Магазин Джъмбо на Цариградско Шосе?

• 68 577
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
здравейте, момичета!
ще се включа с един въпрос - може ли някоя от вас да ми каже в кой магазин на джъмбо в софия все още продават зеленото мече от рекламата - това което пее и казва къде са отворили?
приятелки са го виждали в магазина на бул. България, но е свършило...
проверих и в този новия, на Цариградско, но и там го няма...
ако някоя от вас го е виждала тези дни в някой друг магазин, моля да каже кога и в кой...
ще съм благодарна за всякаква информация! много го харесва моята малка щерка и трябваше да е коледен подарък, но не можем да го намерим  Sad

# 76
Преди 5-6 дена го видях в Люлинския  Peace

# 77
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Няма нито в един от магазините в страната от Гъмибер

# 78
здравейте, момичета!
ще се включа с един въпрос - може ли някоя от вас да ми каже в кой магазин на джъмбо в софия все още продават зеленото мече от рекламата - това което пее и казва къде са отворили?
приятелки са го виждали в магазина на бул. България, но е свършило...
проверих и в този новия, на Цариградско, но и там го няма...
ако някоя от вас го е виждала тези дни в някой друг магазин, моля да каже кога и в кой...
ще съм благодарна за всякаква информация! много го харесва моята малка щерка и трябваше да е коледен подарък, но не можем да го намерим  Sad
В люлинския го имаше преди няколко седмици,но пее на английски не е българската версия.Там е цялото зелено мече,а аз видях на една приятелка направена само главата на ключодържател и пееше на български,но не разбрах от къде го е взела.

# 79
  • София
здравейте, някой да знае дали в Джъмбо има подобни пъзели  http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=28_162_269& … 337edf7edfef0879b

Мечето от рекламата го купихме от "Джъмбо" на бул. България преди 2 седмици. Цената му е 20лв (19.99лв май  newsm78 ) и пее на английски език  Peace

# 80
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Първо имаше само глава на цена 5,99 лв. и пееше песента от рекламата по телевизията.
После имаше цялото човече на цена 19,99 лв. пеещо на английски, но в момента няма нищо и от двата вида в магазините.

missence  няма такива пъзели

# 81
  • София
.....

missence  няма такива пъзели

отчая ме  Confused Къде да намеря такова нещо? Видяхме го в един детски кът, но по магазините не го виждам  Confused

# 82
  • Ланкър, планините Овнерог
.....

missence  няма такива пъзели

отчая ме  Confused Къде да намеря такова нещо? Видяхме го в един детски кът, но по магазините не го виждам  Confused

Пумпелина май го имат. Магазинът им е на ул Чар 2 (Гео Милев), тел. 0896777139 - да питаш преди да се разкарваш

# 83
  • София
.....

missence  няма такива пъзели

отчая ме  Confused Къде да намеря такова нещо? Видяхме го в един детски кът, но по магазините не го виждам  Confused

мерси много  Peace Ще попитам.

Пумпелина май го имат. Магазинът им е на ул Чар 2 (Гео Милев), тел. 0896777139 - да питаш преди да се разкарваш

# 84
Момичета, търся столче за хранене от София да купя, което да става за над 4м, не над 6. Видях, че на Пег Перего има. Има ли в Джъмбо такива и има ли избор на цветове? Търсих сайт на Джъмбо, ама май няма. Благодаря предварително  Hug

# 85
Някой знае ли има ли изобщо столчета за хранене в Джъмбо? Утре летим и веднага след това трябва да търся, а не ми се разкарва напразно дотам  BlushБлагодаря много  Hug

# 86
Блонди, иди до Хиполенд по-добре.

# 87
Блонди на Пег Перего в Джъмбо няма,има разни столчета ама не са хубави,отиди в Хиполенд.

# 88
Благодаря и на двете ви  Hug

# 89
  • София
Здравейте, а дали работи в неделя? Или им е почивен ден?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт