Концерти 2013!!!

• 43 533
  • 605
  •   1
Отговори
# 45
  • I want it all and I want it now.
Взех билети за Бон Джови. Party
Благодаря за декларацията,че ще сме с деца.  bouquet

# 46
  • моята мила родна страна
jovigirl -много благодаря за изчерпателното инфо!  bouquet

За нищо, радвам се, че ти е било от полза.  Simple Smile

Здравейте!
За съжаление нямаме възможност за Диамантени билети и се чудех - ако вземем - Front of Stage - колко рано горе-долу трябва да отидем, за да сме отпред Thinking
И всъщност, тези диамантените, дали няма да ни пречат много на гледката, та отсега да мислим как да ги очистим  Joy

За добра видимост от Front of Stage трябва да сте в първите няколко реда от загражденията, които делят този сектор от диамантения кръг, а това означава, че трябва да влезете още в първите минути на отварянето на вратите. Ако не се лъжа, миналата година в Букурещ това стана около 16:00 ч.
Не бих казала, че хората в диамантения кръг пречат на останалите, все пак сцената ама достатъчна височина, но колкото сте по-назад, гледката (разбирай групата) се отдалечава.  Naughty

# 47
Имам си билет за Диамантения кръг  Party
И аз мисля, че не всички 1100 са продадени през Eventim, сигурно за всяко място, където ще се продават, е заделена някаква бройка.

# 48
jovigirl , много благодаря за информацията.
Естествено това за хората в Диамантения кръг беше шега  Party Просто никога не съм била толкова отпред на концерт и исках да добия по-ясна представа за ситуацията  Peace

# 49
  • София
Вече съм билети за 14.05. Там сме!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

# 50
Бон Джоуви ще ги пропусна....много скъпо ми идва.
Депеш умряла ще отида да ги слушам и гледам. Рамщайн също!

# 51
Да се запиша - ще съм на Депеш, но в билет няма да инвестирам от сега.

# 52
  • софия
Извинявам се, че не отговорих на въпросите, но тези дни ми беше лудница! За даймънда няма повече билети, квотата е била изкупена онлайн. Това е инфо от служител на Ивентим. Front of Stage- колкото по-рано, толкова по-добре. Всички ще се целят в в първи ред-средата. Все пак не е за изпускане опцията Джон и Ричи да ти изпеят на един нос разстояние  i'll be there for you  Mr. Green
 Както е казала  jovigirl, ще трябва да се заредите от първите пред стадиона. В Букурещ си беше направо борба за оцеляване. От 13:00 виснахме на 50 градусова жега. Но и топлинни и всякакви други удари ни минаха в момента в който групата заби на сцената Joy

# 53
Както е казала  jovigirl, ще трябва да се заредите от първите пред стадиона. В Букурещ си беше направо борба за оцеляване. От 13:00 виснахме на 50 градусова жега. Но и топлинни и всякакви други удари ни минаха в момента в който групата заби на сцената Joy

newsm10     superuu

# 54
Между другото има вариант да са изчерпани диамантените билети само от квотата на EVENTIМ за online продажба, а не всичките 1100 и  в понеделник на касите да пуснат определено количество.
Ха дано. В понеделник ще видим как ще е.

Тц, няма за касите, който взел, взел.  smile3511
‎"BEC Concerts Билетите за Диамантения кръг бяха изчерпани още в първия ден на предварителните продажби. Билети за всички останали зони, включително Пред сцена, ще има от утре както онлайн, така и в цялата мрежа на EVENTIM, на всички каси, включително Германос, Техномаркет и Пикадили. Пълният списък с каси можете да видите на eventim.bg"

# 55
Какъв ти първи ден, за 2-3 часа свършиха билетите.
Все пак мисля, че някой е купил по-голяма бройка и ще ги пусне по-късно, сигурно на друга цена.
Аз се надявам да има много хора. Поне колкото в Румъния.

# 56
  • София
И аз си чакам билетите за Бон Джоуви.... Не са диамантени, даже и златни не са, но ще сме тааамм..  Party

# 57
Аз се надявам да има много хора. Поне колкото в Румъния.

Стадионът ще е пълен, сигурна съм.   superuu

# 58
Надявам се да е пълен, заслужава си. Отзивите от миналата година в Румъния се страхотни. Чувам от много мои познати, които обикновено не ходят по концерти, че сега ще отидат. Това ме изненада - има някаква нова вълна концертна истерия от "неходещи" на концерти  Wink

# 59
  • София
Очакват се около 50 000 човека, затова ще бъде на стадион "В.Левски".

Общи условия

Активация на акаунт