Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 425
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Глупости, не я слушай.
Борим се за злобна и красива.

# 2 716
Е да де.

# 2 717
Стига спам. Фокусирайте се върху звездното трио...
Злобна и красива звучи вълнуващо.
Красивите съм ги избрал, давайте материал за злобна.

# 2 718
Объркана съм. Всичките ми сензори отказват да приемат, че красивото има и пипе, пък злобното не е изпосталяло от диети. С цици, по моему, трудно се пази равновесие. Затуй са нужни криви крака. Нека се върнем на цялостната визия! Heart Eyes

# 2 719
  • София
А, не, не така.
Пронобис, разваляш ми дисциплината.
Тази година категорията не е просто красива, а нещо като хищник в рокля.
Защото съгласи се, че "злобна" само по себе си е необходимо, но недостатъчно условие за номинация.
Къде къде е по-приятно да бъдеш изяден от леопард, или митичен морски хищник, отколкото от нещо банално и прозаично.

# 2 720
  • Galaxy 13197853088
Мамка му... нямам никакво време. Търся спешно мениджър за по-добро изтъргуване на глас ...

# 2 721
Azzy, освен напъните на осмоногото да се представи за хищник, в темата цари подозрителен конформизъм.
Тук трябва да има гладиаторски борби!
Аз вече паднах малка жертва в опита ми да възбудя борбите и бях пратен на психиатър...  Grinning

# 2 722
  • София
Azzy, освен напъните на осмоногото да се представи за хищник, в темата цари подозрителен конформизъм.
Тук трябва да има гладиаторски борби!
Аз вече паднах малка жертва в опита ми да възбудя борбите и бях пратен на психиатър...  Grinning
А, не така. Ти пръв спомена Фройд, а обяснението е съвсем елементарно, Шанталчето ме зарази и несъзнателно направих правописна грешка. Иначе съм те запомнила с аватара от Матрицата, а там се подвизава човек, с когото не бих могла да споря и да не уважавам.  Peace

Цонна, вихрила си се доста, но втори път не можеш да ме подхлъзнеш, да знаеш. Отивам да си чета една мноого дебела книга и ще се състезавам само в категорията за бързо четене и бързо писане.

# 2 723
  • При хората, които обичам
Между редовете чети, pronobis!
Те се борели за световен мир, хм... Как? С голи гърди? Айде, айде, те не са Свободата, все пак.

# 2 724
Мамка му... нямам никакво време. Търся спешно мениджър за по-добро изтъргуване на глас ...

Имаше един невероятен разказ на О'Хенри  за това как един много грозен, но красноречив и с приятен глас мъж и един изключителен красавец, но с грозен глас и без дар слово се движеха в тандем и как всеки използваше предиствата на другия. Ама като не мога да се сетя заглавието сега...

# 2 725
Имаше един невероятен разказ на О'Хенри  за това как един много грозен, но красноречив и с приятен глас мъж и един изключителен красавец, но с грозен глас и без дар слово се движеха в тандем и как всеки използваше предиствата на другия. Ама като не мога да се сетя заглавието сега...
Пък аз се чудех на какъв принцип се формират форумни коалиции и дружинки Laughing Laughing

# 2 726
Забелязвате ли как Azzy е обсебена от мен? А представяте ли как ще я бутна в пропастта на завистта и омразата, ако й покажа снимка?

# 2 727
  • Belgium
Последно до кога е deadline за номиниране?  Laughing

# 2 728
Забелязвате ли как Azzy е обсебена от мен? А представяте ли как ще я бутна в пропастта на завистта и омразата, ако й покажа снимка?
Октопод нещо много насеризоно се взе пък ти.  ooooh!
Че и на Тоца Крокодила симпатизираш.
Вече няма да си ми любимка и да те уважавам безкрайно много и аз. Crossing Arms

# 2 729
  • Пловдив
Последно до кога е deadline за номиниране?  Laughing
Засега 16ти.

Общи условия

Активация на акаунт