Магазин Джъмбо на Цариградско Шосе?

• 68 550
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
  • Ланкър, планините Овнерог
Една мама каза,че откриването щяло да бъде на 8 декември.Питала е работниците.Дано е истина

Аз за това питам днес дали работи. Ако някой случайно днес е минал от там

# 31
  • София
Според мене щом няма никаква информация явно не е отворено

# 32
Гита, по-лесно е от Плиска да хванеш тролей 4 и на последната спирка слизаш,там е магазина.

# 33
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно са отворили - сестра ми току що ми звъня от там за съвет за подарък на № 2. Почти нямало хора. Как да има, като никой не знае, че работят вече.

А 204 не ходи ли до там? Или пък "селските" - 1,3,5,6?

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 12:49 от Гита Ог

# 34
  • София
Дали вече работи?
Може ли някой да ми каже как да стигна до него от Окръжна, т.е. с какъв градски транспорт и, като слезна, вижда ли се от спирка или трябва още упътване?

Може с 204 и се слиза на последната спирка. Магазинът се вижда, доста е голям.

# 35
  • софия
откъм лидъл ли е входа?

# 36
откъм лидъл ли е входа?
Да,от към Лидъл

# 37
Днес бил отворен, една приятелка е ходила, работници още се мотаели из него, много бил зареден.

# 38
  • София
Моето мнение е,че е слабо зареден,каквото харесах на малката липсваха много размери,например за една пижама от 23 месеца следващия размер беше 6г,асортимента като цяло е много по-орязан спрямо другите им 2 магазина. Очаквах да е по-голям и добре зареден. В магазина беше ужасно студено.

Искам да питам тези,които са влизали с кола от към Цариградско шосе,светофар има ли? Ако идваш с кола от Окръжна примерно , трябва да се кара до светофара след Джъмбото за обратен завой?!

# 39
taffi,
коментирахме го някъде.
Като идвате с кола от окръжна болница, на светофара на Горубляне завивате на ляво, в посока Дружба 2. И на първото кръстовище (ще видите Лидл) завивате на дясно. По тролейбусните жици.

# 40
  • София
taffi,
коментирахме го някъде.
Като идвате с кола от окръжна болница, на светофара на Горубляне завивате на ляво, в посока Дружба 2. И на първото кръстовище (ще видите Лидл) завивате на дясно. По тролейбусните жици.

За момента единственият работещ паркинг е с вход от към Цариградско ,от към Лидл няма отворен вход за паркинг.

# 41
Ооо, аз не знаех, че има вход и от към Цариградско.
Супер.
Значи с обратен завой може...на следващия светофар след Горубляне.

# 42
от към Лидл трудно се намира място за паркиране в близост до магазина. оставяш колата някъде из комплекса  и пешком се мушкаш през една отворена част от оградата.

# 43
Аз пък да попитам за това джъмбо, което е след караулката в посока метро. Има ли специална отбивка, става въпрос ако се ходи с кола. От караулката направо ли се продължава или свиваме в дясно и оттам някъде в ляво пак - нещо не мога да се ориентирам много много... Simple Smile

# 44
за София и за Цариградско ли питаш ?

Общи условия

Активация на акаунт