Отговори
# 405
  • Shumen, Bulgaria
Здравейте , щастливи мами Hug, досега само тайничко надничах в темата , но вече искам официално да се присъединя към вас  Simple Smile. Моля някой да ме добави на първата страничка - от Шумен съм на 31 г, термин 17.04.2013 - втора бременост. Благодаря предварително!

# 406
  • София
Здравейте , щастливи мами Hug, досега само тайничко надничах в темата , но вече искам официално да се присъединя към вас  Simple Smile. Моля някой да ме добави на първата страничка - от Шумен съм на 31 г, термин 17.04.2013 - втора бременост. Благодаря предварително!

Здравей,

Приятно ми е да се запознаем.

# 407
Мамчета, а коя е от Бургас?

# 408
стабилно расте отборът добре дошли на новите мами. и аз ще съм сама като кукувица,нямам нито една приятелка с бебе или бременна, а и съм далеч от вас от Нови искър съм, нямам и книжка

# 409
  • София
Ео бях останала с впечатлението, че си в района около затвора, аз съм в Зона Б5 и ако има някоя мама наблизо ще се радвам да се запознаем  Grinning

аз съм в зона Б18- пазара Димитър Петков  Hug

# 410
.и аз ще съм сама като кукувица,нямам нито една приятелка с бебе или бременна

И ааззззз  newsm45 newsm45 newsm45    Като родим и като вземем да висим по градинките и парковете,ще се запознаем и с други мами и вече няма да сме сами  Weary

# 411
Реално не съм кой знае колко близо до Борисовата, но с рейса сравнително бързо е придвижването, с кола е 5 минути без задръстване, но не шофирам (може пък да се науча).
Ео, ще се разхождаш, как няма да се разхождаш.
Аз ще вадя карта на кучето, да мога и него да го мъкна по автобуса хаха

# 412
  • София
Ха, така, и аз съм до затвора  Wink

# 413
Здравейте! Добре дошли на новите мами! Аз вече съм си вкъщи от вчера и много се кефя Laughing Най-хубаво си  е у дома,това е!Не знам за вашите коремчета,но моето си е доста изпъкнало и определено си личи.Така бях и с първата си бременност.Успях да си намеря помпа при това на Avent.Механичния вариант е,мисля че те са по-удобни.Все още не съм купувала нищо за бебето,но не от суеверие или нещо такова.Просто още не съм на тази вълна,а и понеже дълго време близки и приятели не знаеха за това ,че съм бременна и ето сега за няколко дни си набавих доста неща от тях за бебето.

# 414
Добре дошли на новите априлки!  Hug

Като сте захванали темата за разходките:
много много съм щастлива, че бебчетата ни ще се родят във вече подходящо време за разходки.  Sunglasses

На този етап имам само две приятелки с бебчета, разликата между трите ще е 3 месеца и ще е екстра.
Но пък от друга страна.....
вижте в темичката колко мами сме! Все ще се организираме и ще си разхождаме априлчетата заедно.  Hug

Като се замисля - аз и бебка сме се уредили:
на 15 мин. пеша от Борисовата градина;
на 5 мин. пеша от парка на Военна академия;
на 5 мин. пеша от парк "Заимов".

Heart Eyes

# 415
KrissSsstina, G-Baby ще си разхождаме бебчетата заедо ако искате разбира се  Hug

# 416
Маминка, уредили сте се Simple Smile Живеете значи в един от най-хубавите райони, да не кажа най-хубавият.
dghigova, чудесно е това! 
Моят корем с дрехи не си личи изобщо, пък и аз нося по-свободни.

# 417
Маминка, уредили сте се Simple Smile Живеете значи в един от най-хубавите райони, да не кажа най-хубавият.
Наистина живея в хубав район. Бебка като се появи ще оценя това още повече.  Mr. Green

Като гледам снимките на коремчетата ни във ФБ и направо се разтапям,
как растат, как се променяме и бебчетата с нас,
прекрасно е.  Blush

Много ми се иска скоро да се снимам и да кача нова снимка,
да видите как за 3 седмици коремчето ми е набъбнало.  #Crazy Heart Eyes
А се заблуждавах, че ще съм бременна мадама с плосък корем.  Joy

49,1кг. съм.  Twisted Evil

Докато ви пиша и бебка започна да ме подритва.  Mr. Green Heart Eyes
Усещането е невероятно, много се радвам, че всеки ден я усещам.
На мама сладката буболечка.  Heart Eyes

# 418
  • Пловдив
на 5 мин. пеша от парка на Военна академия;
Значи, живот и здраве, ще се засичаме, че таткото най-вероятно ще виси в парка с малкото, докато аз съм на лекции  Mr. Green

За снимките - аз нямам една свястна Whistling Сега уговарям фотосесия, само трябва да се случи добро време и мъжа да почива Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 419
G-Baby защо не се присъединиш към ФБ групата  Simple Smile а също така и останалите момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт