Отговори
# 375
Здравейте, мами! Присъединявам се и аз към априлския отбор  Simple Smile. Това ми е втора бременност, с термин 25.04.2013. Имам една дъщеричка  на 3г. и половина. От София съм. 

здравей, мила, добре дошла при нас  Heart Eyes

# 376
най важната покупка ми дойде днес.количката е вече у нас.много й се кефя. Hug Hug Hug

# 377
  • София
Moята е тази Loola up седалката се върти в двете посоки, има пълно легнало положение и голям сенник, аз лично няма да купувам кош за новородено, защото вече ще е топло, няма търпение да видя как се бута, само в къщи съм я тествала Simple Smile Първия път имах такъв кош, но дъщеря ми се роди началото на февруари и си беше голям студ.

# 378
  • София
най важната покупка ми дойде днес.количката е вече у нас.много й се кефя. Hug Hug Hug

Честито, каква си взе Simple Smile

# 379
Sunny:) TFK Twinner Twist Duo е количката, ние сме с близнаци и затова.аз и зимните кошове си взех,защото моите ще се родят по рано март месец,и мисля че ще ме трябват.а и количката е много важна част от всички покупки.

# 380
  • Sofia, Bulgaria

при рефлукс се препоръчва наклона да е 30, а не 10 градуса Peace Знам го от личен опит, защото със сина ми се борихме до първия му РД... И в болница лежахме, та по темата мога дисертация да изпиша hahaha

Мъниче, аз казах, че при рефлукс се препоръчва наклон, а не че трябва да е 10 градуса  Peace Не съм уточнявала  Simple Smile

добре де, няма ли летен кош, който е напълно легнал...

На комбинирана количка би трябвало да има, но само така би трябвало... Аз си купих на Бертони и летния кош няма, а нали се сещате с мартенско бебе, че няма как лятото да е в зимен кош, та се принудих да го слагам в летния поне месец-два по-рано въпреки, че нямаше пълно легнало. Чувствах се виновна през цялото време и ме беше яд, че не съм го предвидила  Rolling Eyes Количките на Mothercare
Скрит текст:
()
напр. са с 1 кош, който става и за зимен и летен(трансформира се), което е супер удобно според мен. Последно видях и на Phil&Teds
Скрит текст:
()
такъв модел(но е доооста солен). Искам такава да си намеря, защото ми се вижда много практично. Вместо да се чудя къде да прибирам зимен кош, а преди това летен. Но ще видим и финансовия въпрос..

М/у другото, вече съм в 5-ти месец preggo

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 10:17 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 381
  Здравейте момичета  Wink Чета ви от многоооо време, но все не се смея да се включа, е явно му дойде времето  Joy  От Свищов съм, терминът ми е на 24 април 2013, втора бременност, имам си едно диване (Александър) на почти 5 години и така  Rolling Eyes [/i] Многоо много съм щастлива и само се моля всичко да е наред, че иначе умирам Simple Smile Ааа и за сега ще имам момиче  Heart Eyes
  Ходя при доц. Свтойков в Плевен, а на консултация при др. Вася Георгиева . Ми за сега май е това...
  Желая леко и безпроблемно бременеене на всички и всичко най-най-хубаво  Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 10:28 от L.Y.

# 382
Добре дошли на новите бременни сред нас Hug

Аз тази нощ имах близка среща с крампите...добре,че бях психически подготвена....

Днес съм на консултация,надявам се бебчето да си покаже пола Simple Smile

# 383
Да не остана по-назад и аз си купих кокосово масло - страхотно е! 200 мл, органично за 10 лв. По-големите опаковки излизат по-евтино, например 500 мл за 22 лв., но аз бях с малко пари и затова взех малка опаковка, мисля, че за доста време ще стигне. Много лесно се нанася и е страшно приятно, дано се мажа по-често. Мисля и на косата да си слагам, че е станала суха от боядисване.
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

# 384
Здравейте, и аз се оглеждам за колчика, но имам сто изисквания и честно казано ми е трудно. Има време още разбира се, аз така или иначе ще купувам по натам нещата, някъде февруари -- март.

N.Y., добре дошла, и моя млакия син се казва Александър и е почти на 5г.Simple Smile

Ще взема и аз да си взема такова кокосово масло, а друия ми вариянт е какаово Simple Smile

# 385

Монче Joy Така като гледам, и вторите ни бременности са еднакви, Сашето е роден на 12 януари 2008, ама е голяяямо диване, но да ми е жив и здрав, другото не е важно Simple Smile каква му е работата да дивее Simple Smile

# 386
L.Y., да наистина:) Моето Саше е на 14.01.2008г., и също е диване от класа, но го кара на личен чар и всички му прощават:) Инатересно ми е сега как ще се спогодят Козирога и Овена Simple Smile))

# 387
Както се казва, ще поживеем, пък ще видим  Joy Ще се разбират те, моето Саше е обичлив като мен, все да прегръща, все да целува, и много се радва на бебета, така че мисля, че ще се получи  Joy

# 388
  • Пловдив
Бръм, съжалявам, грешката е моя Hug Мирама е писала за 10 градусовия наклон   bouquet

Тук времето няма изгледи да се оправи Tired
Излезнахме за малко с дреб, но такъв вятър духа, че набързо се прибрахме и днес ще ги пишем творчески ден Mr. Green

Еееей, покрай мен само бременелки hahaha Още 3 приятелки и 1 позната ми се похвалиха, че чакат бебенца Heart Eyes

# 389
Момичетата, около 17та седмица - усетихте ли вече бебетата? Вече нямам търпение, така все се чудя добре ли е, пък и коремът не ми е кой знае колко голям, все се чудя къде се е пъхнало Simple Smile
Суиит мъниче, чудесно, ще си имаш с кой да си бременееш, от моите скоро не очаквам, дано ме изненада някой.

Общи условия

Активация на акаунт