Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Наминавам да препоръчам мини-сериал- Oliver Twist. Много хубава екранизация, поне за мен. Максимално се приближава до детската ми идея за романа. За почитателките на Том Харди- прекрасен е, направо възхитителен Heart Eyes
Случайно да си го срещала и в бг тракери със субтитри?

А някой да е гледал тази версия на Оливър Туист? http://www.imdb.com/title/tt0380599/
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=297256&hit=1

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не Confused. Теглих го от Kat, линк има в остиновата тема, субтитрите са английски.

# 437
На кое е по-добре да гледам Хобит, на RealD 3D, или на HFR3D ?

# 438
Аз му ударих едно мислене и го гледах на 2Д  Grinning. Сигурна съм, че новата технолигия е изпипана във всяко отношение, но аз не мога да издържам толкова дълго време. Да, Лулумба писа, че няма главоболие и т.н., но за себе си знам, че не ми понася.

# 439
Обикновено като чакам дълго някой филм, и при гледането неизбежно го има онзи момент на разочарование. Не беше, каквото чаках...Хубав е, но можеше още по-добре... В случая с Rust And Bone не е така Heart Eyes. Точно толкова прекрасен е, колкото мислех, че ще бъде. Красив и завладяващ като трейлъра. В добавка- истински и разчувстващ. Препоръчвам, с възхищение.

# 440
  • в морето до колене
Да добавя и моя глас към c.v.e.t.i. и Лу и да препоръчам също The Perks of Being a Wallflower
Много симпатичен филм. Сега ще прочета и книгата, за да разбера, защо се смята за трудна за адаптиране...
Иначе авторът се е справил чудесно и със сценария, и с режисурата - похвално за дебютант.
Семейството ми се стори малко схематично показано... надявам се в книгата да не е така.
Колкото до актьорите - аз все пак предпочитам Логън през Езра.
Ролята на Езра е по-атрактивна, съгласна съм. (Предполагам, че превъплъщението му е интересно за хора, гледали го като Кевин. Аз нямам такава обремененост, тъй че нямам основания да ахкам - ах, ама той можел и друго ...) Но Логън се справя много добре с много по-неатрактивната задача да играе затворено в себе си момче, което се мъчи да излезе от социалната и психологическата си изолация и болезнено се нуждае от приятели.
И заслугата за добре направената кулминация на историята е колкото на автора, толкова и негова ИМХО.
Ема много успешно не ми напомни с нищо за Хърмаяни...
И Мае Уитман не ме разочарова.

Всъщност те всички играят от малки - но този филм определено е стъпка към недетска кариера.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 18:13 от мячик

# 441
  • София
Ех бях ви изгубила, добре, че ви намерих отново   bouquet  bouquet

# 442
Хванах средата на този филм A Home at the End of the World http://www.imdb.com/title/tt0359423/ и хем ми хареса, хем не успях да се ориентирам съвсем. Сега ще трябва да гледам началото  Hug  newsm78

Направо препоръчвам филма, ако не сте го гледали.  Hug

Не можа да ме грабне този филм. Прочетох, че имало и книга, която била в пъти по-хубава от филма. Дали да не потърся да я прочета.

# 443
Гледам End of watch, заради хубавите коментари тук, но съм до средата и все още ми е супер скучен, чудя се ще става ли нещо, няма ли, много мудно ми върви.  Rolling Eyes

# 444
  • В Космоса
Гледам End of watch, заради хубавите коментари тук, но съм до средата и все още ми е супер скучен, чудя се ще става ли нещо, няма ли, много мудно ми върви.  Rolling Eyes
Нищо особено няма да стане. Стандартен е.

# 445
Точно стандартен в никакъв случай не е Peace. И да, ще стават доста неща до края, само не и екшън, ако това се очаква Simple Smile.

"Дом на края на света" е един от най-добрите съвременни романи, които съм чела. Филмът е хубав, но не пресъздава и една стотна от магията на романа.

# 446
  • В Космоса
Точно стандартен в никакъв случай не е Peace. И да, ще стават доста неща до края, само не и екшън, ако това се очаква Simple Smile.

Ааа, Джой, това си е само твое мнение.  Peace Както и моето си е мое, де... Laughing

# 447
Всъщност кървищата и екшънът са ми и доста на някои сцени.  Grinning
Напомня ми на 25th hour, май не си падам по полицейски филми. Simple Smile
Забавни са ми грозната Бети и онази от безумния филм със стрипризьорите, като полицайки.  Grinning

# 448
  • В Космоса
Всъщност кървищата и екшънът са ми и доста на някои сцени.  Grinning

На мен точно това ми допадна най-много в този филм, при все, че също не обичам екшън и кървища. Crazy

# 449
Принципно не се впечатлявам, но имам проблем с всичко свързано с очи. Нож в окото в близък план, брррр преобърна ми се коремът. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт