Магазин Джъмбо на Цариградско Шосе?

• 68 565
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Да, леко не съм уточнила Wink За София питам, но не за  Цариградско, а за другото, което е в посока Метро - 2 май е на самия разклон за Банкя в дясно някъде, но отдалече не виждам отбивката Simple Smile

# 46
ами ако погледнеш картата е след разклона за Банкя
http://maps.google.bg/maps?hl=bg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf. … amp;ved=0CJABELYD

# 47
  • София
Моето мнение е,че е слабо зареден,каквото харесах на малката липсваха много размери,например за една пижама от 23 месеца следващия размер беше 6г,асортимента като цяло е много по-орязан спрямо другите им 2 магазина. Очаквах да е по-голям и добре зареден. В магазина беше ужасно студено.

споделям това мнение - кучи студ и слабо зареждане.

И моля - използвайте паркинга на магазина - има си вход откъм Цариградско.Живея срещу магазина и в квартала стана ад. SadНе мога да се придвижа с количката-всички тротоари са пълни с коли.Все пак паркинга никак не е малък,за да се товари квартала.То не стига,че ни застроиха всички поляни (то  практикер,то лидл,то джъмбо - амаааан  Close),ами и сега съвсем красота стана с тези коли и мръсотия навсякъде.

# 48
Да, леко не съм уточнила Wink За София питам, но не за  Цариградско, а за другото, което е в посока Метро - 2 май е на самия разклон за Банкя в дясно някъде, но отдалече не виждам отбивката Simple Smile
Люлин се води.
Минаваш караулката, продължаваш направо /тя ти остава зад гърба/. Виждаш Джъмбо, подминаваш хотела /те са няколко ниски сгради/ и след тях е отбивката, вдясно.

# 49
Естел, много ти благодаря за подробното обяснение,а  с какво работно време е знаеш ли, най-вече събота и неделя ме интересува Simple Smile

# 50
Естел, много ти благодаря за подробното обяснение,а  с какво работно време е знаеш ли, най-вече събота и неделя ме интересува Simple Smile
и това е писано - http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D … 314987691?sk=info

# 51
Гугъл изплю това:

Цитат
Относно
Описание
Работното време от понеделник до събота вкл. от 10 до 21 часа, неделя от 10 до 20 часа

бул. България 51 тел: +35929580340

бул.Сливница 542В тел: +35929026101-2

бул. Ботевградско шосе №525
+35928146301 +35928146302 Fax: +35932920361

Пловдив Срещу магазин Метро-2
тел:+359 32 920101
http://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D … 314987691?sk=info

# 52
И моля - използвайте паркинга на магазина - има си вход откъм Цариградско.Живея срещу магазина и в квартала стана ад. SadНе мога да се придвижа с количката-всички тротоари са пълни с коли.Все пак паркинга никак не е малък,за да се товари квартала.То не стига,че ни застроиха всички поляни (то  практикер,то лидл,то джъмбо - амаааан  Close),ами и сега съвсем красота стана с тези коли и мръсотия навсякъде. [/color]
риска да живееш там. Laughing  вината не е наша   bouquet

# 53

Местоположението на магазина на Цариградско е пресечната точка на ул."Садина" и ул."Обиколна", зад "Горублянско ханче".
На ул. "Обиколна" спират авт.204, авт.88 и тролей 4, авт.114.
От автобусите по "Цариградско шосе" на спирка "Горублянско ханче" спират авт. 5, авт.6.

Връзка от кв. "Младост" и "Дървеница" - авт.88
Връзка от хотел "Плиска"- авт.204 и тролей 4.
Връзка от кв. "Дружба 1" - авт.404, спирка Хипермаркет "Практикер"(върви се пеша 5 мин) или авт.88.
Връзка от кв. "Слатина" - - авт.404, спирка Хипермаркет "Практикер", върви се пеша 5 мин.
Връзка от Герман и Долни Лозен - авт. 5 и авт.6.спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин
Връзка от Горни Лозен - авт.7 на спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин.
Връзка от Кривина - авт.8 на спирка "Горублянско ханче", върви се пеша 5 мин.

Може да се пътува от последната спирка на метрото (магазин 'Метро") и да се вземе авт. 6 или авт. 5 за две спирки до "Горублянско ханче". По принцип последната спирка на метрото има връзка и с авт. 114, но много обикаля в "Дружба"1 (през бул. „Христофор Колумб”- ул. „Кап. Дим. Списаревски”- бул. „Проф. Цв. Лазаров”- бул. „Копенхаген”- ул. „Обиколна”).

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 20:33 от Lana26

# 54
  • София
Вчера посетих магазина- паркинг нямаше възможност да се ползва, беше заринато от строителна техника и хора. Съответно паркирахме пред един блок. По мои сметки до седмица най-много ще се отвори и закрития паркинг, дружбенци няма да бъдат обезпокоявани от хаоса с паркирането.

По мнение в темата бях порядъчно навлечена, съответно в магазина жега нечовешка Laughing
Останах доволна и купих това, което търсех. Неудобството идва от количките и маневрирането като луд из рафтовете и камарите джунджурии Peace

Билборда с насока към магазина на Цариградско, преди кръстовището с Горубляне не е коректен Peace

# 55
  • София
Вчера посетих магазина- паркинг нямаше възможност да се ползва, беше заринато от строителна техника и хора. Съответно паркирахме пред един блок. По мои сметки до седмица най-много ще се отвори и закрития паркинг, дружбенци няма да бъдат обезпокоявани от хаоса с паркирането.

По мнение в темата бях порядъчно навлечена, съответно в магазина жега нечовешка Laughing
Останах доволна и купих това, което търсех. Неудобството идва от количките и маневрирането като луд из рафтовете и камарите джунджурии Peace

Билборда с насока към магазина на Цариградско, преди кръстовището с Горубляне не е коректен Peace

и аз днес ходих,че бях харесала нещо.В събота умряхме от студ и навлякох бебето,а днес жега.
Паркинга  е пред магазина и под него .Отстрани,дето са машините ,не е тяхно и няма да е паркинг.
А билборда наистина не е коректен и точно за това се получава така -хората не знаят,от къде да минат.

# 56
А всъщност от къде се влиза,от светофара който отивам към Лидл или някъде другаде?

# 57
  • София
Същия Peace

# 58
Утре сме там,да купим подаръци,дано намерим каквото търсим smile3521

# 59
Някой да знае в магазини Джъмбо продават ли строители Лего?

Общи условия

Активация на акаунт