само жената, която го е отгледала. За него тя е и будната му съвест, тя му казва неща, които той сам пред себе си не може да признае:

Скрит текст:
Мерием  – Фатмагюл ми каза, че скоро заминаваш. Паспорта ти бил готов. Показал си й го. Е, накъде си се запътил?
Керим – Не знам.
Мерием  –Аха, няма значение накъде, важното е да се измъкнеш от тук! Добре, върви! Знам, че думите, които изричам, са без значение за теб. Но не виждаш ли през какво минава това бедно момиче?
Керим –Како! Моля те, стига вече…Трябва да замина. Няма да й направя услуга, ако остана.
Мерием – Не, не, върви! Няма да се опитвам да те спирам. Щом вече си взел решение, то тогава заминавай. Бягай от отговорностите си! Върви…Като заминеш, може би ще забравиш какво направи. Гласът на съвестта ти няма да те настигне. Няма да го чуваш! След като разруши живота тук, там можеш да си построиш един чисто нов! Можеш да започнеш на чисто там, оставяйки това нещастно момиче без дъх тук. Не мога да ти кажа „Сбогом!”, страх ме е. Ако се чудиш какво ще правя аз…Няма да ходя никъде! Няма да оставя тази жена да тормози момичето. Може би от сега нататък живота и за мен ще бъде по-труден. Но след като опознах Фатмагюл и видях какво е преживяла…Не мога да я изоставя. Не съм толкова безсърдечна. Какво да направя!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:41 от Dilemi

# 682
Момичета,аз сега правя странен преговор-един начален епизод,един от щастливите около и след сватбата.Страхотно емоционални моменти-не знам колко пъти мога да гледам този филм.

# 683
 Момичета, много ми е приятно във вашата компания,но днес Морфей ме зове рано рано!
Лека вечер! Heart Eyes

# 684
Момичета, много ми е приятно във вашата компания,но днес Морфей ме зове рано рано!
Лека вечер! Heart Eyes

Лека!:-)

# 685
  • Пловдив

Обяснява и ... трябва само да се подпишеш....

# 686
Момичета,аз сега правя странен преговор-един начален епизод,един от щастливите около и след сватбата.Страхотно емоционални моменти-не знам колко пъти мога да гледам този филм.

Караш по метода на Марта - на всяка капчица отрова - противодействие с лъжичка мед. Simple Smile)) (намигване)

# 687
  • Пловдив

Тук много го впечатли усмивката на Фатмагюл.

# 688
На мен тези серии са ми любими, периодът на разчупването на ледовете. След 13 епизод .  Simple Smile Simple Smile

# 689
  • Пловдив

Куфарът е стегнат и започва съня с прошката...ама на сън...

Общи условия

Активация на акаунт