Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 440
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 640
Понеже Azzy много грубо ме обиди на сепия, искам да докажа в стила на "Да изчезнаеш за 60 секунди", че не заслужавам книжен плик на главата. Една от двете ми снимки това лято - цък... Засичам!

# 2 641
Е пък не е честно само снимки с очила да слагате  Crossing Arms
Ама малко по малко всички ще се подлъжете по суетата или ексхибиционизма  Grinning
Давайте, че то било готино да си и воайор  Party Crazy

# 2 642
Лято беше, Бенджи, к'во да се прави!

# 2 643
Октопод,красива си  Heart Eyes

# 2 644
  • София
Октоподе, вкара си автогол с тази снимка.
След нея никой няма да те взема на сериозно.
Отидоха ти номинациите за страшилище на форума.
Язък! Толкоз усилия положи.

# 2 645
Ти пък вярно засече секундите. Всички хубавици ще излезете, ама и татуса го бива.

# 2 646
Октопод, зарадва ми окото.
Вече си мислех, че след последната страница ще се минава на дупета, та се гласях да лягам...

# 2 647
Айде пак, не видях Praynig

# 2 648
  • Колибите
Октоподе, вкара си автогол с тази снимка.
След нея никой няма да те взема на сериозно.
Отидоха ти номинациите за страшилище на форума.
Язък! Толкоз усилия положи.

октоподката се нарежда сред най-важните хора в живота ми, дори никога да не я видя. просто така. не знам на колко е години, не успях да видя как изглежда, но ако мога да пълзя все още, то е заради нея.

# 2 649
Никакви приятелки не сте! Редактирайте си мненията и напишете "Бахти гадта грозна!" и утре сутрин ще е толкова забавно да четем коментарите на тези, които ги няма сега.  Laughing

# 2 650
  • София
Откога ви разправям, че Октоподесата е красива, вие не вярвате. Тази снимка я изпуснах, но каква да е била освен пак красива.

Никакви приятелки не сте! Редактирайте си мненията и напишете "Бахти гадта грозна!" и утре сутрин ще е толкова забавно да четем коментарите на тези, които ги няма сега.  Laughing
То като си красива да не е казано, че си добра. Напротив, хората тъкмо обратното очакват винаги.

# 2 651
  • Колибите
Откога ви разправям, че Октоподесата е красива, вие не вярвате. Тази снимка я изпуснах, но каква да е била освен пак красива.

То като си красива да не е казано, че си добра. Напротив, хората тъкмо обратното очакват винаги.

и ти си такава, благодаря ти.

# 2 652
  • София

Абе, една добродушна усмивка си беше лепнала,
че да ти се прииска и ти да й се усмихнеш насреща.

# 2 653
  • София

че да ти се прииска и ти да й се усмихнеш насреща.

Сигурна съм, но имай предвид, че се е усмихвала така на онзи, който я е снимал, не на нас.  Sunglasses

# 2 654

Всеки хищник трябва да привлича с нещо жертвите си.

Общи условия

Активация на акаунт