Отговори
# 315
  • Пловдив
...защото не всеки може да извади 2-3хил. лв. за един ден и да се напазарува всичко.
Аз ще пазарувам след НГ, но отсега заделяме пари Mr. Green
Разбира се, ако нещо ми грабне до толкова окото, че да не мога да устоя, ще го купя, но от сега да отделям място и да ги мисля къде ще ги складирам Rolling Eyes ...не мерси Mr. Green
А пък за купуване на шишета предварително - това за мен са си пари, хвърлени на вятъра Whistling Един вид - предопределяне на нещата, че кърменето няма да потръгне (или няма да се направят усилия Whistling)

# 316
 sweet_maniche, не знам какво складиране толкова се прави. ) Всичко до момента се събира в половин шкаф, което съм купила. Все пак не сменям обзавеждане, и да си го купувам на парче.
А относно шишетата, ами всеки си преценява. Какви и колко усилия ще положа за кърменето си е лично мое решение, както и на всеки друг.
Нека не навлизаме в това кой, колко по-добра майка е като е кърмил, или родил еди как си. Обикновено сцените са грозни.

# 317
Колички, люлки, шишета, активни гимнастики, светкащи и въртящи се играчки и прочие и прочие излишна пластмаса. Rolling Eyes

# 318
  • Пловдив
Не визирах теб, а по принцип Peace
Затова и в цитата съм оставила само това, за което става въпрос!
просто изказах мнението си, както предполагам, че прави всеки един тук Peace

Радвам се, че покупките ти се събират в половин шкаф Mr. Green Аз предния път напълних 1 гардероб (предполагам, сещате се, че поне 1/2 от дрехите си останаха чисто нови) Crazy

Ео, напълно съм съгласна Mr. Green Единствено шезлонга, който определено мислех за непотребен, излезе доста сполучлива вещ Laughing Laughing Laughing

# 319
и аз съм на 20.11 в 16,00 ч.

# 320
здравейте и от мен, бързам да се похваля с успешен преглед
всичко оглеждаше лекарката, видяхме гръбначен стълб, по две кости на двете крачета, ръчички
хълбочета, пръстчета на краката, мозък
огледа всичко, каза че се оформя плацента по предна стена
няма нищо което да я притеснява и няма да си записвам час за ФМ
за пол- още каза е рано и не иска да дава коментари и после да се окаже друго
много съм радостна и изследванията ми са супер

# 321
и аз съм на 20.11 в 16,00 ч.

Аз съм в 15.30ч. )))))
При кого си?

Ео, те играчките не е задължително да са пластмаса. ) Но са полезни за детето, ако и ти да ги считаш за излишни. ) Активната гимнастика също ми беше супер потребна и полезна вещ. )

# 322
По повод прегледа на Basten...мен понеже всеки път ме гледат на ехограф и доктора всеки път ми казва,ето виж това са рамена,ръце,бедра,таз и т.н. има ли смисъл да ходя на ФМ ?Е вярно,че не ми е показвал или казвал нещо за органите,освен сърчицето и че бебо има хубав сърдечен ритъм....знам ли? Все пак мога да го попитам следващия път нещо и за органите....

# 323
По повод прегледа на Basten...мен понеже всеки път ме гледат на ехограф и доктора всеки път ми казва,ето виж това са рамена,ръце,бедра,таз и т.н. има ли смисъл да ходя на ФМ ?Е вярно,че не ми е показвал или казвал нещо за органите,освен сърчицето и че бебо има хубав сърдечен ритъм....знам ли? Все пак мога да го попитам следващия път нещо и за органите....

Обикновен ехограф и с лекар не специалист във феталната морфология няма какво повече да ти каже по отношение на органите.

# 324
Феталната морфология и кръвните изследвания за мен са единствените смислени прегледи по време на бременност  Peace
Не бих изпуснала ФМ, както мира е казала

Обикновен ехограф и с лекар не специалист във феталната морфология няма какво повече да ти каже по отношение на органите.

# 325
аз съм при д-р Стратиева, което е далеч от Фемина, но ако пристигнеш по-рано може и да се видим  Grinning

# 326
аз започнах с моите пазарувки,вчера накупих хавлийки,малко дрешки,одеалца.все пак чакам две бебки и на мен ще ми е по лесно да се подготвям отдалече,а и то като помислиш времето колко бързо минава ей сега ще дойде март месец.така че подкрепям Мирама предпочитам да съм в пълна готовност,защото после едва ли ще имам време да тичам насам натам,а и последните 2 месеца ще лежа само и няма да мога да излизам така активно.за мен няма нищо излишно което трябва да се купи,нека всеки си направи сметка какво ще му  Hugтрябва.

# 327
аз съм на 16ти при стратиева, но на 20 съм при ковачева на преглед Wink (кабинета срещу стратиева)

# 328
за покупките и аз да кажа - вчера ми пристигнаха шишетата Авент, биберони и едно комплектче боди с буйки
засега това са ми покупките
вече съм казвала - количка, проходилка, активна гимнастика, корито за къпане, столчета и други такива имам от баткото
от по-едрите неща - ще купя шезлонг и люлка до 13 кг
но това ще е след раждането,
козметика и още няколко дрешки и хавлийки ще купя скоро и това ще са май нещата

# 329
aguto от колко часа си, може да се засечем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт