Концерти 2013!!!

• 43 527
  • 605
  •   1
Отговори
# 570
Я дайте повече инфо за концерта на Ботичели през май-откога билетите, в кои каси и по колко????

# 571
 Joy за Ботичели не съм чула нищо. Но знае ли човек, може да има  разпродажба с концерт-парад на зимната колекция обувки през май  Wink    Joy

Предполагам това те интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748396.0

# 572
Joy за Ботичели не съм чула нищо. Но знае ли човек, може да има  разпродажба с концерт-парад на зимната колекция обувки през май  Wink    Joy

Предполагам това те интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748396.0
Ех, че се разсмях и аз като си видях писанията! JoyЕстествено, че имах предвид Андреа Бочели!

# 573
  • София
Довечера ми започва първия концерт на Енио Мориконе  Simple Smile. Ще споделя после, но съм убедена , че ще е прекрасно!!

# 574
Довечера ми започва първия концерт на Енио Мориконе  Simple Smile. Ще споделя после, но съм убедена , че ще е прекрасно!!
Направо ти завиждам #Cussing out, даже не благородно! Laughing

# 575
  • София
Направо ти завиждам #Cussing out, даже не благородно! Laughing
Е, хубава работа...`що не си купи билет не са отчайващо скъпи, а и аз съм на горните редове. Там са по-евтини.  Интересуваме музиката, да я слушам и да се наслаждавам.

# 576
  • София
 newsm68
Бях на концерта на Енио Мориконе. Вълшебен!! Направи пет биса, публиката не го остави и за минутка. Залата беше пълна.
На 16.12 на Scorpions. Там сме.

# 577
newsm68
Бях на концерта на Енио Мориконе. Вълшебен!! Направи пет биса, публиката не го остави и за минутка. Залата беше пълна.

Само че спортна зала, далеч не е за такъв концерт  Tired Не ми хареса в това естество..

# 578
newsm68

Само че спортна зала, далеч не е за такъв концерт  Tired Не ми хареса в това естество..
Ти са оплакваш ли се, или се хвалиш  Mr. Green

# 579
  • София
Концертът на Мориконе беше сбъдната мечта- невероятен  Heart Eyes.

# 580
 Къде да закупя билети за Пласидо Доминго за 14.02? Искам това да е коледният подарък за майка и татко!

# 581
  • София
newsm68

Само че спортна зала, далеч не е за такъв концерт  Tired Не ми хареса в това естество..
Да, напълно споделям, но друга зала нямаме за съжаление. Ако беше в зала България нямаше да ни побере, а както виждах имаше много хора и беше запълнено. Добре че го видях на живо все пак.  Peace
Както разбирам и Пласидо Доминго и Андреа Бочели там ще проведат концерта си. Това е,  а "ич"  newsm78  Simple Smile

# 582
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Търся един билет за Скорпионс, седящ, 70-75 лв. Не стига че не си намерих компания, мъж ми не иска, приятелките не искат, племенницата си купила без да ме пита.... Та реших да си взема сама един билет, поръчах си го в сайта на Eventim и ми изписа че срокът на доставка с куриер е 5!!! работни дни. Няма как да изляза от работа и да обикалям да търся по касите.
Та, накратко, ако някой продава един билет за Скорпионс, нека ми пише, моля.

# 583
Здравейте, искам да помоля всеки който има желание да подкрепи каузата за ВГ"Искрица", като даде своя глас. Благодаря!
Ако смятате, че поста ми е неуместен, може да го изтриете.

http://promeni.kazanlak.com/page-17.html

# 584
 Продава се билет за Scorpions 60 лв. Билета е за инвалид+придружител. тел. 089 24 63 130 Андонов. 

Общи условия

Активация на акаунт