Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!  bouquet

Някой има ли впечатления от този филм: "Modigliani"?
Аз не знаех за съществуването му и днес случайно го "открих", докато разцъквах нещо в imdb.
Заинтригува ме, но от друга страна не ми се ще да го гледам, ако е някаква боза,
затова разчитам на оценка и от вас. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 16:00 от Barbabeau

# 181
  • Belgium
Barbabeau филмът е много хубав, не се колебай, особено ако си фен на Модилиани и Пикасо  Peace

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Модилиани" е великолепен, лично за мен най-добрият биографичен филм за художник Peace. Не гарантирам, че ще ти хареса, но не е боза, бъди сигурна Simple Smile

# 183
Гледах "Lawless". Две идеи по-кървав, отколкото предполагах. Филмът е хубав, заслужава си да се гледа дори и само заради Том Харди (  Heart Eyes smile3544 ), но определено не е от филмите, които бих гледала отново и отново. Остави ми кофти усещане.

Моля, някой да ми каже какво беше заглавието на един филм, многократно препоръчаван в предишни теми. Ставаше дума за трилър за трима приятели, наели апартамент, който използват за срещи с любовниците си. Един ден откриват убита жена в него.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 19:12 от caprice

# 184
Охх, не му пиши името така, че все за "Кметът на Кастърбридж" се сещам Joy

# 185
Охх, не му пиши името така, че все за "Кметът на Кастърбридж" се сещам Joy
Хах, поправено  Peace В момента чета Томас Харди, обаче хич не съм впечатлена  Embarassed и съотвентно не ми спори четенето  Embarassed

# 186
Много благодаря на всички, които споделиха за новият филм със Мерил Стрийп  Heart Eyes
Дърпам го в момента.

# 187
  • срещу двата комина :)))
идвам да препоръчам Paranorman , изключително симпатично филмче, комбинация между стоп - анимация и 3Д . Много готини типажи и интересна историйка

# 188
  • София
Идвам да препоръчам Et maintenant on va où?/ Where we do go now? / И сега на къде? , imdb, Арена

Прекрасен, прекрасен! Един хем забавен, но и тъжен начин да се покаже истината. Невероятно истински, човечен и дълбок!
Този филм + "Всичко за майка" ми от снощи ми отвинтиха главата.

# 189
Идвам да НЕ препоръчам Womb. Особено за по-чувствителни хора със здрав морал. Много красив визуално, но гнил и противен филм.
Скрит текст:
Може да съм старомодна, но идеята да износиш и родиш клонинг на загубения любим, да го желаеш сексуално още от детска възраст, и накрая и наистина да спиш с него, ми е противна. Ако ще и в най-красивата опаковка да ми е поднесена.

# 190
  • Пловдив

Моля, някой да ми каже какво беше заглавието на един филм, многократно препоръчаван в предишни теми. Ставаше дума за трилър за трима приятели, наели апартамент, който използват за срещи с любовниците си. Един ден откриват убита жена в него.

Напомня ми на този
http://www.imdb.com/title/tt0926762/

# 191
тия дни е излязъл  Линкълн с Даниел Дей-Луис ,
добри са отзивите за филма , а най-висока е оценката за Д. Дей-Луис , за голям екран тук ще чакаме до 25 януари .

# 192

Напомня ми на този
http://www.imdb.com/title/tt0926762/

да, той е! благодаря ти!  Simple Smile е, не били трима, а петима, но да не издребняваме Simple Smile)

# 193
  • In The Middle Of Nowhere
Идвам да НЕ препоръчам Womb. Особено за по-чувствителни хора със здрав морал. Много красив визуално, но гнил и противен филм.
Скрит текст:
Може да съм старомодна, но идеята да износиш и родиш клонинг на загубения любим, да го желаеш сексуално още от детска възраст, и накрая и наистина да спиш с него, ми е противна. Ако ще и в най-красивата опаковка да ми е поднесена.

И аз го гледах преди известно време, и на мен не ми допадна. Освен сюжета, който оставам настрана е и доста муден като действие. Определено много особен филм, който не на всеки ще се хареса.

# 194
Муден ли, слаба дума Joy. Три пъти заспивах,а гледам всякакви претенции уж Laughing

Общи условия

Активация на акаунт