Отговори
# 285
Аз много обичам Андрей  Heart Eyes Със "С"- Стефан, Станислав, Станимир, Стамен, Стоян Simple Smile

# 286
Та повъпроса щях дапитам някоя мама смята ли да използва стъклени шишета, а не пластмаса. Tired newsm78?
Ако се наложи да ползвам шишета, мисля да са стъклени. Но не смятам да купувам предварително, защото планирам да кърмя и ако изкарам късмет може и да не се наложи да ползвам шишета. А ако се наложи - магазините наоколо са доста, все ще намерим Simple Smile
Ако мислиш сега да купуваш, ще се радвам, ако споделиш марките със стъклени шишета. Ще ми спестиш малко проучване.

# 287
Оффффф,с тези именааа....сьвсем ми е трудно...За момичета определено вьзможностите са далеч повече.Обмислям някои като-Александьр,Антоан,Симеон...Ако имате идеи с "А"или"С" давайте;)
Аз съм решила ,че ако е момче ще е Ангел,на галено Аци,мисля че е хубаво име .....

# 288
  • Варна
 Grinning Баба ми се казва Лина, а аз съм кръстена на нея с първата буква.
Ние за имена още не сме мислили.

Да попитам нещо за кокосовото масло. Днес мъжо го видял в един био магазин - 45лв, казали му, че ставало и за готвене, някакво американско.
Такова ли ползвате? И за колко време стига една опаковка, че ми се виждат много 45лв newsm78

# 289
Въх, това колко мл е? Аз съм купувала 250 мл за 10-12 лв и както казах, бая го ползвах, ама понеже толкоз и готвех... Blush

# 290
yara , не знам за какъв грамаж става въпрос , но моя приятелка си е купила за 17 лв., 200 гр. и каза, че по много малко й било нужно, за да си намаже цялото тяло.

# 291
45лв за каква разфасовка,ако е 1 кг е добре, ако е 500гр е скъпо. Става за всичко, четете темата назад.

Бебо пак мърда, ех.. Hug

ada_smiles
Мисля, чак след нова година февруари някъде. По тези на Авент не си падам  Money, видях, че има евтини chicco, но много ми харесаха на NUG и Green Baby. Само ги разучавам за сега.
На NUG и бебероните са хубави.
 Rolling Eyes

# 292
Александър и Симеон са много хубави имена,мъжествени...Simple Smile Александър Велики,Симеон Велики...все имена на велики хора Wink

# 293
  • Варна
 newsm78 На него са му казали, че го взимат само за готвене и продавачката била учудена, че се ползва за стрии.

Иначе имало и друго в малки разфасовки колкото крем Здраве и то било за мазане, т.е козметично кокосово мляко

П.С Мисля, че малко са хората, които могат и имат време да изчетат всеки пост във всяка тема, при условие, че се изписват за седмица и подобни забележки са доста неуместни.
Мернах по-назад, че някой бе споменал, затова питам.

# 294
Аз ще си карам с пластмасови шишета, взех вече 1комплект на Авент, 4шишета, четка и биберон.
Харесвам ги, бяха ми удобния предния път, а и помпата беше Авент.
Но сега се замислям да взема нова, че преди няколко дни отварях кутията да видя в какво състояние е....но тази силиконовата част, която прилепва към гърдите доста е пожълтяла.

# 295
Яра, аз си поръчах кокосово масло по интернет, на опаковката пише, че става и за тяло, и за готвене. 500 мл. е и заедно с доставката ми излезе 25лв.

Днес бях на жеска консултация, за първи път влезе и таткото... Мисля, че беше мн доволен Simple Smile
Всичко ни е ок и отново каза, че ще си имаме мъж, но пак нне било окончателно Thinking
Изписа ми магнезий и отново кръв и урина за изследване

# 296
  • Sofia, Bulgaria
Ние днес ходихме в Джъмбо, наистина там няма (почти)никакви колики...

# 297
Кокосовото масло не е за стрии- просто е заместител на козметиката за овлажняване на тялото.
Препоръчано е от гледна точка, че не съдържа никаква химия и е 100% чисто, с полезни съставки в него.
За пример един Джонсънс бейби, има невероятно много вредни продукти от петрол в състава си.

Ох тези помпи за кърма ми изглеждат болезнени с този вакум, не се притеснявам, че детето, ще ми дъвче и дърпа зърната, ама помпата си ме плаши.  Laughing
Avent не ги харесвам, защото  са надули цените яко.
Така или иначе ще си взема от чужбина, всичко е по-евтино. Ще разгледам за някакви по-медицински модели от стъкло за шишетата, но си държа на стъклото.

Хайде мами, хубава вечер! Stop
Да спинкате удобно! Аз още нямампроблеми с което, но пък стоенето пред компютъра много ме тормози.

# 298
Шаварче, помпата си е супер, няма никакво дърпане и др. подобни.
Не забелязвам да са надули цените, държат си същите както и преди 5г.

# 299
  • Sofia, Bulgaria
Шаварче, аз ползвах електрическа на Медела. Не боли, а е удобно и става бързо. Но я продадох преди да разбера за 2-та бременност и сега не знам какво да правя. Ще му мисля.

Общи условия

Активация на акаунт