Звездни компромати-154

• 64 566
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
 А, да, доста неочаквано от тази неприятна особа.
Май и Аня Пенчева, даже някъде беше споменала, че е имало момент дето си живяли тримката Simple Smile

# 586
Точно в тази тема беше показана една "световна" звезда, с креативната идея да подари торта на новия си мъж, на чиито горен пласт имаше нейна и негова фигурка в леглото, а на долния пласт бяха  децата му от първата му жена.
Кои бяха всъщност, беше отврат отвратителен?

Каквото и да правят, поне не се плюят по медиите, приемат за нормално да си гледат и издържат децата, нищо че вече са разведени, а не наричат това "сучене"...

# 587
Лиан Раймс  Laughing

# 588
# 589
  • София
А каква беше историята към тортата  newsm78

# 590
 Ами май все едно Ирина Сарачинова/Николета да направят такава торта на Иван/Валери и на долния ред да са Ава/Валери -младши. Доста тъпо.

# 591
  • Бургас
Креми,горе се гушка таткото с новата си лИбов,а долу са дечинята от първия брак.Малко тъжнички ми се виждат. Grinning

# 592

Тя ли беше, мислех си 4е ще е тя, такъв такт и лУбезност (оффф на кредор съм) са й присъщи.  Sick
       Майката на тези деца я гледах в едно риалити шоу, обясняваше колко гнусно са постъпили Раймс и нейния бивш, и как са я изкарали, неадекватен парцал пред съда в опитите им да й отнемат родителските права, доколкото знам неуспешни. Но пък и тя не беше дале4 от описанието им  Laughing
   Плюят се и още как.

# 593
  • Cyprus, Пловдив

А тази двойка ми бяха много симпатични до този момент  Sick С какъв акъл трябва да си, за да направиш такава идиотщина ?  Shocked Винаги е грозно, когато се намесват деца  Peace

# 594
  • Бургас
Става още по-грозно като нарежат тортата.

# 595
Аз и Николета и Валери ги разбирам, никой не е застрахован от такъв развой. Но кухите напъни на Николета да изкара бившата по-черна от дявола са смешни. Просто не осъзнава колко е жалка с подмятанията, които прави по неин адрес. Една достойна жена, сигурна в мъжа си и изобщо щастлива от живота си, няма да го прави  Peace

# 596
Мисля,че Андреа Казираги не е принц на Монако,само вуйчо му Алберт носи тази титла(не съм много сигурна).

Peace Баща им няма титла  и затова Андреа, Пиер и Шарлот също нямат титли, макар да са наследници на трона. За разлика от тях полу-сестра им Александра е принцеса на Хановер, следвайки титлата на третия съпруг на Каролина. По същата причина тя, освен наследник на трона на Монако, е сред наследниците и на британската корона /разбира се, много назад в листата на чакащите/.

Благодаря за уточнението.
Хенриета-Ана   bouquet

Аз не съм много наясно-чета разни френски клюкари и те там го наричат "принц".така го и преведох.
Иначе си спомням баща им-снимки негови де,не сме се запознавали. LaughingБеше много хубав мъж и не беше аристократ ,а бизнесмен.Загина мистериозно при инцидент някакъв,ама се говореше,че е  убит защото е мафиот и далавераджия.
Детският ми акъл се чудеше как така принцесата си е взела мафиот за мъж...
Ето тук една забавна статия за тях
http://www.chudesa.net/p5105/

# 597
Нищо против любовта нямам, да са живи и здрави и да се обичат. Но да натяква нонстоп Николетка как, видиш ли, тя била голямата и истинска любов на Валери, а всичко преди нея фалш и т.н. и да го подкрепя да прави такива изявления, не приемам. Ами нали никой не е застрахован, утре някой от тях може да срещне още по-голямата и истинска любов и другия ще се озове на отсрещната страна. Да не говорим, че децата им растат и стават свидетели на тая война.
...
Просто да мисли с малкото си мозък следващия път, преди да се снима със среден пръст и надпис "чу**м мъжа ти, ку*ко". И надали тя си представя да мине от другата страна  Sunglasses
Е това ме беше "впечатлило" и мен. Ето, и сега. Не може да се сдържи да не клъвне Алисия как Валери не я обичал и й изневерявал. Съвсем достатъчно беше да напише, че сексскандала е минала работа, отпреди години и толкова. Пък то изводите човек и сам може да си ги направи. Но с натякването превръща бившата в жертва и не усеща как си вкарва автогол.
Тукашни, чужди, хората, които не умеят да излезят с достойнство от дадена връзка, ги има навсякъде. Въпроса е, че е грозно това непрекъснато натякване как бившата била такава или онакава, да си укриваш доходите и да водиш война, за да не се плаща издръжка на първото дете и непрекъснатите демонстрации как новата е по-по-най от предната, ми тъпо е и има обратен ефект.

# 598
# 599
Дженифър Хъдзън е решила, да не отслабва повече

Тези Weight Watchers са станали доста популярни сред звездите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт