Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 043
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 270
В клюкарника си списват едни и същи хора от години, няма какво толкова по-различно да се случи. ) Тук там се появи новак и го изядат с парцалите. ) На мен пък те не са ми интересни, ама хич.
Новаците в клюкарника са свеж полъх на фона на поовехтялата, скучна "пенсионерска" маса със завиден форумски стаж и амазонски претенции, а златата и старите категории ще са досадни и едва ли ще съберат повече и различни номинации от предишни издания.  

# 271
  • Варна
Да оставим само Малините? Mr. Green

# 272
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже, колко любов има в този форум, боже.
Мноого Heart Eyes

# 273
  • Варна
Боже, колко любов има в този форум, боже.
Мноого Heart Eyes
Мен обаче ме обичат най-много. Нъц  Mr. Green

# 274
Със заглавия на филми/книги може да стане интересно, но според мен първо трябва да се измислят точните категории и след това към всяка да се намери подходящото заглавие, а не обратно - да ти хрумне заглавие и след това да се опитваш да му натъкмиш категория, щото става мазало.

# 275
Постът на кака Сийка ми звучи като майчино "щом толкова искате, напийте се като истински морски свинчета, няма да ви вардя, ваш е изборът" преди тийнейджърски купон. И е права - с гълчене не става, когато хормоните бушуват.

Като почнете да говорите за архаичните втръснали злата, все едно съм в темата за социализъма и манифестациите. А то е концерт по желание, дге. Парите ни отдавна нямат златно покритие, но алтънът по титлите не е девалвирал. А отилените подстрекателствата към черни петъци на борсата са ми несериозни във форум, където сме станали свидетели на провокации от нивото на Шанел. Как да се хванеш на дърварски изпълнения след това.

# 276

По-скоро да си оставим номинациите, но без участвалите миналата година. Иначе става гласуване по спомен, а не заслуги от 2012.

# 277
Тук па, десет страници „лейди, лейди, лейди, лейди,лейди”. Прозяв. Разрових архива; на Анда категориите са били много добри. За какво са нужни нови, та с екстра обяснения, та сатира ли е, забава ли е?! Завиждам за свободното време просто, не ми се чудете.

# 278
По-скоро да си оставим номинациите, но без участвалите миналата година. Иначе става гласуване по спомен, а не заслуги от 2012.
Ти можеш ли да запълниш всички категории с новаци, аз не (освен ако не номинирам навсякъде Лейдилейди  Laughing).

# 279
Ти можеш ли да запълниш всички категории с новаци, аз не (освен ако не номинирам навсякъде Лейдилейди  Laughing).

Аз новаците ги водя на отчет.  Mr. Green

Не е задължително да са новаци, просто да не са от "заслужилите артисти" защото още от сега всички знаем победителите. Я виж Снежето как бленува да цъфти с корона, ей такива заслужават шанс. Цяла година творят из форума и накрая някой гласувал за ветеран защото него си спомня от всики никове.

# 280
А, така става, да.

# 281
Я виж Снежето как бленува да цъфти с корона, ей такива заслужават шанс. Цяла година творят из форума и накрая някой гласувал за ветеран защото него си спомня от всики никове.
Така, де! Знам, че ще ме подкрепиш, но трябваше да вдигна патардия.
То за мой късмет ще отпаднат номинациите. Sad Разбира се, няма класация като друг ви измества.

# 282

E, това ще е много трудно, според мен.
По-скоро изобщо не бих гласувала в някоя категория, от колкото да си правя разни математики. Нали са за забавление номинациите.

# 283
По-скоро изобщо не бих гласувала в някоя категория, от колкото да си правя разни математики.

В смисъл?

# 284
Тогава да отпадне категорията за стил и изразителност, или там както беше.
Колкото и лозунги да се веят /и да съм вяла/ от типа "Дайте път на младите!", толкова повече се убеждавам, че и да не долюбвам определени от старите, релевантно на най-често номинираните, то и да искаш, няма с кого да ги замениш.

Общи условия

Активация на акаунт