Отговори
# 450
Аз днес си записах час за ФМ в'' Майчин дом '' на 28.11 .Направи ми впечатление обаче че жената с която говорих ми каза да си донеса резултатите от БХС а като и казах че не съм си правила и нямам намерение тя отвърна че било по-добре първо да си направя а после ФМ ,но аз отказах а тя се държеше все едно е задължително и едното не може без другото !?? Все пак не искам да се тревожа излишно при положение че бременността ми не е рискова по никакъв параграф а и 80 лв (което прави 160 с ФМ ) айде няма нужда !!!!!!!!!!!!
    #2gunfire уф ядосаха ме тия хора вече се чудя дали да раждам при тях както бях решила .... newsm78

# 451
  • Варна
За дрехите за бременни е факт - обикновено са скъпички и грознички. Аз си купих едни дънки от HM и една пола с ластичен колан (тя май не е за бременни, но върши работа). Събота и неделя бях в София и посетих онзи китайски магазин, за който бях споменала тук  Grinning и си накупих 4 топли ватирани клинчета по 7лв. (в другите магазини поне във Варна са около 16лв.), 2 бодита за по 5.50 и няколко блузончета и те на много приемливи цени. Та така и аз с това смятам да карам. Аз си ходя на работа, но не мисля, че е проблем да съм с клин и туника.
Вече почвам да си мисля за раждането, макар че е ужасно рано, но ми се иска да се ориентирам. Чудя се, ако дай боже всичко си е наред с бебчо и с мен до края и не си избирам лекар за раждането, дали отношението в болницата ще е гадно, ако не искам нито избор на екип, нито на лекар. Не че толкова ми се свидят парите, но просто моята лекарка, която ме следи на консултации, не изражда, а да си търся някой друг тепърва....да ходя поне на няколко пъти и при него ще трябва на частно, не знам....Има време, ще му мисля.

# 452
За дрехите за бременни е факт - обикновено са скъпички и грознички. Аз си купих едни дънки от HM и една пола с ластичен колан (тя май не е за бременни, но върши работа). Събота и неделя бях в София и посетих онзи китайски магазин, за който бях споменала тук  Grinning и си накупих 4 топли ватирани клинчета по 7лв. (в другите магазини поне във Варна са около 16лв.), 2 бодита за по 5.50 и няколко блузончета и те на много приемливи цени. Та така и аз с това смятам да карам. Аз си ходя на работа, но не мисля, че е проблем да съм с клин и туника.
Вече почвам да си мисля за раждането, макар че е ужасно рано, но ми се иска да се ориентирам. Чудя се, ако дай боже всичко си е наред с бебчо и с мен до края и не си избирам лекар за раждането, дали отношението в болницата ще е гадно, ако не искам нито избор на екип, нито на лекар. Не че толкова ми се свидят парите, но просто моята лекарка, която ме следи на консултации, не изражда, а да си търся някой друг тепърва....да ходя поне на няколко пъти и при него ще трябва на частно, не знам....Има време, ще му мисля.

къде се намира този китайски магазин? при нас има един дето го зареждат с китайски стоки и днес си купих ватиран клин за 3.5 лошото е, че хубавите неща свършват бързо и не мога да се класирам, ама пак изпада по нещо

# 453
  • София
Аз също си търся клинове за бременни, та ако говорите за такива, кажете от къде сте ги купили толкова евтино?

# 454
  • Варна
Ами аз говоря за един голям китайски магазин - Danzel, на партера в Princes outlet (това е нещо като Mall в Младост). Клинчетата, които си купих не са за бременни, но си взех големи номера и ми се струват доста разтягащи се, та ще видим до кога ще ме изкарат Simple Smile

# 455
Аз си поръчах един клин от НиМ, още го чакам да пристигне.
Имам един клин от миналата година, с който сега 2дни съм на работа.
Иначе имам няколко рокли от преди, които ще си обличам сега.
Купих си няколко туники и по-големи пуловери от ВУ, повечето им личи че са чистак нови и не са обличани. Станах голям фен на тези магазини, от както започнах да купувам неща дори с етикетите. Но не е за всеки това и не всеки споделя същото мнение. )

# 456
Аз си поръчах един клин от НиМ, още го чакам да пристигне.
Имам един клин от миналата година, с който сега 2дни съм на работа.
Иначе имам няколко рокли от преди, които ще си обличам сега.
Купих си няколко туники и по-големи пуловери от ВУ, повечето им личи че са чистак нови и не са обличани. Станах голям фен на тези магазини, от както започнах да купувам неща дори с етикетите. Но не е за всеки това и не всеки споделя същото мнение. )

и аз съм на твоето мнение само минава после през химическото (свекървата работи и ми е безплатно) и е готово. в софия има един магазин с мнооого боклуци ама като се поразровя по-качествено и си намирам нещо. миналата седмица от там си взех една плетена рокля за 2лв., а в един друг гледах жилетки по 8-12лв.

