Концерти 2013!!!

• 43 536
  • 605
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Тъй...билетчета за Джови вече топлят джоба ми.  Mr. Green Даймънд ринг, голяма борба беше. Относно въпроса дали не са много хора в това пространство, не не са. Сега остава само да изчакаме заветната дата  Joy

# 31
  • София
СлаБе, извинявай, но от къде купи билетите? Днес бях в "Ориндж", не бяха ги пуснали, казаха в понеделник. В" Мултирама, вече няма да продават билети изобщо, за каквито и да било концерти. Crossing Arms
Поздрав   bouquet

# 32
Тъй...билетчета за Джови вече топлят джоба ми.  Mr. Green

Тъкмо и аз закупих от прИмоционалните Mr. Green

ma14 -Ивентим  Wink

А я ме светнете как стои въпроса с хлапетата, че не взех билет за детенце (7г), а и на сайта не видях инфо по въпроса Thinking

# 33
  • София
MTV благодаря !  bouquet

# 34
  • Варна
Само хубвави новини в новата тема  Crazy Не съм купувала билети все още, но Рамщайн и Бон Джоуви са ми в графика  Mr. Green Blush

# 35
  • моята мила родна страна
А я ме светнете как стои въпроса с хлапетата, че не взех билет за детенце (7г), а и на сайта не видях инфо по въпроса Thinking[/color]

"Децата до 10 год. ще влизат безплатно, като, разбира се, родителят/ придружителят трябва да има билет.  До 10 год означава, че детето не трябва да е навършило тази възраст към момента на събитието. Всякакъв документ, който може да покаже датата на раждане е ОК! Възрастта на детето се доказва с документ за самоличност.
Необходимо е родителят/ придружителят също така да попълне декларация.  Декларацията за пълнолетен придружител можете да изтеглите от тук: http://www.becbg.com/doc/deklaracia_pridrujitel.pdf. Тя е необходима при влизане на концерта!!!     Съветваме ви, да осигурите на децата си и необходимите са слуха предпазни средства, поради спецификата на детската слухово сетивна система!"

# 36
  • София
Ние изтървахме билетите за Диамантения кръг. Sad В понеделник ще взема от обикновените front of stage.

# 37
Ние изтървахме билетите за Диамантения кръг. Sad В понеделник ще взема от обикновените front of stage.

Ако успееш да влезеш рано и заемеш добро място, front of stage също е добро решение.  Peace

# 38
  • София
Абе така е, по принцип винаги такива билети взимаме и никога не сме имали проблеми с видимост, но се надявах на Диамантения кръг, защото предполагам, че там няма да е толкова тъпкано. Освен ако типично по нашенски не решат да пуснат още 1000 билета за там поради големия интерес. Crazy Mr. Green

# 39
Освен ако типично по нашенски не решат да пуснат още 1000 билета за там поради големия интерес. Crazy Mr. Green
Това не бе било особено разумно, тъй като пространството в кръга е ограничено и броят на билетите е съобразен с този факт.

# 40
  • София
Не мога да се сетя за кой от концертите последните години беше, но организаторите направиха точно такъв номер. Уж щеше да е ВИП отпред, само за 1500 човека примерно, но след като билетите се разпродадоха за нула време, решиха, че не е проблем да дръпнат оградата с 2 метра назад и да пуснат още 1000 билета в продажба. Може би да беше на AC/DC концертът, но не съм съвсем сигурна.

# 41
Не мога да се сетя за кой от концертите последните години беше, но организаторите направиха точно такъв номер. Уж щеше да е ВИП отпред, само за 1500 човека примерно, но след като билетите се разпродадоха за нула време, решиха, че не е проблем да дръпнат оградата с 2 метра назад и да пуснат още 1000 билета в продажба. Може би да беше на AC/DC концертът, но не съм съвсем сигурна.

Тук не е просто ограда, а т.нар. "котешка пътечка", която е неразделна част от сцената на групата.
Между другото има вариант да са изчерпани диамантените билети само от квотата на EVENTIМ за online продажба, а не всичките 1100 и  в понеделник на касите да пуснат определено количество. Но трябва да се действа бързо.

# 42
  • София
Между другото има вариант да са изчерпани диамантените билети само от квотата на EVENTIМ за online продажба, а не всичките 1100 и  в понеделник на касите да пуснат определено количество.
Ха дано. В понеделник ще видим как ще е.

# 43
Здравейте!
Аз като един дърт фен на Bon Jovi се пльоскам тук.  tooth
За съжаление нямаме възможност за Диамантени билети и се чудех - ако вземем - Front of Stage - колко рано горе-долу трябва да отидем, за да сме отпред Thinking
И всъщност, тези диамантените, дали няма да ни пречат много на гледката, та отсега да мислим как да ги очистим  Joy

# 44
jovigirl -много благодаря за изчерпателното инфо!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт