Концерти 2013!!!

• 43 561
  • 605
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Надявам се да е пълен, заслужава си. Отзивите от миналата година в Румъния се страхотни. Чувам от много мои познати, които обикновено не ходят по концерти, че сега ще отидат. Това ме изненада - има някаква нова вълна концертна истерия от "неходещи" на концерти  Wink

Тай, бях на концерта в румънско. Аз съм фен на Джонката и компания от както се помня, но все старите им парчета са ми на сърце. Тръгнах за този концерт с малко нежелание. Беше ме страх да не се разочаровам, да не са се превърнали в поредната бойбанда с лигавки песнички, Джон да не е толкова добър в пеенето, абе въобще с много страхове. Както казах и по-горе, виснахме пред входовете още в 13:00 на изгаряща жега. Една групичка етусиасти. НЯма да влизам в подробности за топлинните удари, припадъци и т.н.Имаше си от всичко по много.  Mr. Green Само ще вметна, че ми остана разлика в тена и до сега, не се маха и си я нося с гордост. Влезнахме и бяхме в дъното, възможно най-отдалеченият край. Групата разцепи секундата и започна точно в 20:00..........И за мен всичко спря. Няма такъв глас, няма такава харизма, няма такова отдаване към публиката. 3 часа чиста музика, прекрасни моменти, абе и сега ми треперят ръцете, като го пиша. Изненадах се от себе си. Бед ъф роузес ми е мнооого тегава песен, а ревах, като магаре на нея  Whistling Правят невероятно шоу, а и това ще е единственото за Източна Европа. Според мен стадионът ще се пука по шевовете. Ако си била на АЦДЦ, знаеш какво чудо беше  Grinning

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 12:02 от СлаБе

# 61
Правят невероятно шоу, а и това ще е единственото за Източна Европа. Според мен стадионът ще се пука по шевовете. Ако си била на АЦДЦ, знаеш какво чудо беше  Grinning

smile3521  и аз така мисля  Peace
И ние бяхме и на двата-AC/DC и на Джоуви в Букурещ..ама в Букурещ на цялата жега, организацията с напитки и храна беше ужасна просто ooooh!

# 62
  • моята мила родна страна
Отзивите от миналата година в Румъния се страхотни.

Потвърждавам с две ръце!  newsm10  newsm10
Беше невероятно шоу! Още и още настръхвам като гледам клипове и снимките си от концерта!  newsm81

Няма такъв глас, няма такава харизма, няма такова отдаване към публиката. 3 часа чиста музика, прекрасни моменти
    202uu

# 63
  • Луната ни пази
Това е сбъдната детска мечта за мен. Вече официално съм и с билет за концерта, мисля че се води в платинената зона. Просто съм невероятно щастлива!!!

# 64
АААААААААА! Пристигнаха билети за Bon Jovi!  newsm20

# 65
АААААААААА! Пристигнаха билети за Bon Jovi!  newsm20

Честито!  bouquet
Моите още явно пътуват Whistling

# 66
Додоха! и сега....чакане-има-няма 6 месеца! atwork

# 67
  • I want it all and I want it now.
Моите още ги няма  Sad Дано утре да дойдат.  Peace

# 68
Охоо здравейте, фенове!  Grinning

Бон джоуви задължително! Обожавам ги! Също Депеш, нямам търпение, най-любимата ми група! Даже си взех билет и за концерта им в Берлин  Laughing
И естествено Рамщайн! Пак любима група.. Абе това лято ще е култово просто  Laughing

# 69
  • София
Ако дойдат и U 2, всичко ще си дойде на място  Grinning

# 70
  • София
Ако дойдат и U 2, всичко ще си дойде на място  Grinning
Това ми е мечтата, но не зная кога планират тур в Европа.

# 71
Роджър Уотърс - The Wall в София!!!
30 август 2013 г., 20:00 ч.
Стадион «Васил Левски»

# 72
Оо това ще е уникално! Бях на концерта му в Мадрид преди година, беше нещо неописуемо...  Simple Smile

# 73
  • София
Роджър Уотърс - The Wall в София!!!
30 август 2013 г., 20:00 ч.
Стадион «Васил Левски»
Това ще ми е сбъдната мечта. Hands Clap
Ще се разоря с този концертен календар. Mr. Green Crazy

# 74
Още един голям фен на Бон Джоуви приемате ли? Simple Smile
След като ги преследвах из цяла Европа - ходих във Виена, после в Барселона на концерти, нямате си идея колко се развълнувах, като разбрах, че ще свирят в България - баси щастието  Laughing

Купих си миналата седмица билети за диамантения кръг - за мен и за мъжа ми - макар че ме заболя сърцето като дадох парите  Grinning  Иначе съм убедена, че, живот и здраве, парите ще си заслужават....
Аз се бях наточила на прИмоционалните билети, бяха с 20 лв. по-евтинки, ама нещо не можах да ги хвана - баси, били свършили за 4 минутки. Виждам, че някои от вас са се сдобили с такива, КАК УСПЯХТЕ?   bouquet   Simple Smile

Иначе следващата година ще е много разоряваща... Искам и на Depeche Mode... та не знам...

Общи условия

Активация на акаунт