Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 607
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 685
Добре, кажи ми как такива фини кости държат такова дупе? Страхотна снимка!

П.П. Да не забравиш да ги изтриеш.

Шредер, Шрьодер надали има желаещи да го обкрачват.

# 2 686
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ники, ти беше обещала снимка, помня Flutter
Кой, аз?  Whistling Неее.  Mr. Green
Пфуу, стисня Laughing Hug

# 2 687
Абсолютна при това.  Mr. Green

# 2 688
П.П. Да не забравиш да ги изтриеш.

Ще изтрия разбира се, няма да си държа на показ дупето, ама после онова мрънкало пак номинира само крайници. Що за несправедливост!!!

# 2 689
Имаш двама свидетели, че си пуснала цяло, необезглавено, незамазано прекрасно голо тяло. Трий, ще те подкрепим.

# 2 690
Е, защо ми даваш акъл кога да трия?! Аз чакам брояча да удари 250 клика и тогава. Имай търпение.

Бояна, миличка, тук ли си още слънчице? Да не съм чула за самоотвод , не се поддавай на конспирации. Искам да те подкрепя морално.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 01:53 от Цонна

# 2 691
  • в сърцето на един мъж...
Ники, ако говорите за тоз младеж - аз имам фантазии отдавна с него, бих го обкрачила, ако и да не са ми дълги краците Blush

# 2 692
Корумпиран мъж. Naughty

# 2 693
  • в сърцето на един мъж...
Е, корумпиран, кво лошо има Flutter

# 2 694
Да си продадеш задника за това? Laughing

# 2 695
Гея, никога не бих предположила.  Mr. Green

# 2 696
При този развой на събитията мисля, че е време да се яви и Берлускони. Mr. Green

# 2 697
По-добре да дойде гадателката му-сънародничката ни, за да предреши развоя на събитията.

# 2 698
  • До хладилника, който обичам
Е, да ама гиздавата Бу не стига, че се самопровъзгласи за президент, а вече е сформирала и кабинет.

Разбира се и аз ако имах нейната козметичка бих направила същото. Може би тя ще бъде така добра да подшушне къде ходи и дали ще е възможно да запиша час.

Алооо, не внимаваш!

Кой, ако не Бу знае каква трябва да е ръката пипаща виметата. Бу за президент!!!
Имайте предвид, че аз с Онези гърди съм кърмила 3 (словом: три) години. Моля, подкрепете кандидатурата ми за вице  bowuu

Коя съм аз, че да се противя на гласа народен! А кабинетът сам си се сформира...
Но, за да видиш, че въпреки видимото превъзходство във всяка една сфера, съм милозлива и добра душа - козметичка ми е Емирзааде от махалата. Но все пак за да съм честна, не очаквай, че от всеки, влязъл при нея, излиза мат'рял за президент или дори проста Мис или Мисис...

# 2 699
Спрете да пускате снимки, че ще ми развалите линията на поведение...

Общи условия

Активация на акаунт