Магазин Джъмбо на Цариградско Шосе?

• 68 549
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
А къде се намира точно  Rolling Eyes Нещо не мога да се сетя кое се водеше Горублянско ханче  newsm78 Нали е на Цариградско, някъде около Експото/Метро ли е?

# 16
На Цариградско шосе, ама май няма вход от там Simple Smile

Ако идвате по Цар.шосе от към ИЕЦ, на светофара на Горубляне завивате на лява в посока Дружба 2. На първото кръстовище завивате на дясно (има магазин LIDL). И ще видите къде е Джъмбо. Но още не е отворил.

# 17
  • София
veselina_s_p, за ориентир може да ти служи и Практикер на Цариградско. На светофара след Практикер се завива на ляво. Радвам се, че ще имаме Джъмбо толкова близо, любим магазин ни е Simple Smile

# 18
veselina_s_p, за ориентир може да ти служи и Практикер на Цариградско. На светофара след Практикер се завива на ляво. Радвам се, че ще имаме Джъмбо толкова близо, любим магазин ни е Simple Smile

Това вече наистина ме ориентира  Grinning Не знам къде има ЛИДЛ в Дружба. Значи няма нищо общо с Цариградско  Rolling Eyes Но и аз се радвам, че няма да се разхождам вече до бул.България  Peace

# 19
  • София
Точно на светофара след Практикер като завиеш, съвсем малко по-надолу е Лидъл. Явно там някъде ще е и Джъмбо Simple Smile

# 20
  • София/Дружба

Това вече наистина ме ориентира  Grinning Не знам къде има ЛИДЛ в Дружба. Значи няма нищо общо с Цариградско  Rolling Eyes Но и аз се радвам, че няма да се разхождам вече до бул.България  Peace

Веси, в Дружба 5, след Родеото в посока Горубляне е Лидл, а Джъмбо ще е някъде около обръщалото на тролеите.
До колкото разбрах от позната, работеща в друг от магазините скоро започват да редят стоката, а като дата за отваряне се говорило за 19 декември, но може и да я променят .

# 21
Благодаря  Hug Ориентирах се горе-долу. Те да го отворят, ще го намерим къде е  Laughing

# 22
  • София
С нетърпение чакам да отворят.От кога си мечтая за едно джъмбо в квартала

# 23
04.12.2012, 17:30 - все още не работи.
Подстъпите към него са кални, тъмен е, на рампата разтоварваха стоки или оборудване от камион. Simple Smile

# 24
Е, ясно, ще бъде след 15-ти поне откриването. Те и в рекламата спряха да казват, че са отворили и на Цариградско.  Mr. Green

# 25
  • София
Една мама каза,че откриването щяло да бъде на 8 декември.Питала е работниците.Дано е истина

# 26
Аз разбрах, че ще има вход откъм Цариградско, но какво от това, той ще е за идващите от посока Пловдив, не ми се мисли какви задръствания ще бъдат на малкото кръстовище, при условие, че сега е страшно в час пик и не само.
Те не случайно хората от Дружба протестираха срещу изграждането на Джъмбо точно там, но кой ли се съобразява с гражданите в тази държава.

# 27
  • Ланкър, планините Овнерог
Дали вече работи?
Може ли някой да ми каже как да стигна до него от Окръжна, т.е. с какъв градски транспорт и, като слезна, вижда ли се от спирка или трябва още упътване?

# 28
  • София
И аз влезнах в темата да питам,дали някой знае вече работи ли магазина.

# 29
Вчера не работеше,никъде няма табели кога ще отваря,а и все още правят входа от Цариградско шосе

Общи условия

Активация на акаунт