# 457
Аз си купих тъмносин клин+черен панталон с ластик+дънки с плат за корема+пуловерче с ризка отдолу от LCW kiki,а от миналата година съм се обзавела със страхотна туника от Том тейлъ,направо ми е идеална за сега.
Но искам палто,в ХМ ми харесаха в онлайн магазина,но вече ги няма,да видим другия месец като отворят в Пловдив магазин ще има ли?Че не ми се шие.

# 458
не е ли рано да се усети отвън  ...все пак то е едва леко подбутване.
Усетих бебка в 17г.с., а ми е първа бременност!  Heart Eyes
Индивидулно е, при едно по-късно, при други по-рано.
Радвам се, че съм от "зелените" мами, които са усетили бебчетата си по-рано от 20г.с - адски нетърпелива съм.  Blush

Всеки ден ме подритва и дори преди да започне да ме рита - вече знам, че ме очаква ритник, просто го предусещам.
Таткото като сложи ръка на коремчето и се почва едно ритане и шаване.  Twisted Evil

В началото усетих побутване от лявата страна, ниско долу - все едно тупка сърчице.

Сега съм в 19г.с. и бебка се усеща на нивото на пъпа.
Вече ме рита навсякъде и я усещам как шава.
Дори няма нужда да си слагам ръката на корема, защото като ритне и се вижда - много е забавно!  Laughing

Забелязала съм, че като започне да рита и си погаля коремчето - спира да рита?! Надявам се, че това е знак, че я успокоявам или поне да не я дразня...  Blush

# 459
хаха ако я дразниш няма да спре, а ще ритне по-силно  Joy май не ме разбра и аз усещам вече силно ритничетата, ама мислех, че немогат да се видят или усетят отвън още явно трябва да се загледам. моето както каза баща му май ще е футболистче доста се разритва от време на време

# 460
  • Варна
Ах че ме дразните с това усещане на бебето Simple Smile благородно завиждам. Аз още нищичко не усещам. А така ми се иска. Може пък моето да е много кротичко затова  Thinking А и съм си пухкавичка, не знам дали оказва влияние.

# 461
Mirama, като поръчваш по-евтино ли излиза за H&M?
В магазина имаха САМО черен цвят снощи... И много топли чорапогащници, но аз исках клин, някакъв по-ярък, защото всичките ми връхни дрехи са супер мрачни.
Но засега - йок. А Принцес Аутлета ми е на 10 мин от вкъщи, та ще го цъкна тоз китайски магазин с клинове, ако са под 20-те лв. които искат в H&M, ще се класирам Simple Smile

А за ритничетата, ей, че се радвам  Heart Eyes. Моето нетърпение сигурно засрамва малката, и нарочно се крие за по-дълго Simple Smile

Айде-айде, искам и аз скоро Simple Smile

# 462

Мила, можеш ли да ми обесниш къде по-точно се намира това магазинче, че ме заинтересува Hug

# 463
Понеже не мога да си позволя да давам по 40лв за панталон за бременни, който ще нося 2до4 месеца, си купих два страхотно запазени панталона от 2-ра ръка за няма и 10лв двата.
Няколко по-широки блузи,но ще разгледам за още няколко и някоя спортна риза ми трябва.
Иначе обичам клинчета и чорапогащници, но ми е студено само чорапогащник, търся си дебел клин. Другата седмица ще изляза на пазар отново. Tired
Инвестирах само в хубави ботуши, водонепромокаеми с удобна подметка, за всеки ден. имам си официални платформи, ако ми се наложи и те са мн удобни. Вече обувки от Българя не си купувам, при тези цени.  #Crazy

В гимназията учих за конструктор моделиер и съм наясно с материи и всичко. предпочитам втора употреба пред китайски неща. Няколко пъти съм си поръчвала, клинчета и чорапогащи он Хон Конг, качеството е ужасно. Носиш ги полочин сезон и са разтегнати на завъргулки, пилинг ефект.
Не искам да кажа нищо, то просто няма избор по магазините тук.
Обаче, като си купувам нещо, гледам да ме изкара поне 1 година и кусур. не ми се пилеят пари.
Имаше една поговорка: "Не съм достатъчно богат,за да си позволявам евтини работи."

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 15:43 от Шаварче

# 464
  • Варна

Мила, можеш ли да ми обесниш къде по-точно се намира това магазинче, че ме заинтересува Hug

Аз голяма реклама му дръпнах на този магазин Simple Smile а то не е никак "магазинче", а си е магазинище! Писах по-назад, но пак ще споделя Simple Smile казва се Danzel, на партера на Princes Outlet - това е нещо като Mall близо до Младост III. Ама аз не съм от София и не знам как по-точно да го обясня. Като пътуваш по този булевард "Малинов" след отбивките за "Младост" II и III продължаваш нагоре още, подминаваш магазин "Хит" и след това се обръща движението и там е Princes Outlet.
Успешно пазарене  Joy

Общи условия

Активация на акаунт